Syn 2,5 kadi do postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2933
8.3.22 16:55

@a12 ale učím. Ukazuju mu kde se to dělá, jak se to dělá, chodí se mnou záchod. Vysvětluju…co mám dělat víc? 8o
Když jsem psala, že zafungovala ta podložka, tak jsem mu jasné vysvětlila, že už do postele nesmí. Sám přišel a říká,,tam nene, ty ty ty"…t :nevim: tak jak ho mám učit jinak? Stejně tak jako jsme řešili čůrání ve stoje. Nejde mu to tak a nechce. Tak čůrá v sedě a neřeší to ani pediatrička, která tvrdí že je to akorát výmysl moderní doby, že nikde není napsáno, že chlap má čůrat ve stoje :nevim: a přesto tohle maminky úplně nesmyslne řeší :nevim:

• načítám...
a12
60977
8.3.22 16:58
@Mysis píše:
@Kelsey já nevím, jestli to dělal schválně :nevim: když se mu to stalo a dostal za to vynadano tak se pak bál a utíkal se schovat.
Dneska tady byla rada s podložkou. Vyzkoušela jsem, to…dala na zem a on se na ni vykakal, takže budeme pomalu zkoušet a uvidí se.

Hele a na návštěvách, u babičky atd. Kaka kam? :think:

• načítám...
2933
8.3.22 16:59
@Anonymní píše:
@Mysis
To by byla kdybys ho nechala a neřešila to. Ale stal se ti problém, proto ho asi řešíš, a to je dobře že ho řešíš. Třeba tu plínku dává spousta rodičů ještě školkovým, když to nejde jinak. A já si nemyslím, že dřív když všichni rodiče dětem dávali co proto byly všechny děti dokonalé, já si sama ze školky pamatuju pořád řešení nějakého pokakávání, počurávání, nic hezkého to nebylo, děti hrozně brečely, mámám se nadávalo, jako určitě to nešlo u všechno hladce. Dodnes si pamatuju holčičku co potupně musela po každém spaní svlékat svoji postýlku. Brečela, den co den, v počuraném pyžámku, a ostatní se smály. Pochybuju, že jí to nějak prospělo, kdyby jí učitelka diskrétně strčila plenu jen na to spaní, měla práce míň a bylo to asi pro všechny lepší. A upřímně, pokud by moje dítě ještě nebylo dost zralé na to, aby to pochopilo, radši taky ráno dám nějakou náhražku, než ho vystavit výsměchu ve školce, až se tam podělá, nebo ho naopak cpát projímadlem, až bude mít zácpu. Do školy to zvládnou všichni.

No, tak tohle co píšeš si pamatuju ze školky bohužel taky. A fakt to nebylo nic příjemného. Holčička, která tam se mnou chodila, už tam pak byla tak vystresovana, že už předem plakala jen viděla školku :roll: naše školka plenky nepodporuje a vysloveně nám bylo řečeno, že pokud tam takový dítě matka chce umístit, tak to není možný. Že kdyby měli každýmu dávat plinu tak se z toho zblázní 8o

• načítám...
2933
8.3.22 16:59

@a12 nekaka. Drží to.

• načítám...
a12
60977
8.3.22 17:03
@Mysis píše:
@a12 kdepak, psala jsem že zafungovala ta podložka :dance:

Tak to, že se jednou vykakal na podložku jaksi neznamená, že se večer nevykaka do postele.
Ale i ta podložka mi přijde ujetá :oops: přijdeš do školky a dáš jim podložku at mu ji daj do chodby? A čůrat bude chodit do písku?

• načítám...
a12
60977
8.3.22 17:08
@Anonymní píše:
@Mysis
To by byla kdybys ho nechala a neřešila to. Ale stal se ti problém, proto ho asi řešíš, a to je dobře že ho řešíš. Třeba tu plínku dává spousta rodičů ještě školkovým, když to nejde jinak. A já si nemyslím, že dřív když všichni rodiče dětem dávali co proto byly všechny děti dokonalé, já si sama ze školky pamatuju pořád řešení nějakého pokakávání, počurávání, nic hezkého to nebylo, děti hrozně brečely, mámám se nadávalo, jako určitě to nešlo u všechno hladce. Dodnes si pamatuju holčičku co potupně musela po každém spaní svlékat svoji postýlku. Brečela, den co den, v počuraném pyžámku, a ostatní se smály. Pochybuju, že jí to nějak prospělo, kdyby jí učitelka diskrétně strčila plenu jen na to spaní, měla práce míň a bylo to asi pro všechny lepší. A upřímně, pokud by moje dítě ještě nebylo dost zralé na to, aby to pochopilo, radši taky ráno dám nějakou náhražku, než ho vystavit výsměchu ve školce, až se tam podělá, nebo ho naopak cpát projímadlem, až bude mít zácpu. Do školy to zvládnou všichni.

Tak ono do školky maj jít děti, co tohle zvládají.. Nehoda se může stát kazdymu, moje děti když sly do skolky tak obě záchod zvládaly, přesto se jedno z prvních spinkání pocuraly..
Ale když se to stává pravidelně, tak je asi problém jinde a do školky nemělo jít, učitelka nu sotva bude kupovat pliny.
Takže kdyby tvoje dítě nebylo zralé, nemělo by co dělat ve státní školce, ne ze mu dáš ráno plinu

• načítám...
a12
60977
8.3.22 17:09
@Mysis píše:
@a12 ale učím. Ukazuju mu kde se to dělá, jak se to dělá, chodí se mnou záchod. Vysvětluju…co mám dělat víc? 8o
Když jsem psala, že zafungovala ta podložka, tak jsem mu jasné vysvětlila, že už do postele nesmí. Sám přišel a říká,,tam nene, ty ty ty"…t :nevim: tak jak ho mám učit jinak? Stejně tak jako jsme řešili čůrání ve stoje. Nejde mu to tak a nechce. Tak čůrá v sedě a neřeší to ani pediatrička, která tvrdí že je to akorát výmysl moderní doby, že nikde není napsáno, že chlap má čůrat ve stoje :nevim: a přesto tohle maminky úplně nesmyslne řeší :nevim:

Tak myslim, že srovnavas nesrovnatelny.. Curajici kluk v sede je normální, kakajici dítě do postele, nebo na podložku uz tolik ne, no

• načítám...
2933
8.3.22 17:10

@a12 tak do školky jde až v září :lol: do tý doby máme spoustu času to vychytat přece :roll:

• načítám...
a12
60977
8.3.22 17:10
@Mysis píše:
No, tak tohle co píšeš si pamatuju ze školky bohužel taky. A fakt to nebylo nic příjemného. Holčička, která tam se mnou chodila, už tam pak byla tak vystresovana, že už předem plakala jen viděla školku :roll: naše školka plenky nepodporuje a vysloveně nám bylo řečeno, že pokud tam takový dítě matka chce umístit, tak to není možný. Že kdyby měli každýmu dávat plinu tak se z toho zblázní 8o

No vsak jo, od toho jsou soukromý skolky.. Za přebalování tříletých děti ucitelky fakt placený nejsou

• načítám...
2933
8.3.22 17:12

@a12 no vidíš a v naší školce se neopouštějí ani ty nehody. Učitelka zavolá rodičům, ti to musí přijít uklidit a dítě ti dají domu, že dokud nebude bez nehod nemá tam co dělat.

• načítám...
a12
60977
8.3.22 17:19
@Mysis píše:
@a12 no vidíš a v naší školce se neopouštějí ani ty nehody. Učitelka zavolá rodičům, ti to musí přijít uklidit a dítě ti dají domu, že dokud nebude bez nehod nemá tam co dělat.

Tak ho dej do soukromí školky :nevim:

• načítám...
2933
8.3.22 17:20

@a12 tak já se rozhodnu až v září. To byla moje reakce na tvůj komentář, že jedno z dětí se počuralo při spaní. :nevim: a to nemyslím nějak zle ale takhle to u nás prostě funguje.

• načítám...
ludmilaadamkova
8.3.22 17:25

U nás nastupují do školky ( státní)i děti co jsou jim v průběhu roku 3 roky a prostě se stane že se dítě počura. I z toho důvodu má mít každé dítě ve školce náhradní oblečení. Sama s tím mám zkusenost malá se počůrala ve školce dvakrát. Jednou si prostě venku drepla na bobek a bez stáhnutí kalhot se vyčurala a jednou si ucurla po curání do kalhotek. Učitelky prostě dítě převlékly a žádné drama z toho nedělaly.

• Upravit
2658
8.3.22 17:25
@Mysis píše:
@Petule030 @stinga pyžamo má takové, že má jen tričko. On prostě nechce na spaní tepláky a nechce je ani doma, jinak je prostě řev. Na ven mu to nevadí ale doma ječí. Stejně takhle nesnáší ponožky :roll:

Koupila bych mu místo trička dlouhou noční košili, aby mu to bylo aspoň po ty kolena, to by mu mohlo dostatečně překážet ve vykonání velké potřeby do postele. Nebo slipy (trenýrky).
Nicméně, 2.5 roku už je dostatečné na to, aby pochopil, že do postele se fakt nekaká.
Jestliže nočník používat umí. není důvod, aby tam nevykonal ani tu velkou potřebu. Jen třebas chce na to soukromí. Co takhle dát na wc nočník ve tvaru malého záchoda a nechť chodí tam?
Klidná bych nebyla, pokud je malý zdravý, tohle by měl zvládnout. Kakání do postele bych netolerovala :/ Prošli jsme si ledasčím (autistický syn), ale i on pochopil relativně rychle, k čemu slouží záchod a nočník.

• načítám...
2933
8.3.22 17:28

@Sunlight515 to je dobrý nápad s tím nočníkem ve tvaru záchodu :dance: určitě to zkusím pořídit. Jdu se hned kouknout na net

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby