Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím dámy, vím, že je tady několik diskuzi avšak můj problém je zcela jiný než u ostatních.
Synovi je 2,5 roku, je již od 2 roku bez plen i v noci ale dělá nám problém kakáni do nočníku nebo do záchodu. Zásadně kadí do postele, nikam jinam.
Zkoušela jsem vysvětlovat, vzít to a hodit do záchodu, slíbit odměnu, prostě vše možné ale nic nezabírá.
Když se vykadí do postele, přijde a oznámí mi, že je to fuj.
Na WC ho držet násilím taky nejde. Nevydrží tam sedět déle než pět minut ![]()
Odhadnout kdy bude kadit je dost složité. Nekadi ve stejnou dobu.
Začínám být z toho zoufalá. Pořád jen peru a peru a peru a co převlíknu, je zase pokakane
nemáte někdo typ jak na to?
Nebo za jak dlouho se to zlomí?
Plenky mu v žádném případě vracet nechci.
Jen upozorním, že jakmile má tepláky, tak do nich nekadi. Kadi jen tehdy, když má holý zadek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mysis nenechávat ho s holým zadkem, když nemá tepláky, tak má pyžamo, ne?
Nejde se do té postele primárně schovat? Se synem jsem se taky natrápila, on se schovával. Potom babičku napadlo schovat nočník do soukromí, dost dlouho pak chodil kadit do nočníku do rohu zakrytý dveřmi. Když potom přecházel na wc, posadila jsem ho a hned volal „mami pyč!“ (pryč). Možná i tvůj synek hledá soukromí, možná se přikrytý v posteli cítí schovaný před světem a tak to bezpečně pustí…?
@Mysis a co nějaká sladká odměna za každé hovínko, které skončí v nočníku nebo na wc?
@Petule030 @stinga pyžamo má takové, že má jen tričko. On prostě nechce na spaní tepláky a nechce je ani doma, jinak je prostě řev. Na ven mu to nevadí ale doma ječí. Stejně takhle nesnáší ponožky ![]()
@Petule030 taky jsem si myslela. Zkoušela jsem ho dávat na záchod a odejít, nočník do vedlejší místnosti ale nic.
Hlavně on se neschovává pod peřinu. Prostě si sedne a kadi ![]()
@Mysis píše:
@JancaS84 tak to mě teda nenapadlo
Zkus mu ho tam dát jestli to udělá do něho, tak to třeba pak časem odbourate. Curat do něho normálně chodí ne, jsem pochopila? Jinak jeste asi obalit postel do igelitu, než z toho bude mít rozum. A nebo nějak úplně zamezit přistup, ale to jsi psala že nejspíš nejde a taky aby z toho pak neměl zácpu, že by se nechtěl vykakat jinde.
Příspěvek upraven 08.03.22 v 10:58
@JancaS84 jojo čůrat chodí normálně i venku si řekne. S tím vůbec není problém.
Dala bych mu po řiti, kdyby to bylo moje dítě. Klidná bych nebyla, když by to dělal pořád a schválně.
Pokud je zdravý, tak by měl chápat, na co slouží nočník/záchod.
@Mgree píše:
Dala bych mu po řiti, kdyby to bylo moje dítě. Klidná bych nebyla, když by to dělal pořád a schválně.Pokud je zdravý, tak by měl chápat, na co slouží nočník/záchod.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat