Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mne by bylo hrozne lito, nemit deti na moji svatbe, prece je to i jejich den ![]()
@Clarkia píše:
Tak dávat syna k babičce a nemít ho na svatbě, se mi vůbec nelíbí. To bych nikdy neudělala. Co mu pak jednou vyprávět? Že tam nebyl, protože by byl mamnice na obtíž?Můj syn má taky dva roky, a je to pořáádnej závislák, ale takovouhle událost bychom určitě zvládli, s pomocí manžela, babiček aj.
Normálně bych mu řekla, že to byl takovej uřvánek-mamánek v té době, že jsem ho radši šoupla k babičce než, aby to tam prořval páč se chtěl celou dobu ode mě nosit… ![]()
Syna bych určitě na svatbu vzala, ale měla bych záložní plán, osobu která by ho v případě nutnosti odvedla pryč, a postarala se o něj do konce svatby. Předpokládám že svatbu si chceš užít, a řvoucí, vztekající se dítě není to pravé ořechové ![]()
Je to prcek a je mu uplně šumák, jestli bude na svatbě nebo s hlídačkou, naopak na té svatbě by byl víc napomínán.
Takže vzala bych ho a nechala ho tam do té doby než by se z něj stal prudič ![]()
@Jasněnkaa No chudák ta osoba co by se měla starat pak…místo juchání na svatbě být odvolán a starat se o uřvánka… ![]()
@Tuco píše:
@Jasněnkaa No chudák ta osoba co by se měla starat pak…místo juchání na svatbě být odvolán a starat se o uřvánka…
však to bude domluvený dopředu, ne že vrazí dítě prvnímu kdo se namane ![]()
My měli na svatbě 2 letého syna, taky mamánek v té době, chvíli byl u nás bud stál nebo seděl, pak mu babičky dali cukrovíčko a on si tam chodil jak chtěl, měli jsme svatbu v kostele a farářovi to nevadilo, a na hostině se zabavil, nebo ostatní si s ním hráli a nikomu tam nepřekážel. Svatbu bez něj bych si nedokázala představit. Až navečer jel ke kamarádce a to bylo kolem 9 hodiny na spaní
Já teda nevim, ale to vážně dvouleťáka neustále nosíš na rukách??? ![]()
Co to do listopadu odbourat??? ![]()
Myslíš, že by těch 20minut nevydržel u babičky při obřadu na klíně??? Kdyby pofňukával či tak tak by s ním mohla jít babička ven před obřadní síň ![]()
Mě by zase bylo líto nemít ho na svatebních fotkách… ![]()
Ahoj my když sme se brali, tak bylo našemu staršímu klukovi 5 let a měl z toho větší zážitek než my a všichni ostatní…od tý doby furt chodil a všem říkal, že 19.9.2009 jsme měli svatbu
byl normálně na obřadě(seděl u babičky a přinesl nám prstýnky), pak na hostině (kde četl svatební přání) a k večeru si ho vzali moji rodiče domů a normálně byl u nich, aby my sme si spolu mohli užít svatební večer a noc
a šli sme si pro něj až další den, kdy sme k našim dorazili na oběd…každopádně bych postupovala dle situace, doma bych ho fakt nenechávala (náš byl i na švagrovo svatbě, kdy mu bylo dva a půl)…myslim, že by to byla škoda jak pro něj tak pro babičku, kdyby nebyli na svatbě, ale pokud by na tobě hodně visel, tak si babička s dědou či někdo jiný přece poradí a jako krkavčí matka si fakt připadat nemusíš…to je přece blbost ![]()
Příspěvek upraven 04.08.13 v 19:27
@ynax píše:
a nemohl by ho na rukách držet manžel?
mám kamarádku, kde to přesně takhle měli…při obřadu držel mimčo manžel…a pak putovalo do kočárku a svatebčané se mohli přetrhnout o to kdo bude vozit ![]()
jako jasně každej at´si to udělá jak chce, ale co mám kamarády a známé co se brali s dětma, tak tam na tý svatbě ty děti vždycky byli s tím, že večer třeba hlídali prarodiče…jelikož prostě patří do tý rodiny. tečka..dávat je mimo by mě fakt nenapadlo…mmch na té naší byla ještě dcera švagra a syn mé svědkyně
@Misa12 ja jsem mela tedy na svatbe 2.5leteho chlapecka, pri obradu se motal okolo nas (drzel mi kytku, pak lezel pred nami na koberci, hral si apod.), nikomu to nevadilo. Pri hostine sedel vedle me na zidli nebo u me na kline (nebo manzelovi) a nikomu to taky nevadilo.. ![]()
Takze za me to rozhodne nevadi, ale je pravda, ze po hostine si ho vzala tchyne na noc, abychom si trochu odpocinuli a hlavne meli „svatebni“ noc… ![]()
Do listopadu času dost. Klidně můžu příští týden přijít zlom a máš po starosti.
Já jsem asi divná, ale syna bych na svatbu vzala i za cenu toho, že ho budu mít po celou dobu obřadu na ruce.
@Misa12 se mnou jeli naši a při obřadu s mladým chodil děda po chodbě zámku a ukazoval mu holuby
mladému bylo 16 m.. Táta říkal, že prostě bude s mladým, kdyby vřískal, že opustí síň a tak to taky udělal. Bylo po problému. Pak už jsme hlídali a hráli si všichni (oslava byla doma na zahradě)..
@lleennttiillkkaa píše:
Já jsem asi divná, ale syna bych na svatbu vzala i za cenu toho, že ho budu mít po celou dobu obřadu na ruce.
sim tě a proč bys měla bejt divná
, mě to naopak přijde normální…vždyt´ty děti přece do tý rodiny patří ![]()
Ja bych ho vzala, pro nej to bude nove, mozna budes prekvapena a syn si bude hrat nekde s detmi opodal
a kdyby nahodou mej babicku na svatbe a ta ho kdyztak veme, nekam na prochazku co?