Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A jen tak pro všechny co rejou. Podložka na zemi zabrala, takže děkuji paní za radu a tímto diskuzi končím ![]()
@Mysis píše:
Asi očividně nečteš všechny komentáře. Hlavně že vy všichni děcka máte svatétriskat hlava nehlava je tedy výchova
Četla jsem všechny komentáře. A o třískání jsem nepsala ani slovo. Napsala jsem, že souhlasím s tím, že dítě potřebuje nastavovat hranice, bezpečné hranice. Z Tvých dalších příspěvků jednoznačně plyne, že to nezvládáš, nezvládáš výchovu dítěte a nastavování mantinelů. Vždyť ho ani nedokážeš přimět k tomu, aby nosil tepláky. Co si vymyslí, umane příště? Vyhovíš všem jeho rozmarům? Nebo to posuzuješ podle toho, co je a není pro Tebe „hardcore“? Přišla sis pro radu nebo pro potvrzení, že jsi úžasná matka a děláš všechno správně? Snad se nad některými postřehy aspoň zamyslíš.
@Lojzísek nikde neříkám, že jsem dokonalá matka a sorry jako, psát, že nezvládám výchovu svého dítěte mi píše někdo, kdo mě nezná? Aha
![]()
A ty ji zvládáš, nebo taky můžu s přehledem napsat, že ne?
A nikdo nepíše, že vyhovuju všem jeho rozmarům. Na to si přišla jak? Z pár komentářů? Taky zajímavý… ![]()
@Mysis píše:
Asi očividně nečteš všechny komentáře. Hlavně že vy všichni děcka máte svatétriskat hlava nehlava je tedy výchova
KDO píše o třískání, určování hranic a mantinelu není bití. Hoď si mokrej hadr na hlavu a běž si vyprat peřiny.
@Mysis píše:
@Betty MacDonald @Betty MacDonald ty se starej o sebe
To víš, že jo, bez obav ![]()
@Mysis píše:
@Lojzísek nikde neříkám, že jsem dokonalá matka a sorry jako, psát, že nezvládám výchovu svého dítěte mi píše někdo, kdo mě nezná? Aha![]()
A ty ji zvládáš, nebo taky můžu s přehledem napsat, že ne?
A nikdo nepíše, že vyhovuju všem jeho rozmarům. Na to si přišla jak? Z pár komentářů? Taky zajímavý…
Jsi solidně mimo. Nezvládneš dítěti ani natáhnout tepláky, protože jinak má chudinka hysterák.. Tak jo, dělej, jak myslíš. Dítě nezvládá rozlišovat to, co je „důležité“ a co ne. Potřebuje prostě pravidla a hranice. Nastavit je je úloha nás dospělých, tomu se říká výchova. Končím s diskuzí. Tady to nemá smysl.
@Betty MacDonald hlavně, že ty to víš
já se ptala na úplně jiný problém a když tě to tak zajímá s těma teplakama, tak je nechce i kvůli těžkému atopickému ekzému. Ale to člověk jako si ty asi nepochopí, že jo ![]()
Jestli to dělá schválně. Tak bych ho taky nechala, že bude uklízet. Pardon, že je malý. A vysvětlovat, vysvětlovat. Do žádné jiné postele, než je ta jeho by nesměl. Dokud se to neodnaučí. Důslednost a neústupnost. Toto je rozmar dítěte, který bych nepodporovala.
@Mysis píše:
@Betty MacDonald hlavně, že ty to víšjá se ptala na úplně jiný problém a když tě to tak zajímá s těma teplakama, tak je nechce i kvůli těžkému atopickému ekzému. Ale to člověk jako si ty asi nepochopí, že jo
O atopickem ekzému se zmiňuješ poprvé, asi na podporu svého tvrzení
A ano, jak vychovat dítě a nastavit mu mantinely umím, vychovala jsem 4, čau.
Příspěvek upraven 08.03.22 v 15:55
@Kelsey já nevím, jestli to dělal schválně
když se mu to stalo a dostal za to vynadano tak se pak bál a utíkal se schovat.
Dneska tady byla rada s podložkou. Vyzkoušela jsem, to…dala na zem a on se na ni vykakal, takže budeme pomalu zkoušet a uvidí se.
@Betty MacDonald píše:
O atopickem ekzému se zmiňuješ poprvé, asi na podporu svého tvrzení.
Nezmiňovala jsem se z důvodu toho, že to nebylo k tématu. Zmiňuji se tedy teď proč ty tepláky nechce. Nebo respektive, že je to jeden z důvodu. Má poseté celé nohy a dost ho to svědí a někdy se rozmokvana část přilepí k látce.
Na kožní samozřejmě chodíme pravidelně, kdyby někdo měl zase průpovídky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat