Sušička v ložnici?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Měla jsem ji tam, filtr jsem čistila nad košem a holt po jaždém sušení jsem šla cca 3 metry vylít nádobku. Nevidím v tom problém. Teď mám z ložnice dílnu a je stále v té místnosti. Prostě jsem chtěla sušičku
a bylo by mi jedno kde je, hlavně že ji mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jeee tak to je super, že někdo je na tom stejně. Já si myslím, že dnešní sušičky už jsou víc a víc promakanější… Ne každý má dům a technickou místnost nebo velkou koupelnu.
No, my máme taky novou, ale jak je v menší koupelně, tak se to teplo prostě sráží. S tím je potřeba počítat. Pokud máte velkou ložnici, tak by to mohlo být ok. Mamka má sušičku v kuchyni a tam jsem si vlhka moc nevšimla,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No, my máme taky novou, ale jak je v menší koupelně, tak se to teplo prostě sráží. S tím je potřeba počítat. Pokud máte velkou ložnici, tak by to mohlo být ok. Mamka má sušičku v kuchyni a tam jsem si vlhka moc nevšimla,
Právě že ložnici máme až moc velkou. Máme tam skříně komodu postel noční stolky a ještě plno místa tak jsem si říkala že bych ji strčila do rohu k oknu a přítel by mi kolem sušičky udělal ze stejného dekoru takovou jakoby „skříňku“
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Právě že ložnici máme až moc velkou. Máme tam skříně komodu postel noční stolky a ještě plno místa tak jsem si říkala že bych ji strčila do rohu k oknu a přítel by mi kolem sušičky udělal ze stejného dekoru takovou jakoby „skříňku“
Tak uvidíš, počítala bych s větráním a zase pořád lepší tohle než sušit prádlo klasicky doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme v ložnici, a bez problémů. Máme ji ve skříňce s tou mřížkou nahoře, aby to dýchalo, a naprosto v pohodě. Zen sušičky se nemá jak prášit, od toho jsou filtry. Ty se dají snadno vyčistit. Když suším, tak větrám. Bez sušičky ani ránu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tedy nám susicka z filtru neprasi
a žádnou vlhkost ani teplo nepozoruji. Mame jednu z nejnovějších od AEG. jede u nás někdy i dvakrát denně. Pořad si říkám, ze lepší klidně i ložnice než sušit prádlo doma. A jestli to vypadá v ložnici hůř
no a co
. Jakoze já si návštěvy do ložnice nevodim
Takže za mě hlavně mít a usnadnit si práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já když vyndavam ten filtr a pak z toho sundavam ten bordel tak to tedy prasi. Ale tak asi se s tím da žít zas tak hrozny to není. Ale mne připadá ze susicka smrskava a ničí některé prádlo, obesla bych se i bez ni.
Ale třeba vám zas ložnici příjemne vytopi, v místnosti kde ji mám je je vždy šílene vedro pri sušení, no ale já ji mám v malé technické místnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
No vlhkost taky nevim jak by z ni sla, ale teplo nam z ni jde poradny. Vysusi 3 suciky za den, tak tam bude urcite vedro. A zaskladat do skrine je taky nesmysl, kvuli odvodu tepla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…No vlhkost taky nevim jak by z ni sla, ale teplo nam z ni jde poradny. Vysusi 3 suciky za den, tak tam bude urcite vedro. A zaskladat do skrine je taky nesmysl, kvuli odvodu tepla.
No nejde o to že přímo z ní jde vlhkost. Ale to teplo zahřeje stěny, takže se může stát, že na chladnějším místě někde zkondenzuje obvzlast v menší místnosti. A nebo když se tam úplně dobře nevětrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím teda, ale sousedka nad náma má sušičku taky v ložnici a je to teda dost děsný.
Hlučný je to dost.
A dokonce je tak šikovná, že to pouštěla i v půl čtvrté ráno. Takže bomba, budila nás tím všechny.
Takže za mě do ložnice fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinka28 píše:
No nevím teda, ale sousedka nad náma má sušičku taky v ložnici a je to teda dost děsný.
Hlučný je to dost.
A dokonce je tak šikovná, že to pouštěla i v půl čtvrté ráno. Takže bomba, budila nás tím všechny.
Takže za mě do ložnice fakt ne.
Samozřejmě ji nebudu pouštět v noci, ale pouze přes den…
Když jsou sousedi v práci…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Samozřejmě ji nebudu pouštět v noci, ale pouze přes den…Když jsou sousedi v práci…
Správný přístup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak konecne se dockam a budu mit susicku ![]()
Vejde se jen do loznice, kde nebude moc videt.
Nikdy jsem se susickou nedelala, nejake typy jakou poridit do te loznice? Jedine co vim, ze musi mit vylevaci nadrzku ![]()
Jak casto se to vylejva a cisti filtr? ![]()
Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
Tak konecne se dockam a budu mit susicku
Vejde se jen do loznice, kde nebude moc videt.
Nikdy jsem se susickou nedelala, nejake typy jakou poridit do te loznice? Jedine co vim, ze musi mit vylevaci nadrzku
Jak casto se to vylejva a cisti filtr?
Diky
Vylévám po každé várce sušení a taktéž čistím filtr.
Ono se ti to s plnou nádrží ani nerozjede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vylevam a cistim po kazde varce pradla. My od ni mame ale dost vlhko, kdyz susim, mam v pradelne pootevrene okno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit