Kojení + sport

Anonymní
7.2.25 09:49

Kojeni + sport

Maminky, poradíte mi?? Chci začít konečně se sebou něco dělat. Koupila jsem si běžecký pás, ale teď mě napadá, jestli když budu hodně sportovat, nepřijdu třeba o mliko. Malý má 6m.
Jsou tu maminky, co kojili a byly sportovně aktivní?? Vyloženě běh nebo hodně rychlá chůze?? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1701
7.2.25 10:02

Já tedy běh nesnáším :oops: ale hodně rychle jsem chodila nebo dlouhé pochody, i v obou těhu, pak s kočárem a dalším břichem. Jinak jsem se pořád otužovala (zimní plavání v ledové vodě-tedy vyjma těhotenství) a kojila jsem nonstop 5,5 let. Mlíko se nezdrclo :lol: Ale také jsem zvědavá na názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.25 10:03
@Anonymní píše: Více

Nebála bych se, že přijdu o mléko, ale běhat jsem během kojení nemohla - ani v kvalitní sportovní podprsence - strašně mě bolela prsa při prudším poskočení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
7.2.25 10:08
@unuděná píše: Více

Já je mám právě (prsa) dost velký, po dětech ještě vetší a můj vrchol je popoběhnutí na bus, tram… :oops: ale rychlá, chůze, pochody, to jo (mám teda zas jiný problém, kt.se taky po dětech zhoršil-bolesti chodidel-klenby, ale to je na jinou diskuzi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.2.25 10:19

O mliko nepřijdeš, ale ja třeba nemohla tak dve hodiny po cvičeni kojit, dítěti to mliko nechutnalo, takze sem musela nakojit těsně předtím a pak zas až po dvou hodinách a předtím trochu odstrikat. Nevim jestli se mi do mlika vyplavily nějaký hormony nebo co, ale dítě to proste nechtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
7.2.25 10:21

Jo jde to. I hned dneska po šestinedělí. Dávala bych si ovšem pozor na přetažení. Začala bych pomalu, ať nemám hned v těle šílené množství laktátu.

Proč hned běhací pás? Každý den na spaní dítěte na rychlou procházku - hoďku, dvě a ke to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
7.2.25 10:22

Velka prsa, dlouholete kojeni tri deti, hodne sportu vcetne silovych treninku (tam jsem se bala kyseliny nejvic). S mlikem se nestalo nic, jen podprsenka byla problem. Nosila jsem dve pres sebe, aby prsa drzela u tela. Nez beh, doporucuji chuzi (6km/h) s maximalnim sklonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 10:38

@Marmarram na procházku chodím podle počasí. Když jdu moc rychle, spojím se, venku zima a já bývám často nemocná. Proto jsem se rozhodla pro pás… ale tak to je moje věc..
A hlavně doma na tom budu a chci chodit, kdežto venku funet u kocaru a věčně zastavovat skrz urvany děcko úplně nechci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 10:40

@kacakaca děkuji za typ. Já byla dneska poprvé na zkoušku. Napřed jsem jela 3,4,5,došla jsem do 6tky, ta mi vyhovuje.. střídala jsem rychlou chůzi a lehčí běh.. sklon vyzkouším taky :) máme 4,6,8,10,12.. tak uvidím co mi bude vyhovovat. Ono jak je to doma, tak ta motivace bude lepší. Jenom nechci na úkor mlika právě… to mi zase za to nestoji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
680
7.2.25 10:42

Mě třeba deti v kočárku spaly, tak jsem mohla chodit, doma mi moc cvičit nejde, protože, prostě ty děcka po mě furt lezly, něco chtěly… Jinak stačí vhodne oblečení - spíše vrsty a mít stejné tempo, no. Ale jak píšeš každému co vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 10:42

@Kriss Tina děkuji za odpověď. Já to právě četla, že může ovlivnit chuť. Odsavacku už jsem koupila, tak vyzkouším všechno. :) já se právě bála, jak to je.. víte jak, na netu je tolik toho napsaného, ale zkušenosti reálné řeknou nejvíc :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 10:44

@Marmarram jj onk ty děti jsou každý jiný. moje rve pořád od narození, takže moje nervy s ním někam chodit…
No já chci zapojit hlavně i partnera, aspoň bude hlídat a já můžu aspoň každý den třeba 3-5km ujít/ubehnout.. zabije dvě mouchy jednou ranou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě, aby mi to prošlo.. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková