Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem od loňska zamilovaná do těhle
http://files.svetkrasnychsatu.cz/…D%207544.jpg
@veryen píše:
Vím, že jsou to korzetky, ale úžasnýýýý
něco takovýho chci taky, teda ten korzet moc néé, ale tenhle je hezkej:-)já mám ale malý prsa:-((,ale ta sukně se mi líbí, chci právě aby to jakoby nešlo do áčka, nebo sepostupně rozšiřovalo, ale jako do tvaru, jako má maková panenka:-))nevim jak to přirovnat, prostě od pasu do stran:-))jako jsou tyhle:-)
@veryen
Krásný, uvidíš, jestli ti bude sedět ta sukně. Já zkoušela šaty s podobnou sukní, ale mě takovýhle mohutný sukně nesedí
Ale být tak hubená jako modelka ![]()
@Mazlucha píše:
@veryen
Krásný, uvidíš, jestli ti bude sedět ta sukně. Já zkoušela šaty s podobnou sukní, ale mě takovýhle mohutný sukně nesedíAle být tak hubená jako modelka
právě tý modelce by slušely všechny, je vysoká, štíhlounká, opálená, prsatá..:-)
@Mazlucha píše:
@BabyBella
Přesně tak, já taky chtěla jiný šaty, ale mám co mám a mě se líbí a sedí mi, to je důležitý a asi bych za půjčení šatů nedala třeba 16000 ( jako jedna známá), já chtěla maximálně tak do 7000 a jsem ráda, že jsem sehnala levněji
můj názor ![]()
to samé s prstýnky… Navíc buďme realisti, vydrží to manželství?…
@BabyBella píše:
můj názorto samé s prstýnky… Navíc buďme realisti, vydrží to manželství?…
jo vydrží:-)jinak bych do toho nešla..:-)a prstýnek nosíš denodenně, takže my si za ně připlatíme..já mám raději zlato, takže by se mi to nehodilo k náušnicim atd..te´d třeba nosim i sem tam bílé zlato, ale až budu starší, tak si mysli budu víc tíhnout ke žlutýmu, takže přemýšlím i takhle..
@BabyBella
No já teda doufám, že jo, když se budeme brát po šesti letech a hlavně čekáme rodinu, tak určitě vydrží. Já bych to moje zlatíčko nikdy za jinýho nevyměnila a Pepa záletník taky není a kdyby to nemělo vydržet, tak se nebereme
@petulagabi No to říkáš teď. A on nikdo nepozná zda máš na ruce zlato nebo ocel nebo bílé zlato/stříbro…Je to jen pro tvůj osobní pocit. @Mazlucha My po 7 letech.
@petulagabi
Hele já nosím stříbro a náušnic moc do stříbra nemám, nosím bižu, barevnou, stříbrnou, nikdo neřeší jestli se to k sobě hodí nebo ne, řetízek je taky stříbrný a nikdy se mi nezdálo, že by se to k sobě nehodilo a prstýnky taky nenosím denně, protože někdy mám oteklý prsty, že si musím od prstýnků odpočinout
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Hele já nosím stříbro a náušnic moc do stříbra nemám, nosím bižu, barevnou, stříbrnou, nikdo neřeší jestli se to k sobě hodí nebo ne, řetízek je taky stříbrný a nikdy se mi nezdálo, že by se to k sobě nehodilo a prstýnky taky nenosím denně, protože někdy mám oteklý prsty, že si musím od prstýnků odpočinout
jasný, tak každý je jinej, já tohle chci mít ucelený, nenosim toho moc, ale jsem zvyklá to mít všechno buď žlutý, nebo bílý:-)
@BabyBella píše:
@petulagabi No to říkáš teď. A on nikdo nepozná zda máš na ruce zlato nebo ocel nebo bílé zlato/stříbro…Je to jen pro tvůj osobní pocit. @Mazlucha My po 7 letech.
já mám ráda dobrý osobní pocit:-))a já radši žlutý zlato, nějak tak na mě sedí víc-osobní pocit
@petulagabi
To je jasný, každý to má jinak, ale když mám hezký náušnice, tak si všimnou jich a ne, co k tomu mám na krku nebo na prstech ![]()
@Mazlucha píše:
@petulagabi
To je jasný, každý to má jinak, ale když mám hezký náušnice, tak si všimnou jich a ne, co k tomu mám na krku nebo na prstech
jasný, já jsem takhle asi naučená, že to má bejt jeden kov:)ale u jinejch si toho vůbec nevšímám:-)ale taky nosim v létě bižu, ale to většinou zase vše bižu.._)
@Peczka píše:
@petulagabi no svědci se o něco postarají, ale jak říkám. Stejně všichni pujdou hned tančit na parket a najednou jim to odstřihnout kvůli hrám mi přijde divnéKámoška taky nic neměla a bylo to super. Ale v záloze bude muset něco být, kdyby to náhodou vázlo.
Týý jo takové stresy přidělalTen statek se mi taky líbí
jasný, já právě vidim, jak u nás na parket nikdo nejde, jo jako někdo jo, ale málo:-)jee děkuju, tak snad to tam bude dobrý..