Svatba bez dětí přátel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
olivovyolej
15.1.24 22:22

Je to tvoje svatba, kterou si mas uzit ty a odtatni maji s tebou sdilet radost. Jestli mas tak hrozne moc hostu, tak se to delava nekdy tak, ze na obrad se pozvou vsichni a na party potom uz jen cast. Ale jako svatby bez deti jsou uplne bezna zalezitost, ony se tam stejne nudej a rodice jsou akorat nervozni a odchazej brzy domu. Muze tam byt poznamka, ze kdo nema hlidani, at vezme dite. A kdyz nekdo neprijde, tak co uz, ucast na svatbe neni povinna :nevim: Navic me prijde logicke ze jsou hoste dvou kategorii. Prece nejlepsi kamoska taky nesedi vedle nevesty, tam sedi prece rodice, k oltari te dovede tata a u obradu sedi vepredu rodina, takze se rozdeluje vsechno uz od sameho pocatku svatby. :nevim: Ja jako kamaradka to prece chapu a respektuju, ze pratele maji stul vedle. :nevim: a ze kamaradi stoji a deda s babickou sedi, ze jako kamoska si ubytovani platim sama, kdezto maminka ne. Ale ja bych i jako sestrenice a proste vzdalenejsi pribuzenstvo byla na pozici stejne jako kamaradka. Proste me prijde prirozene, ze rodice, dedove a babicky maji vysadni postaveni. Potazmo pokud by me vychivavala teta, atd tak taky. S tim se prece nemuze zadna kamaradka rovnat nebo zarlit :roll: navic co je to za kamosku aby resila, jaky si delas pravidla svatby, tak at nechodi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21089
15.1.24 22:23

Ja bych se teda neurazila, kdyby kamarad na me deti misto nemel, ale na deti z rodiny jo. Vsak ty deti jsou taky jeho pribuzni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
16.1.24 11:25
@malákráličice píše:
@Linusren to je snad ta nejhorsi veta, co muzete rict/napsat, ze nemaji brat deti, protoze bez nich si odpocinou a uziji si to.
Kdyby kamarad napsal tvemu muzi, at te nebere na svatbu, ze si to bez tebe uzije a odpocine si, co by sis myslela? ;)

Ze? Taky jsem si rikala 😀 Ale tak kdyz jsou to podle ni nevychovani spratci (viz dalsi komentar), tak to pak asi jo… 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
16.1.24 11:27

@Jaja08 o spratcich mluvis ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
16.1.24 11:31
@olivovyolej píše:
Je to tvoje svatba, kterou si mas uzit ty a odtatni maji s tebou sdilet radost. Jestli mas tak hrozne moc hostu, tak se to delava nekdy tak, ze na obrad se pozvou vsichni a na party potom uz jen cast. Ale jako svatby bez deti jsou uplne bezna zalezitost, ony se tam stejne nudej a rodice jsou akorat nervozni a odchazej brzy domu. Muze tam byt poznamka, ze kdo nema hlidani, at vezme dite. A kdyz nekdo neprijde, tak co uz, ucast na svatbe neni povinna :nevim: Navic me prijde logicke ze jsou hoste dvou kategorii. Prece nejlepsi kamoska taky nesedi vedle nevesty, tam sedi prece rodice, k oltari te dovede tata a u obradu sedi vepredu rodina, takze se rozdeluje vsechno uz od sameho pocatku svatby. :nevim: Ja jako kamaradka to prece chapu a respektuju, ze pratele maji stul vedle. :nevim: a ze kamaradi stoji a deda s babickou sedi, ze jako kamoska si ubytovani platim sama, kdezto maminka ne. Ale ja bych i jako sestrenice a proste vzdalenejsi pribuzenstvo byla na pozici stejne jako kamaradka. Proste me prijde prirozene, ze rodice, dedove a babicky maji vysadni postaveni. Potazmo pokud by me vychivavala teta, atd tak taky. S tim se prece nemuze zadna kamaradka rovnat nebo zarlit :roll: navic co je to za kamosku aby resila, jaky si delas pravidla svatby, tak at nechodi :nevim:

Tak to má asi každý jinak. Já jsem chtěla svatbu jenom s těmi nejbližšími, kteří jsou na stejné úrovni. Naopak třeba nechodím na svatby, kdy je obřad, oběd s rodinou a pak za několik hodin večer party pro ostatní hosty. Protože me nebaví někde hodiny trčet.

• Citovat
  • Upravit
322
16.1.24 11:33
@Linusren píše:
@Jaja08 o spratcich mluvis ty :)

A pardon, upravuji na “dvoulete urvane nevychovane dite” 😀 Me to zni stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
16.1.24 11:33

@Eva2610 Tak ja bych sla, kdyby to byla kamaradka, kterou mam rada. A pro cloveka pro ktereho bych to neudelala bych nemela duvod jit na svatbu vubec :nevim: A urcite to ma kazdy jinak :palec: Ja proste nechodim na svatby jen tak na pozvani ze slusnosti, mi to prijde neprijemne vuci me i jim.

• Citovat
  • Upravit
4340
16.1.24 11:37

@Jaja08 rozdil v tom je :) ale nejedna se o me ale o zakladatelku :) my meli vse v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný