Syn a marihuana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wof
48
5.9.18 14:18

Z vlastní zkušenosti vím, že když bude člověk hulit hodně často (x-krát denně) tak se to na něm projeví. Já sám nejsem žádný svatoušek, párkrát jsem si dal abych to zkusil. Nicméně byl to jen pubertální projev a vím,že mě to v kombinaci s alkoholem nedělalo dobře.Ale měl jsem v okolí případ kdy kluk hulil každý den, tenhle rok to bude zhruba 15 let co začal a na tom člověku se to projevilo neskutečně jak způsobem argumentace(mluví hrozně zasekaně) tak i tématem hovoru ( většinou to jsou názory,že to člověku nejde do hlavy) ve svých 29ti žije s přítelkyní a dítětem u rodičů. Na auto (který stalo zhruba 60 tiscí) si museli půjčovat, protože většinu peněz prohází v trávě. Další je můj bývalý spolužák z VUT. Hodně chytrý k a inteligentní člověk, ale chytl se hulení a docela se to na něm projevilo i když nehulí extra dlouho ( zhruba 3-4 roky).Hulik ve 12ti je na sociálku v 16 ybch to neřešil, ono by ho to mohlo omrzet časem, ale spíše dohlédnout na to jak často hulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.9.18 20:27

Bohužel v jeho věku hulí plno vrstevníků. Takže bude těžký, aby nehulím. Každopádně by bylo dobrý jo zaměstnat něčím jiným, co by jí bavilo. Sport? Tak to udělala sousedka a pravděpodobně má klid. Například můj synovec začal ve 20 s ragby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.9.18 20:29

@Wof
Kamarád hulil hodně a teď má schizofrenii. Prej z toho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.10.23 00:29
@Anonymní píše:
Tráva mi přijde dost nebezpečná, hlavně je u ní známo, že vyvolává schizofrenii. Mám přímo člena rodiny, kterému marihuana vyvolala schizofrenii + známé. Zajímala sem se o to víc do hloubky.

No alkohol více :) poškozuje játra, ledviny, střeva, žaludek, vyvolává rakovinu jícnu, žaludku, tlustého střeva, jater, cirhózu jater, epilepsii, schizofrenii spustit umí taky, jde o to, že schizofrenie musí být geneticky daná, aby jí spouštěče spustili, kdežto epilepsii alkohol přímo vyvolá poškozením nervových center ve spánkovém laloku, takže kdo pije, riskuje svůj život i kdyby jen láhev vína týdně ;) kdo hulí a má genetické předpoklady, pak maximálně lehce zmagoří a schyzofrenie se dnes dá potlačit léky, zatímco játra, žaludek, střeva ani ledviny vám žádný lék nevyrobí, a dárci nejsou :)
Možná budete argumentovat tím, že hulení vyvolává rakovinu plic, ano může se to stát, ale jelikož THC zabíjí rakovinotvorné buňky, tak pokud hulí trávu s obsahem ∆9-Tetrahydrocanabinolu (THC) je šance vyvolání rakoviny plic asi 10× menší než při kouření tabáku.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25048
6.10.23 00:58
@Kuki26 píše:
No alkohol více :) poškozuje játra, ledviny, střeva, žaludek, vyvolává rakovinu jícnu, žaludku, tlustého střeva, jater, cirhózu jater, epilepsii, schizofrenii spustit umí taky, jde o to, že schizofrenie musí být geneticky daná, aby jí spouštěče spustili, kdežto epilepsii alkohol přímo vyvolá poškozením nervových center ve spánkovém laloku, takže kdo pije, riskuje svůj život i kdyby jen láhev vína týdně ;) kdo hulí a má genetické předpoklady, pak maximálně lehce zmagoří a schyzofrenie se dnes dá potlačit léky, zatímco játra, žaludek, střeva ani ledviny vám žádný lék nevyrobí, a dárci nejsou :)
Možná budete argumentovat tím, že hulení vyvolává rakovinu plic, ano může se to stát, ale jelikož THC zabíjí rakovinotvorné buňky, tak pokud hulí trávu s obsahem ∆9-Tetrahydrocanabinolu (THC) je šance vyvolání rakoviny plic asi 10× menší než při kouření tabáku. :D

Hloupeji si to kouření nemohl/a omluvit! Ty to návykové svinstvo kouris, vid? Protože takovouhle snusku hlouposti aby pohledal! Víš vůbec co říkáš? Pochybuji o tom, a v Tvém příspěvku se už promita, že genetické předpoklady máš. A oprav si tu šílenou hrubku, když už chceš psát něco o schizofrenii!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.10.23 01:46
@Kuki26 píše:
Možná budete argumentovat tím, že hulení vyvolává rakovinu plic, ano může se to stát, ale jelikož THC zabíjí rakovinotvorné buňky, tak pokud hulí trávu s obsahem ∆9-Tetrahydrocanabinolu (THC) je šance vyvolání rakoviny plic asi 10× menší než při kouření tabáku. :D

A ty jsi asi taky uz lehce zmagoril, ze :mrgreen: :P Libi se mi, jak tu ty drogy delis na lepsi ( marihuana ) a horsi ( alkohol ) :P Jenze alkohol je horsi pro svou snadnou dostupnost a toleranci spolecnosti…kdyby takhle dostupna byla trava, to by to tady asi teprv vypadalo… :P Jenze zatimco alkoholik, kdyz vystrizlivi, je pak normalni a vesmes neni nic poznat, pravidelneho uzivatele marihuany, poznam na sto honu :lol: ;) Vetsiou byvaji lehci mimo, i kdyz nejsou zhuleni 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML