Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tarena píše: Více
Věř mi, že svou kamarádku znám líp než ty. Ale o mně tahle debata není.
@Ploskutáček píše: Více
já i věřím, že se jí to líbilo…jen je problém, když takových líbivých kravinek dostaneš 20 a máš to někam dát, ideálně vystavit atd. vyhodit to nechceš, protože máš k tomu vzpomínky, ale utírat na tom každej tejden prach je prostě opruz a sejří tě to…
Taky davame penize. U kamaradu jsme vetsinou pridavali do nejakeho hromadneho “obalu”, ktery byl personifikovany na snoubence. Brachovi bych dala minimalne desitku, spis vic. Ale je to o financnich moznostech. A hlavne o tech vztazich, jit vlastne proti sve vuli “protoze me teda pozvali, ale vubec se mi nechce a vlastne je stejne nesnasim”, to mi moc smysl nedava. My na nasi svatbu zvali ty, ktere mame radi a radi jsme je videli. Kdyby mel nekdo jit s takovym nastavenim, tak to at radsi nechodi. Taky jsme prosili o penize misto veci a dostali spoustu napaditych a osobnich prani. Ze nam dary velkou cast svatby zaplatily, to bylo prijemne prekvapeni.
@Liberalissima píše: Více
Fakt 10 000 kamarádovi? Tolik bych ja teda kamarádům nedela, ani jsem netušila, ze takove čárky jsou mezi přáteli bezne. V rodine bych to samozřejmě chápala..
@Šmoulice píše: Více
Mít moje sestra 3 deti, tak nechci ať mi dává vůbec nic.
Max neco symbolického. Kdyby dala tolik, tak protočím oči a ty deti za to vezmu někam na víkend… ![]()
@Yasmen píše: Více
tak ale ty máš asi se sestrou hezké vztahy, že? ![]()
@Keyllah píše: Více
Jasne, ale bud ji zve, aby se usmirili, tam by to mel mit stejne. A nebo ji zve „aby se nereklo“ a tam zase nevidim duvod dat vic nez „aby se nereklo“. ![]()
tak třeba má taky v úmyslu za to pozvat její děti někam do Zoo
já teda sestře za dar poděkovala, oči jsem neprotáčela u žádného daru od dětného páru…to mi přijde trochu neslušné, přece jen, dají to co můžou a nějak se handrkovat nad dary mi přijde troško mimo, obdarovaný má přijmout a hezky poděkovat a ponechat dárci příjemný pocit…I my jako dětní jsme jim dar dali. A v rámci rodiny i více než zakladatelka…
Tam je problém, že do hlav nevidíme a motivace účastníků neznáme. Třeba bratr nechce čelit otázkám Kde máš ségru? A tím, že se spolu třeba x let nebavili, tím se obvykle druhým nechlubíme, protože to může vyvolat řeči zase ve smyslu Tys nepozval ségru, jo? To seš ale divnej pavouk!
Ono to ve finále může dopadnout blbě tak jako tak - když ji nepozve, bude za divnýho on, když ji pozve a on tam udělá drama scénu, zkazí jim svatbu.
V dnešní době, kdy už není ostuda mít špatný vztahy v rodině či příbuzenstvu, bych se tím netrápil.
Příspěvek upraven 20.03.26 v 11:52
Pokud máš takovou averzi na bráchy a mámu, tak tam nechoď a omluv se. Svatba je také o radosti a přání štěstí tomu druhému, To nejhorší co se může nevěstě a ženichovi stát, jsou naštvaní příbuzní. Pokud víš, že si to neužiješ, nechoď tam. Co se týče peněz, počítej tak 1.000 - 1.500 na hlavu, ale být tebou, celé bych to zvážila.
@Anonymní píše: Více
No vůbec by mě nevadilo, že je jídla málo, nejdu se tam najíst, nevadilo by mě, že piju vodu z petky, nejdu se napít, do obálky, bych dala kolik bych mohla a svatbu bych si užila a že kamarádka nekvočí kolem mě je snad jasné nejsem na té svatbě jediná
@Anonymní píše: Více
Tak to je jasny, a vzhledem k tomu jak o nem zakladatelka pise, tak vztahy na nic.
Zakladatelko, píšeš, že bys na svatbu nejraději nešla, tak nejdi. Stane se něco? Ne, pošli blahopřání a je to. Z tvého příspěvku jde cítit, že v sobě nosíš staré křivdy, nemáš to zpracované a cítím tam i určitou nenávist a žárlivost. Nevím, oč jde a tak tě nesoudím. Ty sama musíš vědět, jak to je a jak to máš.
Sama za sebe, být na tvém místě, tak bych nešla. Nedokázala bych tam jít. Pokud bych chtěla udělat gesto a nechtěla, aby mne pomlouvali, dala bych ty 2000 do obálky s blahopřáním. ![]()
@Dani65 píše: Více
Taky tam cítím žárlivost, aby snad matka nedala bráchovi víc než jí
![]()
Ano a nejen v tom, snad matka věnovala víc pozornosti bratrovi, mohl studovat, dělá svatbu a dostane to nádobí…kdoví. Já bych prostě nikam nešla a basta. V takovém rozpoložení by mi z toho bylo akorát zle,