Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivulinaM To já ještě uvidím, jestli vůbec něco spáchám
Ani nevím, co bych u toho nebo potom chtěla poslouchat
Třeba tam budou mít nějaký svůj mix ![]()
@Dreezy třeba
Já rodila v Šumperku a tam snad prý mají nějakou relaxační hudbu a dokonce i aromaterapii, ale vzhledem k tomu, že se Gabulína narodila ve 3:14 ráno, tak jsem byla celkem ráda, že je tam klid - před porodem jsem od půlnoci nespala a o půl 2 se mi rozjely slušné kontrakce tak cca po 3 minutách, takže jsem uvítala, že ta naše cácorka šla tak rychle, když už jsem jí 6 dní přenášela ![]()
@ivulinaM No tak rychlost krásná, bych se taky nezlobila za takový šrumec
Ale tak to bylo možná i tím, že už to bylo druhé, ne?
Já čekám teprve prvňátko a měla bych fakt asi štěstí, kdyby to bylo tak rychlé
No dost o tom, ať vám tady nehltím svatby
Já se budu dál inspirovat ![]()
No já mám taky strach, že tam bud ebulet:-))holky a co vlay, necháváte dorůst co nejdelší?:-)
@ivulinaM
Odkud jsi? Já že Šumperka pocházím a mám tam rodiče ![]()
@petulagabi píše:
No já mám taky strach, že tam bud ebulet:-))holky a co vlay, necháváte dorůst co nejdelší?:-)
Já jo, protože jsem si vymyslela francouzský cop ![]()
@Mazlucha píše:
Já jo, protože jsem si vymyslela francouzský cop
se mi taky líbí, nejvíc n adlouhejch vlnitejch
@Mazlucha no teď momentálně bydlím ve Šluknově, ale jinak jsem ze Šumperka - mám tam maminu a bráchu se švagrovou - v sobotu tam zrovna jedem
![]()
@ivulinaM
My tam jedeme až v únoru, týjo neznáme se? Napiš víc do zprávy ![]()
Ahojky holky, tak příští týden du pro šaty a domluvit kytky:-) a pondělí na matriku, přítel mezitím zařizuje pozvánky..ono vypadá, že je toho hodně, ale docela se to dá, my máme teda až v srpnu termín, ale chci to vše postupně a v klidu:-)pro šaty du s mamkou, pak je ještě obhlídnu s kámoškama, ale moje mamka má výbornej vkus a je hodně kritická a to potřebuju:-))chci něco jinýho než korzetový, mám menší prsa a na těch se mi korzet moc nelíbí, líbilo by se mi něco za krk, jsme snědá, v létě hodně tmavá, tak snad půjdou úplně sněhově bílý, a holky jak to máte s líčením a česáním, já to vidim na kamarádku, ona teda líčí a češe, myslela jsem nějakej salón, ale jednou jsem tam byla kvůli plesu a vypadal jsem jak klaun:-//a já mám docela hodně věcí na líčení doma a i ta kamarádka a můžem to vklidu zkoušet i víckrát a zkusit víc variant, vlasy chci nějaký polorozpuštěný, nechci drdol, mám delší obličej a nesluší mi to..holky já o sebe nějak díky tý svatbě pečuju, asi chci bejt krásnější:-)pravidelně cvičim, dělám si peeling, masíruju nohy, sprchuju ve studený, drhnu zuby dýl než obvykle-koupila jsem si i něco na domácí bělení, pravidelně si krémuju ksicht, na to já jsme jinak lempl, nějak o sebe víc dbám, nehty hlídám:-)chtěla jsme jít k holiči, ale měla jsem strach, že mě vezme moc, tak mě ostříhala kamarádka fakt mm, chci to do léta co nejdelší..
Ja zase nemůžu sehnat místo kde udělat raut abych to mela všechno ve vlasni režii žádnou hospodu:-(
Tak já si dnes šaty zarezervovala a paní mi blokla dvoje, aby jsme potom mohli zkoušet dle pupíku a možná budu mít štěstí, že jí dorazí i přímo těhotenský ![]()
@Dreezy
Já se vdávám taky v červnu 2014,zrovna dnes jsme si domluvili i konkrétní hodinu.Jsme ze severních Čech a vzít se chcem na místě, kde milujem dovči, v Krkonoších ![]()