Bratr se žení - kolik dát peněz do obálky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12878
20.3.26 22:47
@Pauznuto píše: Více

Miláčku, až budeš moje kamarádka 15+ let, tak ti vzhledem k inflaci dám klidně i víc, a ještě ti pomůžu s organizací a odsvědčím ti to ;)

Jenže takové vztahy se jaksi nerodí ze dne na den  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.26 22:51

Dej kolik uznáš za vhodné a neřeš komentáře slepic tady.. Naprosto tě chápu, pokud bylo v minulosti něco, co tě ranilo a nemůžeš se přes to dostat, tak to tak prostě je.. pokud měl někdo fajn rodinu a dětství, nepochopí o čem mluvíš :) Já bych být tebou dala ty 2k

• Citovat
  • Upravit
12878
20.3.26 22:53
@stinga píše: Více

Zas pokud bych fakt neměla a měla se snoubenci pěkný vztah :think:

Jako já jsem zas taková, že bych to narovinu řekla, a zeptala se, zda nechtějí třeba s něčím pomoct.

Já zas chápu, že někdo třeba staví nebo má tři děti a 10k jsou troje dveře nebo rozpočet na jídlo pomalu na měsíc (teda podle diskuzí tady, kde každému musí vydržet jedno kuře na tejden). Nebo když sem občas píšou zoufalé ženské, co vše táhnou z rodičáku, zatímco chlap si platí hypotéku.

Asi tak, já jako osoba, tak jak jsem, bych prostě nikdy tak málo nedala, ale kdyby tak málo dal někdo mně, tak si budu myslet, že k tomu má důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
20.3.26 22:54

A bráchovi chce dát 2 litry a ještě mu závidět hrnce jo? :mrgreen:

Honorace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.26 22:54
@enyf píše: Více

Jo my měli stejnou situaci. Svatba před necelými 3 lety. Manželovo rodina se „předvedla“. Jako sorry, ale jeho tety s celou rodinu (manžel a každá 3 děti DOSPĚLÉ z toho ještě jedno dítě i s parnterem). Dali za celou rodinu 1000 max 2000 8o No koukala jsem jak puk. Příště už bych je nepozvala, upřímně jsem ani nechápala manžela, proč je zve, když se extra nestýkají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.3.26 22:55
@Anonymní píše: Více

no jo bez dnešní várky slepic by nebylo emimino celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
20.3.26 22:55

Tak pokud bratra tolik nenávidí a je tak raněná, tak řešení je hlavně nechodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.3.26 22:56
@Liberalissima píše: Více

to byla jiná než zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.3.26 22:56

přesně :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.26 22:57

@stinga A co jinýho to tady je? Navážet se do někoho, že někomu závidí hrnce za 3k a podobně? Pokud si někdo dělá svatbu s tím, že pozve lidi asi musí logicky počítat s tím, že se mu většina peněz nevrátí..

• Citovat
  • Upravit
12878
20.3.26 22:59

Počkej, nepsala, že mu máma má dát hrnce? :think: Že bych už blbla?

Edit: neblbnu: :lol: „Máma mu dává hrnce za 3 tisíce a prý peníze už nebude dávat. Nevěřím ji, ale to je její věc…já mu s manželem chceme dát 2 tisíce do obálky. A ano je tam jídlo…, ale jak jsem psala nejradši bych tam nešla. Co vy na to?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
20.3.26 23:01

A co je podle tebe ten zakádající příspěvek, než nenávist a závist, udatný anonyme?
Byť třeba oprávněná, to nevíme, ale tak tam nelezu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.3.26 23:23

píšeš to správně,
ale ta, která vydělává 40 t a nechce na svatbu šetřit rok, aby dala 10 t je jiná než zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.3.26 23:25

přesně, ze zakládajícího příspěvku vytéká nenávist k bratrovi a matce úplně hmatatelně, a nevíme z jakého důvodu, ovšem také nechápu, proč by na tu svatbu měla chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33526
21.3.26 06:35
@Dani65 píše: Více

Asi tak. Udělala by nejlíp, kdyby jen poslala gratulaci a nešla tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný