Syn 2,5 kadi do postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2933
8.3.22 18:34

@Capelucia jojo napíšu sz :palec:

• načítám...
53518
8.3.22 18:37
@ludmilaadamkova píše:
U nás nastupují do školky ( státní)i děti co jsou jim v průběhu roku 3 roky a prostě se stane že se dítě počura. I z toho důvodu má mít každé dítě ve školce náhradní oblečení. Sama s tím mám zkusenost malá se počůrala ve školce dvakrát. Jednou si prostě venku drepla na bobek a bez stáhnutí kalhot se vyčurala a jednou si ucurla po curání do kalhotek. Učitelky prostě dítě převlékly a žádné drama z toho nedělaly.

U nás taky ne. Asi kdyby to bylo po každém spaní. Syn si učůrnul u prvního Mikuláše. Pak už nikdy.

• načítám...
5928
8.3.22 18:38
@Mgree píše:
Dala bych mu po řiti, kdyby to bylo moje dítě. Klidná bych nebyla, když by to dělal pořád a schválně. :think: Pokud je zdravý, tak by měl chápat, na co slouží nočník/záchod.

Dvou a půl letému dítěti? :zed:

• načítám...
a12
60975
8.3.22 19:32
@Capelucia píše:
Já dám takovou otázku - a co mu vadí na těch kalhotách? Nemá nějaký senzorický problém? Dvouleťák by to už mohl umět popsat.Já jenom, že někdy děti můžou netolerovat dotek i obyčejných věcí a rodiče často dlouho nevědí, o co jim jde. Jestli má klučina nějaký skrytý problém, tak mě se třeba podložka nezdá tak špatný nápad na přechodnou dobu. Je to veliká změna oproti posteli a pak to pomalu přesunout na nočník… pak možná dát něco měkkého na nočník, ať to nestudí, není tvrdý nebo co mu vlastně vadí… ale taky bych řešila kalhoty. Jestli mu vadí dotek, tak ho pomalu otužovat, nebo najít někoho, kdo se věnuje senzorické integraci.
Výchova/nevýchova, není to moc standardní, že dítě kakání řeší takhle. :think:

Studenej nočník mu určitě nevadí, když čura v sedě

• načítám...
20775
8.3.22 19:37

Dobrý večer,
na žádost zakladatelky diskuzi uzamykám a předávám ke smazání. Děkuji za pochopení.

Hezký den
Terka :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure