Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nikdy by mě nenapadlo, že po světě běhá tolik úchyláků. Že vás to pořád baví, zakládat takováhle témata, které jistě nejsou pravda a je to jasné na první dobrou
. Určitě si zjistila, že má syn na pinďourovi pearcing a jak prosím tě, to mu lezeš do koupelny v tomto věku? No určitě. ![]()
Příspěvek upraven 27.06.20 v 00:49
Ty piercingy si udělal sám? Tak to musí být dobrý „sádlomáslo“. A tobě to pak v pokojíčku ukázal
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, ve čtvrtek jsem s údivem zjistila, že můj syn (15 let) si sám píchnul dva piercingy do předkožky penisu! Ihned jak jsem ty piercingy viděla tak jsem ho slušně požádala, aby si to vyndal a řekla jsem mu že to vypadá strašně, ale on odpověděl tím, že se mu to líbí a nic vydávat nebude! Tak jsem hned na něj zvýšila hlas a znova jsem ho žádala, aby si to vyndal, ale on stále trval na svém, že si piercingy nevyndá. No jo, ale aby toho nebylo málo, tak tu naší hádku slyšela dcera (14 let) a přišla se podívat co se děje. Když viděla synovi piercingy v předkožce, tak hned na mě spustila že chce taky piercing!
Zkrátka dcera mě neustále přemlouvá, abych ji dovolila piercing do pupíku a syn si chce piercingy v předkožce nechat.
Jak byste se zachovali vy? Poraďte mi prosím.Magda
To ti tak žeru
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, ve čtvrtek jsem s údivem zjistila, že můj syn (15 let) si sám píchnul dva piercingy do předkožky penisu! Ihned jak jsem ty piercingy viděla tak jsem ho slušně požádala, aby si to vyndal a řekla jsem mu že to vypadá strašně, ale on odpověděl tím, že se mu to líbí a nic vydávat nebude! Tak jsem hned na něj zvýšila hlas a znova jsem ho žádala, aby si to vyndal, ale on stále trval na svém, že si piercingy nevyndá. No jo, ale aby toho nebylo málo, tak tu naší hádku slyšela dcera (14 let) a přišla se podívat co se děje. Když viděla synovi piercingy v předkožce, tak hned na mě spustila že chce taky piercing!
Zkrátka dcera mě neustále přemlouvá, abych ji dovolila piercing do pupíku a syn si chce piercingy v předkožce nechat.
Jak byste se zachovali vy? Poraďte mi prosím.Magda
A ty piercingy jsi viděla, když jsi nekde zapomněla zaklepat… Ok, musel to být trapas, ale to ještě beru, ale pak jste jako ještě čekali na jeho sestru, ať se taky podívá??? No to neee, počkejte ještě na jeho tátu, pak mu řekni, ať se konečně obleče a běž vyprávět pohádky o dům dal ![]()
Milá Magdo, v první řadě bych přestal očumovat své děti opačného pohlaví, které jsou již na prahu dospělosti. Syn na to přijde sám, že je to blbost až ho to začne při píchání píchat, popřípadě až se pracně k nějakému pichu dopracuje a slečna ho pak pošle domů bez smočení neb se jí to bude eklovat. Dceři to dovol, narozdíl od tetování to je vratné.
@Adelkadd píše:
Nestacim se divit, kolik se tady s letem vyrojilo uchylaku..
Letos seděla hromada lidí doma a nechodila do prace. To pak mají hodně času vymyslet kr avoviny.
Už vidím puberťáka co si doma v pokojíčku sám propichuje předkožku
a pozor, ne jednou, ale dvakrát! a pak nechá mámu a 14letou ségru, ať si to hezky prohlídnou
![]()
Bože, i ten trolling se musí trochu umět, ty úchyle!
Hezká pohádka, a co bude dál, nemá v zásobě ještě mladší děti kteří se na piňďoura taky podívali a chtěli ho taky?
To je podle mě furt jeden a ten samý úchyt, co píšeš pubertalnich dětech…
Noco, at si to píchne třeba do kachny
Dámy a pánové, už vidím náctníka které je tak odvážné, že si píchne sám pindoura
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byste se zachovali vy? Poraďte mi prosím.
Magda