Svědění pokožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
18.2.21 18:05

Přidávám se, po porodu obou deti sileny svědění hlavy hlavně v noci při kojení. Poprvy jsem se zděsila jestli jsem si z porodnice nedovezla vši, mamka mě musela prohlídnout a samozřejmě nic. Po druhym porodu me dokonce strašně svedila chodidla, tak jsem si myslela jestli jsem si nedovezla plíseň nohou, zase nejvic to svedilo v noci hlavně pri kojeni, ale i pres den. Šla jsem na kožní po 3 měsících umornyho svědění, napsala mi zadanku na ster na plíseň. Ani jsem tam nešla. Najednou to pak ze dne na den přešlo. Synovi bude 7 měsíců stále kojim a ted me sem tam svedi tělo, ale všimla jsem si ze mam i dost suchou kůži, takže jsem se začala mazat. Předpokládám ze na to maj zas vliv hormony plus ja se dlouho sprchuju naparuju se pod vodou coz pry z toho to taky muze byt a i dost ve stresu což tomu může taky přidávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.22 13:32

@Domiiina vyřešila jste to prosím nějak? Přišlo se na to co to bylo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.24 22:04

Svědění těla

Posledních par dni mě začala svedit horní polovina těla, nejvíce na hrudníku a prsou, zádech a ve vlasech. Vyrazku nemám. Nemáte nějakou zkušenost cim by to mohlo byt? Antihistaminika nezabiraji :(

• Citovat
  • Upravit
7221
18.9.24 23:08
@Anonymní píše: Více

Antikoncepce, z léků, prášek na praní :nevim: :nevim:, hormonální změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 10:22

@Atisia Antikoncepci ani jiné léky neuzivam, prací gel jsem nezměnila. Ale je pravda, že kojim, tak třeba je to z toho, i když teda mi to přijde zvláštní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí