Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
30.1.14 12:54
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Tak to chápu, že se to chtělo brečet, já bych ho asi zabila, příště se vykašlat na koordinátora a vše si zařídit sama, to jsou teda lidi :cert:

no já fakt vytočená úplně maximálně a to jsme už měli domluvenou celou tabuli i kalkulaci..koordinátor za všechny prachy. kdyby neřikal na všechno čas, ještě s enám smál, že to řešíme takhle dopředu, my chtěli původně jiný datum, ale to jsme ještě nevěděli, že bude jen tenhle termín a když mu to voláme, tak v pohodě, domluvíme pak..dyť mu muselo bejt jasný, jako koordinátorovi, že tam moc termínu nebude..taky nechápu jak můžou bejt za celý léto dva dny na svatby, na úřadě pořád, ale ty hezký místa maj tak málo termínů, vim, že by šlo třeba si nějak ještě připlatit, aby přišli jiný den, ale to už se nedoplatíme, už takhle stojí pronájem sálu 5tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.1.14 12:54

@petulagabi
Mě taky všichni říkali, ať si šaty koupím, ale kdo mi je pak upraví, že? Na to už nikdo nemyslí, hlavně budu na vstupovat do osmého měsíce těhotenství, takže kupovat přes net to nemá fakt cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.1.14 12:55

@petulagabi
Já bych mu za ty služby nezaplatila a vykašlala bych se na něj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 12:57
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Já bych mu za ty služby nezaplatila a vykašlala bych se na něj :cert:

on je to koordinátor jen hostiny, proto jsme se na to vykašlali, necháme tam obřad a hostinu raději jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.1.14 12:58

@petulagabi
Aha a k čemu to je? Mít koordinátora na hostinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 12:59

Hlavně na těch dokonalejch postavách vypadají všechny šaty krásně..to se nedá takhle podle toho vybírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 13:01
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Aha a k čemu to je? Mít koordinátora na hostinu?

on není jakoby majitel té restaurace, ale koordinuje tam svatební hostiny, řekneš mu co chceme jíst a za kolik a barvu tabule atd, stejně jako majiteli hospody..jen si řiká koordinátor, aby se to asi líp platilo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.1.14 13:02

@petulagabi
Co ti lidi dnes nevymyslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 13:05

A hlavně n atěch fotkách je tak často použit photoshop, sukně naducaná víc, látka úplně napnutá apod. modelky vyretušovaný..to se fakt nic nepozná..lehčí je to u těch antickejch, ty jsou si hodně podobný a dají se vyzkoušet, já je chtěla, ale partner zamítl, že se to hodí do Řecka, né k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 13:08

@petulagabi Kamarádka byla z antických taky hrozně unešená, koupila je, nevydržela a to nadšení sdílela s nastávajícím :mrgreen: A ejhle…prý: :cert:,,No fůůůj, takovou noční košili si na sebe snad nevezmeš".To jsem se nasmála, chudinka čekala obdiv se spadlou čelistí a ono nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
30.1.14 13:11

Mě nejvíc baví Kolekce 2014 a luxusní šaty a nejnovější…? Proč?

Nejde mi o model ale o to aby mi seděly, aby se mi líbily a aby nebyly předražené.

Nevím jestli tak přemýšlí všechny ale mě to přijde ujeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 13:11

Chudák:-//no, mně se taky líběj, ale partner to samý, že si to umí představit někde na písku..tak bude asi klasika, aspoň ten korzet bych za něco vyměnila..já ty korzety moc nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 13:14

Já jsem raději pro půjčení, stejně bych pak nechtěla mít práci s jejich prodejem, máme malej byt, nevim kam bych je dala a těch pár tisíc už se v tom rozpočtu nějak ztratí, ty jo by mě nakrklo kdybych si ty šaty koupila za tu původní cenu, jak tady někdo posílal ten odkaz, třeba za 40 a teď by stály 9:-//i když zase nebudu mít ten adrenalin u rozbalování krabice:-/

Příspěvek upraven 30.01.14 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.1.14 13:15

@BabyBella
Přesně tak, já taky chtěla jiný šaty, ale mám co mám a mě se líbí a sedí mi, to je důležitý a asi bych za půjčení šatů nedala třeba 16000 ( jako jedna známá), já chtěla maximálně tak do 7000 a jsem ráda, že jsem sehnala levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
30.1.14 13:17
@Mazlucha píše:
@BabyBella
Přesně tak, já taky chtěla jiný šaty, ale mám co mám a mě se líbí a sedí mi, to je důležitý a asi bych za půjčení šatů nedala třeba 16000 ( jako jedna známá), já chtěla maximálně tak do 7000 a jsem ráda, že jsem sehnala levněji

já počítám do těch 10,víc nedám-co nedám-nemám:-))al já si myslim, že když se hodně opálim, že jsem docela tmavej výraznej typ, ani líčení a česání nebudu přehánět, že ty šaty stačí fakt jednoduchý, kytky chci nějaký taky jednoduchý, třeba bílý tulipány, prostě takový všechno čistý, decentní, jednoduchý, i dort..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný