Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já tedy běh nesnáším
ale hodně rychle jsem chodila nebo dlouhé pochody, i v obou těhu, pak s kočárem a dalším břichem. Jinak jsem se pořád otužovala (zimní plavání v ledové vodě-tedy vyjma těhotenství) a kojila jsem nonstop 5,5 let. Mlíko se nezdrclo
Ale také jsem zvědavá na názory.
@Anonymní píše: Více
Nebála bych se, že přijdu o mléko, ale běhat jsem během kojení nemohla - ani v kvalitní sportovní podprsence - strašně mě bolela prsa při prudším poskočení..
@unuděná píše: Více
Já je mám právě (prsa) dost velký, po dětech ještě vetší a můj vrchol je popoběhnutí na bus, tram…
ale rychlá, chůze, pochody, to jo (mám teda zas jiný problém, kt.se taky po dětech zhoršil-bolesti chodidel-klenby, ale to je na jinou diskuzi)
O mliko nepřijdeš, ale ja třeba nemohla tak dve hodiny po cvičeni kojit, dítěti to mliko nechutnalo, takze sem musela nakojit těsně předtím a pak zas až po dvou hodinách a předtím trochu odstrikat. Nevim jestli se mi do mlika vyplavily nějaký hormony nebo co, ale dítě to proste nechtělo ![]()
Jo jde to. I hned dneska po šestinedělí. Dávala bych si ovšem pozor na přetažení. Začala bych pomalu, ať nemám hned v těle šílené množství laktátu.
Proč hned běhací pás? Každý den na spaní dítěte na rychlou procházku - hoďku, dvě a ke to.
Velka prsa, dlouholete kojeni tri deti, hodne sportu vcetne silovych treninku (tam jsem se bala kyseliny nejvic). S mlikem se nestalo nic, jen podprsenka byla problem. Nosila jsem dve pres sebe, aby prsa drzela u tela. Nez beh, doporucuji chuzi (6km/h) s maximalnim sklonem.
@Marmarram na procházku chodím podle počasí. Když jdu moc rychle, spojím se, venku zima a já bývám často nemocná. Proto jsem se rozhodla pro pás… ale tak to je moje věc..
A hlavně doma na tom budu a chci chodit, kdežto venku funet u kocaru a věčně zastavovat skrz urvany děcko úplně nechci…
@kacakaca děkuji za typ. Já byla dneska poprvé na zkoušku. Napřed jsem jela 3,4,5,došla jsem do 6tky, ta mi vyhovuje.. střídala jsem rychlou chůzi a lehčí běh.. sklon vyzkouším taky
máme 4,6,8,10,12.. tak uvidím co mi bude vyhovovat. Ono jak je to doma, tak ta motivace bude lepší. Jenom nechci na úkor mlika právě… to mi zase za to nestoji. ![]()
Mě třeba deti v kočárku spaly, tak jsem mohla chodit, doma mi moc cvičit nejde, protože, prostě ty děcka po mě furt lezly, něco chtěly… Jinak stačí vhodne oblečení - spíše vrsty a mít stejné tempo, no. Ale jak píšeš každému co vyhovuje.
@Kriss Tina děkuji za odpověď. Já to právě četla, že může ovlivnit chuť. Odsavacku už jsem koupila, tak vyzkouším všechno.
já se právě bála, jak to je.. víte jak, na netu je tolik toho napsaného, ale zkušenosti reálné řeknou nejvíc ![]()
@Marmarram jj onk ty děti jsou každý jiný. moje rve pořád od narození, takže moje nervy s ním někam chodit…
No já chci zapojit hlavně i partnera, aspoň bude hlídat a já můžu aspoň každý den třeba 3-5km ujít/ubehnout.. zabije dvě mouchy jednou ranou
ještě, aby mi to prošlo.. ![]()
Maminky, poradíte mi?? Chci začít konečně se sebou něco dělat. Koupila jsem si běžecký pás, ale teď mě napadá, jestli když budu hodně sportovat, nepřijdu třeba o mliko. Malý má 6m.
Jsou tu maminky, co kojili a byly sportovně aktivní?? Vyloženě běh nebo hodně rychlá chůze?? Děkuji.