Sušička v ložnici?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4316
3.11.19 13:49

Měla jsem ji tam, filtr jsem čistila nad košem a holt po jaždém sušení jsem šla cca 3 metry vylít nádobku. Nevidím v tom problém. Teď mám z ložnice dílnu a je stále v té místnosti. Prostě jsem chtěla sušičku :mrgreen: a bylo by mi jedno kde je, hlavně že ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.11.19 13:50
@Anonymní píše:
Jeee tak to je super, že někdo je na tom stejně. Já si myslím, že dnešní sušičky už jsou víc a víc promakanější… Ne každý má dům a technickou místnost nebo velkou koupelnu.

No, my máme taky novou, ale jak je v menší koupelně, tak se to teplo prostě sráží. S tím je potřeba počítat. Pokud máte velkou ložnici, tak by to mohlo být ok. Mamka má sušičku v kuchyni a tam jsem si vlhka moc nevšimla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 13:56
@P4ja píše:
No, my máme taky novou, ale jak je v menší koupelně, tak se to teplo prostě sráží. S tím je potřeba počítat. Pokud máte velkou ložnici, tak by to mohlo být ok. Mamka má sušičku v kuchyni a tam jsem si vlhka moc nevšimla,

Právě že ložnici máme až moc velkou. Máme tam skříně komodu postel noční stolky a ještě plno místa tak jsem si říkala že bych ji strčila do rohu k oknu a přítel by mi kolem sušičky udělal ze stejného dekoru takovou jakoby „skříňku“

• Citovat
  • Upravit
21091
3.11.19 14:06
@Anonymní píše:
Právě že ložnici máme až moc velkou. Máme tam skříně komodu postel noční stolky a ještě plno místa tak jsem si říkala že bych ji strčila do rohu k oknu a přítel by mi kolem sušičky udělal ze stejného dekoru takovou jakoby „skříňku“

Tak uvidíš, počítala bych s větráním a zase pořád lepší tohle než sušit prádlo klasicky doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
3.11.19 14:23

Máme v ložnici, a bez problémů. Máme ji ve skříňce s tou mřížkou nahoře, aby to dýchalo, a naprosto v pohodě. Zen sušičky se nemá jak prášit, od toho jsou filtry. Ty se dají snadno vyčistit. Když suším, tak větrám. Bez sušičky ani ránu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.11.19 14:29

Tak tedy nám susicka z filtru neprasi :) a žádnou vlhkost ani teplo nepozoruji. Mame jednu z nejnovějších od AEG. jede u nás někdy i dvakrát denně. Pořad si říkám, ze lepší klidně i ložnice než sušit prádlo doma. A jestli to vypadá v ložnici hůř :lol: no a co :). Jakoze já si návštěvy do ložnice nevodim :lol: Takže za mě hlavně mít a usnadnit si práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
3.11.19 15:56

No já když vyndavam ten filtr a pak z toho sundavam ten bordel tak to tedy prasi. Ale tak asi se s tím da žít zas tak hrozny to není. Ale mne připadá ze susicka smrskava a ničí některé prádlo, obesla bych se i bez ni.

Ale třeba vám zas ložnici příjemne vytopi, v místnosti kde ji mám je je vždy šílene vedro pri sušení, no ale já ji mám v malé technické místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
3.11.19 17:13

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

No vlhkost taky nevim jak by z ni sla, ale teplo nam z ni jde poradny. Vysusi 3 suciky za den, tak tam bude urcite vedro. A zaskladat do skrine je taky nesmysl, kvuli odvodu tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.11.19 17:39
@Cenarius píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…No vlhkost taky nevim jak by z ni sla, ale teplo nam z ni jde poradny. Vysusi 3 suciky za den, tak tam bude urcite vedro. A zaskladat do skrine je taky nesmysl, kvuli odvodu tepla.

No nejde o to že přímo z ní jde vlhkost. Ale to teplo zahřeje stěny, takže se může stát, že na chladnějším místě někde zkondenzuje obvzlast v menší místnosti. A nebo když se tam úplně dobře nevětrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.11.19 17:48

No nevím teda, ale sousedka nad náma má sušičku taky v ložnici a je to teda dost děsný.
Hlučný je to dost.
A dokonce je tak šikovná, že to pouštěla i v půl čtvrté ráno. Takže bomba, budila nás tím všechny.
Takže za mě do ložnice fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 19:08
@martinka28 píše:
No nevím teda, ale sousedka nad náma má sušičku taky v ložnici a je to teda dost děsný.
Hlučný je to dost.
A dokonce je tak šikovná, že to pouštěla i v půl čtvrté ráno. Takže bomba, budila nás tím všechny.
Takže za mě do ložnice fakt ne.

Samozřejmě ji nebudu pouštět v noci, ale pouze přes den… ;) Když jsou sousedi v práci…

• Citovat
  • Upravit
678
3.11.19 20:19
@Anonymní píše:
Samozřejmě ji nebudu pouštět v noci, ale pouze přes den… ;) Když jsou sousedi v práci…

Správný přístup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
30.6.20 13:24

Tak konecne se dockam a budu mit susicku :jazyk:
Vejde se jen do loznice, kde nebude moc videt.
Nikdy jsem se susickou nedelala, nejake typy jakou poridit do te loznice? Jedine co vim, ze musi mit vylevaci nadrzku :lol:
Jak casto se to vylejva a cisti filtr? :think:
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
30.6.20 13:36
@lucynka25 píše:
Tak konecne se dockam a budu mit susicku :jazyk:
Vejde se jen do loznice, kde nebude moc videt.
Nikdy jsem se susickou nedelala, nejake typy jakou poridit do te loznice? Jedine co vim, ze musi mit vylevaci nadrzku :lol:
Jak casto se to vylejva a cisti filtr? :think:
Diky :kytka:

Vylévám po každé várce sušení a taktéž čistím filtr.
Ono se ti to s plnou nádrží ani nerozjede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
30.6.20 13:51

Vylevam a cistim po kazde varce pradla. My od ni mame ale dost vlhko, kdyz susim, mam v pradelne pootevrene okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí