Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.14 21:34

My jsme byli dneska na šatičkách pro malou, tak už i ty máme :dance: Prstýnky jsou ve výrobě, budeme je snad tenhle víkend zkoušet, pak půjdou teprve na povrchovou úprav a rytí, cena se odhaduje na 10 tisíc, ale my máme svoje zlato, které poskytneme, tak to pak bude o něco mín.
Mně stále chybí podprsenka, dneska jsem byla na lovu a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
272
21.5.14 08:08

Dobre ranko holky, zacinam mit problem se sny ve kterych se neco po…e. vcera se mi zdalo ze nemame obcanky a prstynky a dneska zase ze bylo hnusny jidlo nebo co, nevim, ale jestli to takhle bude az do svatby tak se zencnu asi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.5.14 09:24

@Peczka a v tescu nic nemaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.5.14 11:25

@Peczka no je to hruza jestli me to ceka jeste tri tydny tak se picnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.5.14 12:05

Ahoj holky…jooo šatičky pro malou máme taky…ještě teda botky a sobě nějaké balerínky a spodní prádlo…v lidlu mají dobré taky tam od nich mi hodně sedí, ale musí mít odepínací ramínka :-( prádlo asi až v červenci jejda ažžž přitom to je za chvilku nějak se to taky blíží a já jsem nějak v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 08:38

Ahojte holky,
mně je ted při tom těhotenství tak šoufla, že se mi vůbec ale vůbec nic zařizovat nechce a ten můj nastávající mi řekl, at nevymýšlím tolik kočičin :pocitac: Seznam věcí, které chybí (měsíc do svatby):
prstýnky
podprsenka (pokusím se vyřešit dnes, až povezu dceru k tatínkovi)
hudba (měla být dodána dnes nebo zítra, ale asi nestihneme)
hospoda (první termín změněn a hospoda na to konto zrušena, zatím tam nikdo znovu nedošel se zeptat, zda by to šlo o 14 dní dřív)
 dort

přijjdou vám to jako kočičiny? :roll:

• Citovat
  • Upravit
46226
23.5.14 09:53
@Anonymní píše:
Ahojte holky,
mně je ted při tom těhotenství tak šoufla, že se mi vůbec ale vůbec nic zařizovat nechce a ten můj nastávající mi řekl, at nevymýšlím tolik kočičin :pocitac: Seznam věcí, které chybí (měsíc do svatby):
prstýnky
hospoda (první termín změněn a hospoda na to konto zrušena, zatím tam nikdo znovu nedošel se zeptat, zda by to šlo o 14 dní dřív)
dortpřijjdou vám to jako kočičiny? :roll:

to teda neprijdou a na prstynky uz mate nejvyssi cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
23.5.14 13:02
@Anonymní píše:
Ahojte holky,
prstýnky
dortpřijjdou vám to jako kočičiny? :roll:

jéjééé to bych asi šílela :-) nám řekly prstýnky za 2,5 měsíce :-),ale ještě nemáme oblek je objednaný, paní říkala v půlce dubna, pak jsme tam byli, a že zavolá tak nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 13:40

Tak jsem ráda, že vás tu holky, mám. Aspon někdo na to má stejný pohled :lol: Prstýnky už ve výrobě máme, ale hotové prostě nejsou. Dnes snad klapne akce zkouška. Zlatník je vyrobil a my si zkusíme velikosti, zda sedí. Až poté začne povrchovou upravu a rytí. Tak dnes by měla proběhnout zkouška.
Podprdu zkusím taky dneska, hospodu zítra…jako visí mi tam ta hudba a dort - mám dojem, že budem bez dortu :mrgreen: Mně to teda moc nevadí, já ho nemusím mít.

• Citovat
  • Upravit
693
23.5.14 13:51

Já musím mít vše za včas zažízené jinak bych šílela :-) nejsem typ na poslední chvíli a mojeho musim v tomhle taky popohánět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 07:10

Mám podprsenku, ale teda to byl úkol :roll: Nakonec není bílá, je tělová a košíčky velikosti F (s těhu jsem natekla o 3 čísla, původně mám tak C). ale jsem ráda, že jsem sehnala, ono absolvovat těhu v malé podprdě je na houby, ještě pak po svatbě si koupím jednu nebo dvě další, ale už klasické. Prý ty balkonovky se skoro nedělají, a když, tak v malých velikostech a přitom svatební šaty frčí korzetové.

Prstýnky jsme včera nedali, protože tak lilo a bouřilo, že jsme v tom odmítli jet večer ještě na chalupu za zlatníkem. Musíme dnes.

• Citovat
  • Upravit
779
24.5.14 13:52

Tak u nás se pořád řeší, jaké prstýnky chceme..svatba za 3měs..no snad to stihneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 15:08

Prstýnky vyzkoušené a musel mi ten můj zvětšit o číslo, fakt jsem ho nenatáhla…byl stejně velký, jako můj snubní, jenže snubák je uzký, toto je šířka veliká. Náš zlatník vytepe kroužek z drátku…tomu říkám výkon jako 8o (ne, že by dostal nějakou trubku a nařezal dle požadované šířky). A jsou teda masivní, pořádný kus zlata :-D V jedné třetině od kraje bude jedna rýha, nic víc. Pak přijdou už jen naleštit.

• Citovat
  • Upravit
779
25.5.14 00:05
@Anonymní píše:
Prstýnky vyzkoušené a musel mi ten můj zvětšit o číslo, fakt jsem ho nenatáhla…byl stejně velký, jako můj snubní, jenže snubák je uzký, toto je šířka veliká. Náš zlatník vytepe kroužek z drátku…tomu říkám výkon jako 8o (ne, že by dostal nějakou trubku a nařezal dle požadované šířky). A jsou teda masivní, pořádný kus zlata :-D V jedné třetině od kraje bude jedna rýha, nic víc. Pak přijdou už jen naleštit.

jo to jsme taky zjistili, že velikost je závislá také na tom, jak silnej prsten je..proto máme změřenou i silnou i slabou variantu..tak snad nam padne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.5.14 19:55

Holky dneska dorazil obojek…hvězda co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie