Sušička na prádlo, hloubka max 50 cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička na prádlo, hloubka max 50 cm
Ženy prosím poraďte. Z těch hromad prádla už se mi dělají před očima mdloby.. Rozhodla jsem se, že si koupím sušičku na prádlo, ale ouha… jinam než na pračku se mi nevejde a pračka má bohužel jen 50 cm hloubku. Nevíte některá o sušičce do 50 cm hloubky? Máte některá podobný problém? Děkuji!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My to taky řešili, ale on ten mezikus mezi pračkou a sušičkou zvládne hlubší sušičku na mělčí pračku. Jen to asi musí být odboje od stejné značky, aby to sedlo. Máme AEG. Pračka má i s tím horním deklem délku 52 cm a sušička 60 cm. A v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tak, pokud mate misto, tak na pracce muze stat i hlubsi susicka, bud s mezikusem nebo ja jsem dala drevenou desku s protiskluzovou folii nad i pod a drzi bezvadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máte někdo sušičku max. 50 cm hlubokou? Můžete uvést značku a jak jste spokojené? Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledala jsem nejmensi a našla beko za 10 tisíc. A pozor, výrobci neuvádí cca 5 cm, co nedorazis ke zdi a dvířka. Pochybuju, že najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková @PepiKo Právě, co jsem tak našla, je v nich minimální výběr, snad jen Beko a Candy, ale na Candy jsem četla celkem negativní recenze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem hledala méně hlubokou, než těch klasických 60. Našla jsem Beko, která má asi 54 cm, ale pak jsou ještě dvířka cca 4-5 cm ven do prostoru. U nás to naštěstí nevadí. Ale reálně pod 50 cm asi nenajdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit