Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dávám do susky vše… Co se týče drahého oblečení a bund třeba od pitbulla nebo jiné značky tak se mi to nikdy nesrazilo.. A muzovi věci též ne.. Tak nevím 😁
Já mám Samsung a pochopila jsem, že musím všechno sušit na stupeň 1 (ze tří) a na program Mix (bavlna + syntetika). Program Bavlna vůbec neriskuju.
Zvlášť suším spodní prádlo (na speciální program).
Na stupeň 2 si troufnu sušit jen ručníky, utěrky, bavlněná prostěradla. I cejcha se mi srazila (bavlněný satén z IKEA), takže taky na jedničku.
Manželovi jsme teď do nové práce kupovali lepší oblečení (trika za 2000 kus), tak i když předpokládám, že by sušku vydrželo, nehodlám to riskovat a dávám na šňůru.
@Slečna Ferka taky mám Samsung. Vše suším na bavlnu na 3. Srazilo mi to jedno tričko z Bonprix.
Jinak, mám heslo. Co se srazi, tak není kvalitní a to nepotrebuju.
Jinak se mi nic nesrazilo. A na dvojku mi ručníky neususi ![]()
@TopSecret No já mám dosti specifické oděvní potřeby, takže si sušičkovou selekci kvality nemůžu dovolit, pokud mám mít co na sebe ![]()
A manželova trička a ta cejcha z IKEA jsou mi mementem, že sušit na vysoký stupeň fakt ne.
Ale jinak mně to s tou jedničkou nevadí. Už se s tím učím zacházet… holt na konci cyklu obvykle dávám na dvacet minut dosušit ![]()