Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
20.1.14 14:18

@ivulinaM To já ještě uvidím, jestli vůbec něco spáchám :) Ani nevím, co bych u toho nebo potom chtěla poslouchat :lol: Třeba tam budou mít nějaký svůj mix :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
20.1.14 14:27

@Dreezy třeba :nevim: Já rodila v Šumperku a tam snad prý mají nějakou relaxační hudbu a dokonce i aromaterapii, ale vzhledem k tomu, že se Gabulína narodila ve 3:14 ráno, tak jsem byla celkem ráda, že je tam klid - před porodem jsem od půlnoci nespala a o půl 2 se mi rozjely slušné kontrakce tak cca po 3 minutách, takže jsem uvítala, že ta naše cácorka šla tak rychle, když už jsem jí 6 dní přenášela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
20.1.14 14:33

@ivulinaM No tak rychlost krásná, bych se taky nezlobila za takový šrumec :lol: Ale tak to bylo možná i tím, že už to bylo druhé, ne? ;) Já čekám teprve prvňátko a měla bych fakt asi štěstí, kdyby to bylo tak rychlé :mrgreen: No dost o tom, ať vám tady nehltím svatby ;) Já se budu dál inspirovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
20.1.14 14:46

Jako hudbu o porodu? to si teda neumim předstvait:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
20.1.14 15:18

No já mám taky strach, že tam bud ebulet:-))holky a co vlay, necháváte dorůst co nejdelší?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.1.14 17:52

@ivulinaM
Odkud jsi? Já že Šumperka pocházím a mám tam rodiče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.1.14 17:53
@petulagabi píše:
No já mám taky strach, že tam bud ebulet:-))holky a co vlay, necháváte dorůst co nejdelší?:-)

Já jo, protože jsem si vymyslela francouzský cop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
20.1.14 18:16
@Mazlucha píše:
Já jo, protože jsem si vymyslela francouzský cop :)

se mi taky líbí, nejvíc n adlouhejch vlnitejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
20.1.14 20:46

@Mazlucha no teď momentálně bydlím ve Šluknově, ale jinak jsem ze Šumperka - mám tam maminu a bráchu se švagrovou - v sobotu tam zrovna jedem :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.1.14 20:57

@ivulinaM
My tam jedeme až v únoru, týjo neznáme se? Napiš víc do zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
22.1.14 08:19

Ahojky holky, tak příští týden du pro šaty a domluvit kytky:-) a pondělí na matriku, přítel mezitím zařizuje pozvánky..ono vypadá, že je toho hodně, ale docela se to dá, my máme teda až v srpnu termín, ale chci to vše postupně a v klidu:-)pro šaty du s mamkou, pak je ještě obhlídnu s kámoškama, ale moje mamka má výbornej vkus a je hodně kritická a to potřebuju:-))chci něco jinýho než korzetový, mám menší prsa a na těch se mi korzet moc nelíbí, líbilo by se mi něco za krk, jsme snědá, v létě hodně tmavá, tak snad půjdou úplně sněhově bílý, a holky jak to máte s líčením a česáním, já to vidim na kamarádku, ona teda líčí a češe, myslela jsem nějakej salón, ale jednou jsem tam byla kvůli plesu a vypadal jsem jak klaun:-//a já mám docela hodně věcí na líčení doma a i ta kamarádka a můžem to vklidu zkoušet i víckrát a zkusit víc variant, vlasy chci nějaký polorozpuštěný, nechci drdol, mám delší obličej a nesluší mi to..holky já o sebe nějak díky tý svatbě pečuju, asi chci bejt krásnější:-)pravidelně cvičim, dělám si peeling, masíruju nohy, sprchuju ve studený, drhnu zuby dýl než obvykle-koupila jsem si i něco na domácí bělení, pravidelně si krémuju ksicht, na to já jsme jinak lempl, nějak o sebe víc dbám, nehty hlídám:-)chtěla jsme jít k holiči, ale měla jsem strach, že mě vezme moc, tak mě ostříhala kamarádka fakt mm, chci to do léta co nejdelší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
22.1.14 12:25

Já nemůžu sehnat kapelu :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
22.1.14 12:37

Ja zase nemůžu sehnat místo kde udělat raut abych to mela všechno ve vlasni režii žádnou hospodu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.1.14 16:25

Tak já si dnes šaty zarezervovala a paní mi blokla dvoje, aby jsme potom mohli zkoušet dle pupíku a možná budu mít štěstí, že jí dorazí i přímo těhotenský :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.1.14 18:03

@Dreezy :mavam: Já se vdávám taky v červnu 2014,zrovna dnes jsme si domluvili i konkrétní hodinu.Jsme ze severních Čech a vzít se chcem na místě, kde milujem dovči, v Krkonoších :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný