Syn 2,5 kadi do postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2933
8.3.22 17:29

@ludmilaadamkova no tady to děsně řeší i ty občasné nehody. Úplně vidím jak někdo letí z práce kvůli tomu, že se mu počuralo dítě. Je to trochu padlé na hlavu ale holt to má asi každá školka jinak :nevim:

• načítám...
3837
8.3.22 17:30

Podložka na zem? To přece nic neřeší. Bude vyhledávat koberečky na zemi, třeba ve školce. Dej mu ještě plinu a zkus to později znova, není zraly. A nauč ho nosit kalhoty, s trochou duslednosti se ti to podaří za jedno odpoledne. :mavam:

• načítám...
42176
8.3.22 17:31

@Mysis Ty jsi fakt úplně mimo 8o
Tak jo, jsem ráda že jsem děti vychovala dřív, než se stal tak MODERNÍ kult dítěte. Hlavně, aby se ty děti z výchovy nepo. raly, že. I když u vás to asi moc neplatí :mrgreen:

• načítám...
2933
8.3.22 17:34

@Barbucha3 no, už jsem psala, že do pliny se nevykaka. Neznam důvod proč mu to tolik vadí. I kdyby si nekam zalezl tak prostě ne. Minulý týden jsem mu dala plenu do auta. Jeli jsme totiž k lékařce a zrovna jsem si říkala, kdyby to na něj přišlo. Cekacka u lékařky dvě a půl hodiny, přijedeme domů a malej úplně suchej ani zadnej bobek a sotva jsem sundala plinu už to jelo. Myslela jsem si, že je to s tou podložkou zatím dobrá rada, že by se postupně posouval dál ale když nad tím tak premyslim, asi máš pravdu, aby pak nevyhledával koberečky 8o
Už jsem objednala nočník ve tvaru záchodu a uvidíme teda. Na záchod stejně chodí se mnou tak může vedle trénovat :nevim:
Na čůrání si normálně řekne sám. I v noci vstane a vzbudí mě, že chce ee

• načítám...
2933
8.3.22 17:35

@Betty MacDonald mimo si ty. Neumíš nic jinýho než se do někoho navážet. Neustále. Dělá ti to dobře? Tak ok :nevim:

• načítám...
a12
60979
8.3.22 17:39
@Mysis píše:
@Sunlight515 to je dobrý nápad s tím nočníkem ve tvaru záchodu :dance: určitě to zkusím pořídit. Jdu se hned kouknout na net

Prosimte a proč teda nechodí na záchod nebo na nočník, když si myslíš, že takovej záchod by mohl pomoct? :think:

• načítám...
2933
8.3.22 17:41

@a12 tak třeba mu záchod velkej připadá právě moc velkej. Jak to mám vědět, když nemluví? :nevim: jsem bezradná tak přece zkusit to můžu, ne? :nevim:

• načítám...
a12
60979
8.3.22 17:43
@Mysis píše:
@a12 tak třeba mu záchod velkej připadá právě moc velkej. Jak to mám vědět, když nemluví? :nevim: jsem bezradná tak přece zkusit to můžu, ne? :nevim:

A nočník moc malej? Na záchod mu dej dětský prkynko, ne

• načítám...
2933
8.3.22 17:45

@a12 dětský prkýnko tam má :nevim: tak debi*ní jak si někteří myslí, zase nejsem. Rodiče taky zkouší všechno včetně hrajícího nočníku atd…tak proč nezkusit tohle?

• načítám...
42176
8.3.22 17:50

@Mysis Ne, trvám na tom, že mimo jsi ty, už z prvního příspěvku. Kdyby kakal do pliny, do gatěk, neřeknu ani půl slova. Některým dětem to prostě trvá dýl, plinku bych nechala, až mu to dojde. Ale kadit do peřin, a matka, co se hroutí z toho, že je musí furt prát, to je prostě mimo. To jeden z těch mantinelů, říká se tomu ne. ER si do vlastního hnízda, v tomto případě doslova.

• načítám...
2933
8.3.22 17:52

@Betty MacDonald když si to myslíš, mě je to fuk. Já si o tobě taky udělala obrázek a ne jen já :potlesk:

• načítám...
42176
8.3.22 17:53
@Mysis píše:
@Betty MacDonald když si to myslíš, mě je to fuk. Já si o tobě taky udělala obrázek a ne jen já :potlesk:

Však si zatleskej :*

• načítám...
Capelucia
8.3.22 18:18

Já dám takovou otázku - a co mu vadí na těch kalhotách? Nemá nějaký senzorický problém? Dvouleťák by to už mohl umět popsat.

Já jenom, že někdy děti můžou netolerovat dotek i obyčejných věcí a rodiče často dlouho nevědí, o co jim jde. Jestli má klučina nějaký skrytý problém, tak mě se třeba podložka nezdá tak špatný nápad na přechodnou dobu. Je to veliká změna oproti posteli a pak to pomalu přesunout na nočník… pak možná dát něco měkkého na nočník, ať to nestudí, není tvrdý nebo co mu vlastně vadí… ale taky bych řešila kalhoty. Jestli mu vadí dotek, tak ho pomalu otužovat, nebo najít někoho, kdo se věnuje senzorické integraci.
Výchova/nevýchova, není to moc standardní, že dítě kakání řeší takhle. :think:

• Upravit
2933
8.3.22 18:22

@Capelucia nejvíc pravděpodobně asi ekzém na celých nohách…když mu dám tepláky, tak se mu určitá místa k těm teplakum přilepí a pak to sundávat dolů je boj. To je ale jen jeden důvod. Další neznám. Když se ho na to zeptám tak neodpoví. V řeči není tolik vyvinutý aby mi to popsal ale už se sem cokoliv bojím napsat…

• načítám...
Capelucia
8.3.22 18:33

@Mysis no tak takový šílený ekzém důvodem být klidně může 8o. S tím se musí dát něco udělat. Sama mám doma atopika - když chceš, klidně sz.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby