Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja bych se teda neurazila, kdyby kamarad na me deti misto nemel, ale na deti z rodiny jo. Vsak ty deti jsou taky jeho pribuzni ![]()
@malákráličice píše:
@Linusren to je snad ta nejhorsi veta, co muzete rict/napsat, ze nemaji brat deti, protoze bez nich si odpocinou a uziji si to.
Kdyby kamarad napsal tvemu muzi, at te nebere na svatbu, ze si to bez tebe uzije a odpocine si, co by sis myslela?
Ze? Taky jsem si rikala 😀 Ale tak kdyz jsou to podle ni nevychovani spratci (viz dalsi komentar), tak to pak asi jo… 🙄
@olivovyolej píše:
Je to tvoje svatba, kterou si mas uzit ty a odtatni maji s tebou sdilet radost. Jestli mas tak hrozne moc hostu, tak se to delava nekdy tak, ze na obrad se pozvou vsichni a na party potom uz jen cast. Ale jako svatby bez deti jsou uplne bezna zalezitost, ony se tam stejne nudej a rodice jsou akorat nervozni a odchazej brzy domu. Muze tam byt poznamka, ze kdo nema hlidani, at vezme dite. A kdyz nekdo neprijde, tak co uz, ucast na svatbe neni povinnaNavic me prijde logicke ze jsou hoste dvou kategorii. Prece nejlepsi kamoska taky nesedi vedle nevesty, tam sedi prece rodice, k oltari te dovede tata a u obradu sedi vepredu rodina, takze se rozdeluje vsechno uz od sameho pocatku svatby.
Ja jako kamaradka to prece chapu a respektuju, ze pratele maji stul vedle.
a ze kamaradi stoji a deda s babickou sedi, ze jako kamoska si ubytovani platim sama, kdezto maminka ne. Ale ja bych i jako sestrenice a proste vzdalenejsi pribuzenstvo byla na pozici stejne jako kamaradka. Proste me prijde prirozene, ze rodice, dedove a babicky maji vysadni postaveni. Potazmo pokud by me vychivavala teta, atd tak taky. S tim se prece nemuze zadna kamaradka rovnat nebo zarlit
navic co je to za kamosku aby resila, jaky si delas pravidla svatby, tak at nechodi
Tak to má asi každý jinak. Já jsem chtěla svatbu jenom s těmi nejbližšími, kteří jsou na stejné úrovni. Naopak třeba nechodím na svatby, kdy je obřad, oběd s rodinou a pak za několik hodin večer party pro ostatní hosty. Protože me nebaví někde hodiny trčet.
@Linusren píše:
@Jaja08 o spratcich mluvis ty
A pardon, upravuji na “dvoulete urvane nevychovane dite” 😀 Me to zni stejne…
@Eva2610 Tak ja bych sla, kdyby to byla kamaradka, kterou mam rada. A pro cloveka pro ktereho bych to neudelala bych nemela duvod jit na svatbu vubec
A urcite to ma kazdy jinak
Ja proste nechodim na svatby jen tak na pozvani ze slusnosti, mi to prijde neprijemne vuci me i jim.
@Jaja08 rozdil v tom je
ale nejedna se o me ale o zakladatelku
my meli vse v pohode ![]()
Je to tvoje svatba, kterou si mas uzit ty a odtatni maji s tebou sdilet radost. Jestli mas tak hrozne moc hostu, tak se to delava nekdy tak, ze na obrad se pozvou vsichni a na party potom uz jen cast. Ale jako svatby bez deti jsou uplne bezna zalezitost, ony se tam stejne nudej a rodice jsou akorat nervozni a odchazej brzy domu. Muze tam byt poznamka, ze kdo nema hlidani, at vezme dite. A kdyz nekdo neprijde, tak co uz, ucast na svatbe neni povinna
Navic me prijde logicke ze jsou hoste dvou kategorii. Prece nejlepsi kamoska taky nesedi vedle nevesty, tam sedi prece rodice, k oltari te dovede tata a u obradu sedi vepredu rodina, takze se rozdeluje vsechno uz od sameho pocatku svatby.
Ja jako kamaradka to prece chapu a respektuju, ze pratele maji stul vedle.
a ze kamaradi stoji a deda s babickou sedi, ze jako kamoska si ubytovani platim sama, kdezto maminka ne. Ale ja bych i jako sestrenice a proste vzdalenejsi pribuzenstvo byla na pozici stejne jako kamaradka. Proste me prijde prirozene, ze rodice, dedove a babicky maji vysadni postaveni. Potazmo pokud by me vychivavala teta, atd tak taky. S tim se prece nemuze zadna kamaradka rovnat nebo zarlit
navic co je to za kamosku aby resila, jaky si delas pravidla svatby, tak at nechodi