Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Napsala hrdá anonymka
Lepší být slepice, než srab ![]()
@Lu66 píše: Více
Takhle nějak bych to udělala taky. Minimálně určitě obřad, oběd, pak by se vidělo. Možná by to byla vydařená akce.
@Šmoulice píše: Více
Mně přijde trapný pozvat někoho na svatbu a čekat, že mu zaplatí konzumaci. Ani jsem nevěděla, že se teď dávají peníze do obálky. Ještě, že jsme měli svatbu jen se svědky, taková šaškárna a řešit kdo se s kým nemusí a kolik kdo dá peněz a pak se kvůli tomu pomlouvat… Lidi jsou veskrze deb. lní tvorstvo.
@Pauznuto píše: Více
tak dát za celou rodinu na svatbě pá-ne s ubytkem a jídlem 500,–Kč mi teda ani vtipné nepřijde ![]()
@Ketris píše: Více
Tak ale svatební dar není poplatek za jídlo, ne? Nebo se předpokládá, že se z daru svatba zaplatí?
@stinga myslím si, že 500kč se dá ještě tolerovat, ale někdo přijde se skleničkama a to je potom zvláštní, no jo no co naděláš svatbu neděláš kvůli penězům, ale z lásky k tomu druhému a peníze jsou takový bonus a holt když na to nemám tak nezvu tolik lidí, chytnu se za ruce, dva svědky, rodiče řeknu áno, super oběd a šupí nějaká svatební cesta, lepší než nějaký pomluvy, že ten měl hlad a ta žízeň, že tomu jsem se nevěnoval a tomu jo
Nedával bych svatební dar, jako protihodnotu konzumace na svatbě, ani by mě to, jako svatebčana nenapadlo to takto brát.
Me treba prijde ze odmitnout pozvani neni dobry napad. Prijde mi to hodne neslusne a proste konecny fuck off. Jasne, nemaji nejlepsi vztahy, ale bratr to prekousl a chce ji tam. Ona se s mamou jaks taks bavi (kdyz vi o hrncich
), tak chapu, ze ma urcitou povinnost tam jit.
@Ketris píše: Více
No a co? Kdo chce dělat velkou svatbu, tak ať si ji zaplatí. Jak psala emamina výše…Přece si nekupuješ vstupenku na fesťák, ne?
@Alušáček píše: Více
Mne zas 1/4 mesicni mzdy pro sourozence prijde naprosto v pohode, mozna spis mene. Prece jen sourozenci “se zas tak casto neberou”. Beru, ze u kamaradu je to uz vice a to uz bezne davana castka urcite neni.
@malákráličice píše: Více
Ne, svatby měli brzo, ale děti někteří nemají dodnes a ti s dětmi mají platy hodně nadprůměrné, takže rozhodně nikdo netře nouzi s bídou. Ale jak říkám, asi mě víc mrzí to s tou praktickou pomocí. Na druhou stranu už je to pár let a teď s dětmi mám úplně jiné starosti, takže se tím neužírám.
@Sadman píše: Více
Pokud porovnavas svatbu bratra se vstupenkou na festak, tak se nemame o cem bavit ![]()
@Zuzulezabka píše: Více
Tak každý jsme jiný. Já považuji za slušnost dát adekvátní dar. ![]()
Což je dnes minimálně ta 2ka za hosta.
A kde žiješ prosímtě?
Peníze do obálky se dávaly vždycky. Nj, je to asi pravda, co píšeš o tom tvorstvu. Docela to na tebe sedlo. ![]()