Syn, 7 let, 4. den horečka, plynatost

464
17.3.16 00:49

Syn, 7 let, 4.den horečka, plynatost

Sedmiletý syn má již 4.den horečku, která dosahuje 39,5.Srážím Nurofenem, cca 2× denně. Měl pouze tento večer 1× průjem a chvílemi se objevuje plynatost. Jinak nic. Nemáte prosím podobné zkušenosti, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21626
17.3.16 05:48

Pokud je to uz tak dlouho, sla bych dnes k lekari. Zkusenost nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 07:40

@wanillca 4. den horečka a netušíš? vzala bych ho k dr (zkušenost nemám) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
17.3.16 08:39

Zkušenost mám - a víc lidí okolo mě taky - byli jsme s tím i u doktora a nic. CRP nízko, jiné projevy nebyly (ještě třikrát zvracel-nejspíš z té horečky). Výtěr z krku taky nic, krev nic…
Prostě i dle dr. nejspíš nějaká blbá viroza :zed:
Pátý den horečky zmizly, ale malej je i po čtyřech dnech od konce horeček pořád takovej jalovej. Málo jí, je rozmrzelý…Takže ho máme ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.3.16 08:42

Přidal se kašel. Průjem už není. Teď jsem naměřila 37, 3. Konzultovala jsem s dr., vypadá to na chřipku (to si tak nějak myslím od začátku) a máme počkat ještě do zítřka, dnešní den by měl být, co se týče teplot, hraniční. Jinak pro nás doprava k lékaři je trochu náročnější - auto nemám, musíme se dopravovat vlakem cca 15 km, tak nechci syna vláčet, pokud to není nezbytně nutné a vím, že je po těch horečkách slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.3.16 08:45

@Mar__tanka1983. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.3.16 12:06

Dnes jsme byli u lékaře. Horečky zatím trvají (max. 39,5), přidala se rýma, kašel, občas je průjmovitá stolice. CRP je 8, moč v pořádku, je to chřipka. Prý teď řádí hodně agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.3.16 14:29

Tak včera navečer (horečka opět 39) jsem místo nurofenu dala paralen, a myslím, že zabral lépe a za kratší dobu a dnes už je synovi celkově lépe a teplota už jen zvýšená do 37,5. Je to po těch 5 horečnatých dnech konečně úleva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
19.3.16 15:41

@wanillca Dcerka ma asi to same :( Horecky 39,6 - 39,9, obcas kasel jako by chtela zvracet, plynatost. Ma to od patku, dnes odpoledne uz vypada lepe. Srazim to nurofenem a paralenem, na stridacku. Ale je to des, je mi ji bobka lito. Sirup nepozre, cipkum se brani. Budou ji ted dva roky, takze o spolupraci se neda moc mluvit :(

• Citovat
  • Upravit
464
21.3.16 16:51

@jezzz Tak snad už je vám taky lépe :palec:. U nás dnes už nebyla ani zvýšená teolota, přetrvává už jen rýma. Ale byl to děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí