Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka píše:
Já původně taky chtěla z bílého zlata prsteny, ale nějak jsem se zamilovala do žlutého. A už jsem Oldu upozornila, že budu teda potřebovat nové naušnice a řetízek
@Peczka píše:
@petulagabi no my oba máme právě takovou docela srandovní rodinu, ale pro jistotu budu chtít po svědcích at něco vymyslí kdyby náhodou. Jeden nikdy neví a z ničeho nic všichni budou sedět jako pecky
no my máme zas vtipnýho svědka:-)a hosty taky, no rodiče ty si myslim, že se budou těšit domu:-)nejsou ani jeden typ na tyhle společenský akce, hlavně mýho tátu dostat do obleku, stejně tak tchána…
Jdu kamarádovi svědčit a pomáhat organizovat svatbu. Bude mít svatbu v kostele v Praze a oslavu v Kokořínském dole
@Peczka mame klasicky jednoduchy prsteny ze zlutyho zlata, bez kamene, staly do 10000,–
S briliantem mam zasnubni
a to mi staci ![]()
@veryen píše:
Já jsem od loňska zamilovaná do těhle
http://files.svetkrasnychsatu.cz/…D%207544.jpg
přesně tyhle mám už v řešení
ale budou mi je šít namíru..
@ivulk Kde Ti je budou šít? Já jsem též v kontaktu s lidma, kde je šijou na míru, látku kupují v zahraničí. Chystám se k nim zajet a domluvit se konkrétně, protože chci vzadu šněrování ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že prstýnek sedí i chlapovi
Jinak o víkendu chci zkompletovat oznámení a pomalu ho začít rozdávat
Minulej týden to Pepa všechno vytiskl a rozřezal
@Peczka
To jo, mám radost
Oznámení jsme si nakonec tiskli sami, aspoň se ušetřila nějaká koruna ![]()
Tak jsme včera prošli sedm zlatnictví, teda nic moc extra nás neoslovilo. Mě asi dva zlatý prstýnky, ženicha tak tři
,ale pak nás vyděsila cena
, nebo na prstě vypadaly divně
Ocel nemají vůbec nikde, dokonce nám v jednom zlatnictví prodavačka s divnou reakcí řekla, že ocel je hodně masivní, na ruce vypadá humpolácky a že není nad zlato, či stříbro. Napřed samej úsměv, že si můžem nadiktovat, co chceme, barvy zlata, kombinovaný, tvar. Nakonec se mi líbil zlatej s kamínky, ale tvar uříznutý trubky
.Jsem se zeptala, zda by šly hrany nějak uhladit, klidně za příplatek, ale prý:,,No to v žádném případě, jen jak to vidíte, tak ho dostanete!".Tak jsme se otočili a šli pryč. Přitom co prohlížím na netu ocel, najdou se kousky opravdu krásně vyrobené…viď Mazlucho?
Tak se o víkendu rozhodnem asi pro výběr jen z netu.Jo a ještě jsem zjistila, že Primossa skončila, prý se snad pohádali majitelé… ![]()
@veryen
Proto jsme to objednávali z netu, od začátku jsme chtěli ocel, nakonec ve zlatnictví nic moc nebylo a ten výběr nestál taky za nic a ceny
No na netu větší výběr lepší ceny
I chlap říkal, že se mu to vyplatí objednat z netu, klidně i dvakrát, kdyby prsteny neseděli ![]()
Už mám šaty:-))zkoušela jsem tyhle, ale ty první byla láska na první pohled, hned na figuríně se mi líbili-jen tam asi nebudu mít to za krk, nosila bych je pořád, přemejšlela jsem o smetanovejch, ale jsem tmavá tak mi ta bílá šla:-))
Jinak já jsme takovejhle typ, tak to snad půjde, nestihla jsem se v nich vyblejsknout, protože jsme měla sebou mimčo:-))
@Mazlucha Moje řeč a ty stránky, cos mi poslala, super
Určitě něco vyberem, nebo budem kombinovat, však můžem mít prstýnky podobný a ne stejný. ![]()
@veryen
Si myslím, že když to jsou snubáky, že je lepší mít oba stejný, možná jen jinou šířku