Syn a marihuana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
527
15.2.16 10:06

Asi bych mu to řekla, ať přestane, když nepřestane, tak neřeš, nemá to cenu, když bude chtít, stejně bude hulit, zbytečně se budeš nasirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
15.2.16 10:07

No, upřímě, stejně s tím nemáte asi moc šancí něco udělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.2.16 10:07
@nickoll píše:
@radkka alespoň jednoho takového bych chtěla potkat…abych se mohla přesvědčit ale bohužel prozatím jsem se setkala akorát se špatnými konci díky mariánce

Já takových pár znám, ale aby bylo jasno, já marihuanu nehájím, jen jsem chtěla být spravedlivá a poukázat na to, že rozhodně ne vždy to znamená, že člověk skončí na tvrdých drogách nebo úplně vymatlaný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 10:08
@magdickakocicka píše:
Kopu pidi sáčečků?! No spíše bych to viděla na dealování :,( Kde chlapec bere peníze na tyto radovánky? Má kapesné od Vás? V tom případě bych mu utla přítok…

kapesné má nízké, ale chodí na školu, kde jim platí za praxi, takže tam si vydělá kolem 1000měsíčně, dealera bych z něj zatím nedělala, smrdí to na celý pokoj, takže si troufám říct, že takové množství má doma prvně, nevím no, snad ho to přejde…
jako já mám ze střední taky svoje zkušenosti, taky jsem to parkrát zkoušela, ale taky vím, jak vypadali ti, co hulili denně a je fakt, že to už byli extra vypatlanci… on byl poslední dobou takový napružený, divný, nevím co ho žere, on se moc nesvěřuje, jeho názor je, vy se starejte o sebe, to není vaše věc..atd. když má tedy ty svoje nálady, jinak je v poho, pokecame, co nového a tak, ale když ho přepadnou ty jeho náladičky, to aby se mu raději člověk klidil z cesty…

• Citovat
  • Upravit
20767
15.2.16 10:09
@roksy25 píše:
To je šílenost, kam to všechno spěje..Vidím na bratrovi, co to sním udělalo..Na něco se zeptáš, zakoulí očima, nějak pojme, co kdo říká a pak teda něco vyplodí, ale to je: Hm, pauza, No, zase pauza.. :zed: Akorát se obávám, že u Vás už je to slušně rozjeté, že už toho nenechá, jen bude lépe maskovat.. Nechápu, jak z toho tolika lidí může dělat běžnou věc, je to droga, jako každá jiná. Způsobuje závislost a likviduje mozkové buňky…

Droga je i alkohol a káva, ještě jsem neviděla rodiče, který by dvacetiletému dítěti zakazoval dál si pivo nebo kávu k zákusku :think: Počkat, on i cukr je návykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
15.2.16 10:10
@radkka píše:
Ale děvče, na druhé straně je nemalé množství lidí, kteří hulí celý život a nic jim to neudělalo a že to jsou i vysoce postavení a úspěšní lidé, jejichž IQ bychom jim mohly všechny závidět.

Určitě jsou jich miliony a to že žádnýho takovýho neznám je určitě moje chyba. Zato znám dost lidí co to moc daleko nedotáhli a tráva jim to kompenzuje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.2.16 10:11

Ono je spíš otázka, jak se k tomu staví klučina.. V mém okolí je dost lidí, co takhle experimentovali, světe div se, většinou inteligentních vysokoškoláku, v okolí mám jeden jediný extrém, který má vážně „vyhulený mozek“, ale kupř. můj manžel to kdysi v pubertě zkoušel, docela dlouho, sám od sebe přestal a za tu dobu co jsme spolu, jestli si dvakrát potáhl, když jsme byli u známých? Máme i výborného kamaráda, strašně inteligentního chlapa.. Hulí už 13 let denně.. A nepoznala bys to na něm.. Otázka, jakým směrem se řítí kluk, jestli inteligentním pohodářem, nebo zhuleným hovadem… Promluvila bych si, že o tom víš a jen tě zajímá, jak dlouho a jak často to praktikuje, zaměřila se na jeho prospěch ve škole a chování okolo, jakmile půjdou známky dolů, začne se chovat jako agresivní laxní vůl, tak okamžitě utnout tipec.. Pokud je vše ale v pořádku, tak bych zbytečně neprudila.. Přece jen, puberta ve finální fázi..;) Hodně štěstí a pevné nervy.. P. S. Jsem jediná z rodiny, kdo to zkusil jednou jedinkrát v životě, jinak mamča v pubertě dost experimentovala a dnes z ní je hlavní finanční manažerka velké společnosti a vážně se to na ní nijak nepodepsalo ;)

• Citovat
  • Upravit
20767
15.2.16 10:11
@Anonymní píše:
kapesné má nízké, ale chodí na školu, kde jim platí za praxi, takže tam si vydělá kolem 1000měsíčně, dealera bych z něj zatím nedělala, smrdí to na celý pokoj, takže si troufám říct, že takové množství má doma prvně, nevím no, snad ho to přejde…
jako já mám ze střední taky svoje zkušenosti, taky jsem to parkrát zkoušela, ale taky vím, jak vypadali ti, co hulili denně a je fakt, že to už byli extra vypatlanci… on byl poslední dobou takový napružený, divný, nevím co ho žere, on se moc nesvěřuje, jeho názor je, vy se starejte o sebe, to není vaše věc..atd. když má tedy ty svoje nálady, jinak je v poho, pokecame, co nového a tak, ale když ho přepadnou ty jeho náladičky, to aby se mu raději člověk klidil z cesty…

A co aby si s ním promluvil táta jako chlap? Vysvětlit mu rizika nadměrného hulení, ale nezakazovat mu to úplně, apelovat na jeho rozum a pokusit se mu vysvětlit, že jednou za měsíc mu to neuškodí, ale 3× denně by to dělat neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.2.16 10:12
@AlphaOmega píše:
Určitě jsou jich miliony a to že žádnýho takovýho neznám je určitě moje chyba. Zato znám dost lidí co to moc daleko nedotáhli a tráva jim to kompenzuje. 8)

No moje chyba to není, asi změň kruhy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.2.16 10:12

@radkka ale to je sázka do loterie jestli by takový byl i její syn… :roll: na střední jsem to viděla… Nikdo nic, vsichni v pohodě. Pak se rozeběhl tenhle fenomén a strašný. V hodinách dělali bordel, tlemili se jak kokoti… Pár jich pak zkoušelo i jiný drogy. :zed: jediný co je zajímalo bylo kde a za kolik sehnat. ( a to nebylo vůbec nic tezkyho) taky jsem to zkusila, neříkám že ne.. Ale já jsem jedna z těch co po tom maj šílený stavy a do smíchu mi teda nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.2.16 10:14
@zuzka131313 píše:
@radkka ale to je sázka do loterie jestli by takový byl i její syn… :roll: na střední jsem to viděla… Nikdo nic, vsichni v pohodě. Pak se rozeběhl tenhle fenomén a strašný. V hodinách dělali bordel, tlemili se jak kokoti… Pár jich pak zkoušelo i jiný drogy. :zed: jediný co je zajímalo bylo kde a za kolik sehnat. ( a to nebylo vůbec nic tezkyho) taky jsem to zkusila, neříkám že ne.. Ale já jsem jedna z těch co po tom maj šílený stavy a do smíchu mi teda nebylo

Já tě chápu, ale co s takovým puberťákem chceš dělat? Apelovat na jeho zdravý rozum, vysvětlovat, ale co víc? Stejně to bude ve výsledku na něm. Já si zase myslím, že alkohol zničí víc lidí a kolik vás tu je abstinentů, kterým se podařilo další abstinenty vychovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
15.2.16 10:16

Nechápu rodiče co řeknou, že by marihuanu neřešili. Vždyť je to droga. Borečkovi není 18náct, nemůže si dělat co chce, natož něco nezákonného, když za něj nesou rodiče zodpovědnost. Ani omylem. Vše bych vyhodila, spláchla do záchodu, nakoupila testy, jednou jedinkrát budeš pozitivní a jdeš na léčení. Tečka. Tohle bych utla hned v začátku. A že je to běžné mi neříkejte, tohle se říkalo i u nás „vždyť to je normálka“. Já ani můj muž jsme to přesto nikdy nezkusili, tak to asi taková normálka není.

• Citovat
  • Upravit
20767
15.2.16 10:17
@sunshinegirl píše:
Nechápu rodiče co řeknou, že by marihuanu neřešili. Vždyť je to droga. Borečkovi není 18náct, nemůže si dělat co chce, natož něco nezákonného, když za něj nesou rodiče zodpovědnost. Ani omylem. Vše bych vyhodila, spláchla do záchodu, nakoupila testy, jednou jedinkrát budeš pozitivní a jdeš na léčení. Tečka. Tohle bych utla hned v začátku. A že je to běžné mi neříkejte, tohle se říkalo i u nás „vždyť to je normálka“. Já ani můj muž jsme to přesto nikdy nezkusili, tak to asi taková normálka není.

Aby se takový puberťák nesebral a ty ho už nikdy neviděla. Až ti v osmnácti nadýchá, protože alkohol tě zničí pravděpodobněji, tak ho vydědíš, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.16 10:20
@Anonymní píše:
Anonym ze snad pochopitelných důvodů…
Právě jsem našla 16-ti letému synovi ve skříni marihuanu. Pro ty, kdo by chtěli napsat, že nerespektuju jeho soukromí, tak jsem se šla podívat na plíseň, která se mu tam v pokojičku začala dělat a buchnul mi ten zápach do nosu, takže se to nedalo nenajít. No a teď otázka.. Jak byste to řešili? Právě jsem to volala manželovi a naše názory se docela rozcházejí. Pokud jde o syna, už jsme něco řešili minuly rok, ale to teda nějak vyšumělo, už pak nebyly problémy, vypadaloto, že přestal, že asi jenom zkoušeli s klukama a teď až poslední dobou jsem si všimla, že přišel párkrát nějaký divný, asi teda zhuleny… Ještě teda bych možná měla napsat, že tam toho má docela dost, ne nějaký jeden pytlíček… snad z něj nebude ještě ke všemu i nějaký překupník nebo co :zed:

No, trávu zkusí většina dětí.

Pokud má víc pidisáčků, může dýlovat a to je vážný průser, byť si to neuvědomuje. Pokud se některý z jeho klientů přizná, že to koupil od Tomáše a jeho rodiče půjdou na policii, může kluk dostat podmínku (i hůř, ale to není reálné).

Vím, že se tráva bere jako pohodová droga a ten, kdo je proti, jako trapný zaostalec. Ale ona pohodová není, mám v tomto směru špatné rodinné zkušenosti. :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 10:20
No jestli to má v pytlíčkách, tak to prostě prodává dál to je jasný.
Já tedy znám spoustu lidí co si občas na střední zahulili a dneska jsou to zodpovědní taťkové od rodiny, spíš to chce si s ním promluvit no :nevim:
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí