Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nazdárek. Vážně je skákání přes švihadlo tak dobré na hubnutí a zpevnění těla nebo to jsou jen řečičky? Každopádně kolikrát týdně na začátku cca skáčete aby jste se zvládli druhý den i pohybovat? Cvičíte treba podle někoho?
děkuji
@Kiki787 píše: Více
Ahoj,
já v létě držela švihadlovou výzvu - loni v červnu frčela. Koupila jsem si i to spešl švihadlo, které se nezamotává. A musím uznat, že jak jsem ze začátku byla strašně ufuněná, bolavá, upocená, tak po měsíci se fyzička velmi zlepšila. Pak sjem dostala zápal plic a do října jsem chodila na spiro a inhalace. Nicméně švihadlo jsem shodou okolností minulý týden opět vytáhla, opět se mi všechno třese, funím, hekám, neuskáču v kuse ani jednu písničku
ale jdu znovu do toho
Za mě skvělá věc ![]()
@chs.jasmin tak super, držím palce ať se daří
zhubla jste cca kolik jestli se můžu zeptat? Dodržovala jste i jídelníček nebo se jen prostě nepřecpávala?
@Kiki787 píše: Více
Bylo to zrovna v období, kdy už začala plodit zahrada a frčely i zahradní trhy = jídelníček jsem hodně obohatila o zeleninu a saláty, navýšila jsem pitný režim a ačkoli na kila jsem dolů nedala nic (možná kilo? jinak fakt nic), ale zpevnila jsem se, na centimetry něco dolů šlo a vytvarovala jsem se. Tedy ještě jsem k tomu dřepovala, to je fakt (100dřepů denně).
Teď zase upravuju jídelníček - stahuju pečivo, švihám a dřepuju. Chtěla bych i začít běhat, ale bolí mě kolena
![]()