Sušička Beko - prádlo nevoní
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kajak18 navíc jestli máš bosh tak nevím jestli oni mají ty voňavé kostky pro své sušičky. Tam 100% pasovat Beko kostka nebude… A jestli mají v sušičce místo na tu kostku tak možná úplně někde jinde.. My máme Beko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajak18 našla jsem a netu že existují kostky i do Sušice miele. Tak si myslím že jestli vaše sušička má někde zásobník na kostku tak bude určitě jinak tvarovaný jinak umístěny a bude to chtít spec kostku pro sušičky bosh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není nad prádlo volně usušené na sluníčku, to je největší vůně. Já dávám kapičku aviváže (už ji teda téměř nepoužívám) nebo parfém na prádlo z DM a prádlo tím pak lehce voní.
My máme sušičku, kam se dá dat flakon s vůní, ale na mě to vonělo moc. Suším v ní jen v době, kdy to venku nejde (sychrano nebo v zimě, kdy jde smrad z komínů). Asi taky záleží, jaké máš požadavky a jaký nos ![]()
Co koupit pěkně vonící mýdlo a dát do skříně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ufinka87 Miele má takovou „kapsičku“ ve filtru, kam se vkládá takový kulatý flakon s vůní. Myslím si, že je to specifikum této sušičky a jinam to pasovat nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ufinka87 píše:
Ahoj aviváž nepatří do sušičky… Ubrousky jsou k ničemu máme sušičku Beko dá se do ní koupit 5akova jako y plastová kostka a v ní je vůně… Ta se dává do zásobníku který je u filtru kondenzátoru. Stojí kolem 150kc a vydrží až 100 sušení
Kde jste prosím sehnala vůně?
Já je nemohu nikde najít.. Máme také Beko sušičku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný problém, prádlo po vysušení v sušičce nevoní, jediné, po čem mi voní je když ho vyperu s kapslí od ARIELU.
Záleží i na sušičce, známá má drahou AEG a tam jí to voní krásně, ať pere v čem chce.
- Citovat
- Upravit