Syn má dva roky a osm měsíců a neustále pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
2.3.16 15:43

Hmm…koukám, že píšu jako prase…no nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
2.3.16 15:44

@SIMONA1234 kazdej autista fakt neradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.3.16 16:44

@SIMONA1234 do školky nechodí, ale už se dívám po školkách pac mateřská mi už končí a musím do práce… Problém je b tom že nevím jestli mi ho do školky vezmou sám se nenaji aby se neuspinil, na záchod si taky sám nezajde :-( a z dětí má strach :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.3.16 16:47

@u763 no jedna doktorka nám řekla že má čas že je to kluk a že kluci bývají opožděni nezačala to nějak řešit nic… Řekla že. ma vzdorové období… Změnila jsem doktorku a ta mi akorát řekla že už by měl mluvit aspoň základy a chodit na nočník… Ale taky to neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.3.16 16:54
@nestastna1 píše:
@SIMONA1234 do školky nechodí, ale už se dívám po školkách pac mateřská mi už končí a musím do práce… Problém je b tom že nevím jestli mi ho do školky vezmou sám se nenaji aby se neuspinil, na záchod si taky sám nezajde :-( a z dětí má strach :nevim: :zed:
Řeč ve školce přežijou…i když je fajn, pokud se učitelka s dítětem domluví. :nevim: Krmit ho asi nebudou, třeba mu nabídnou lžičku, dvě…pak mu to dají do ruky a jez…pokud je syn jedlík, máš šanci, že začne jíst sám, protože bude mít hlad. Ale pokud mu je jídlo šumák…tak klidně bude sedět: Nenakrmíte mě? Nevadí… :nevim:
Záchod vidím jako největší problém pro školku. Že se dítě neutře nebo potřebuje na začátku vysadit, to se dá zvládnout. Ale chce to, aby tam vůbec šel…sám od sebe nebo na připomenutí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.3.16 16:58

Tak to že chce čůrat to si řekne teprve druhý den…ale jak říkám je problém opět v tom že když sedí na nočníku nebo na záchodě tak zadržuje a trvá i 15 minut než povolí a konečně se vycura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.3.16 17:34
@nestastna1 píše:
Tak to že chce čůrat to si řekne teprve druhý den…ale jak říkám je problém opět v tom že když sedí na nočníku nebo na záchodě tak zadržuje a trvá i 15 minut než povolí a konečně se vycura

Pokud je schopný jít na ten záchod sám od sebe (nebo na připomenutí) a být tam BEZ TEBE…tak to nevadí (ve školce myslím). Tam může těch 15 minut sedět…pokud to bude učitelka vědět, nevidím v tom problém. Před vycházkou ho včas pošle na WC a bude. Horší by bylo, pokud striktně vyžaduje tvoji přítomnost. To by ve školce nešlo. Učitelka nemůže nechat děti ve třídě 15 minut bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.3.16 18:54
@SIMONA1234 píše:
@Tarjei K autismu si myslím, že by už něco naznačovalo. Rituály, řazení…
Edit: mám svůj den… :mrgreen: :roll:Příspěvek upraven 02.03.16 v 15:44

muj autik ani neradi a ritualy jsou mu uplne ukradene :nevim: u nas ale bylo zasadni, ze se nedival do oci a nereagoval na jakekoliv pokyny, byt chytry je dost…

mimochodem, ja nerikam, ze syn zakladatelky je autista. ale kombinace nemluveni, uzkostnosti, frustrace a strachu z deti - to uz je kombinace, ktera si zaslouzi nejaky dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.3.16 19:15

@Ali-Ali Ježiši už chápu to „kazdej autista fakt neradi“ od @Tarjei :mrgreen: Já nad tím dumala…jak jako že neřádí…??? Jako že nelítá? Proč to píše? 8o :mrgreen: A ono to mělo být, že neřadí… :mrgreen: Dobrý…už chápu.
Já měla pár autíků…ti řadili všichni…pastelky, dětem boty…hranolky na talíř…všechno. Ale je fakt, že co kus to originál. Dva stejní nejsou.
Vidíš a já myslela, že řadí všichni, ty rituály a potřeba „pořádku“ je u všech…no, jsem poučena. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.3.16 19:26

@Ali-Ali syn na vše reaguje co mu řeknu to udělá, takhle je strašně šikovný pomáhá všechno. Strach z dětí začal mít když ho děti začali bit a on je takový že se nechá že jich nevrátí (stejně staré děti) jinak by si s nimi i hrál není problemovi, někdo mu vezme hračku nezačne řvát jak to děti dělají jde a vezme si jinou, se vším se podělí,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
2.3.16 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.3.16 19:51

@SIMONA1234
tak to nas klidne rozhazene boty prekroci, hranolky vysype na hromadu, pastelky odhazuje, jak ho napadne :lol: je fakt, ze ten nas neni uplne „ucebnicovy priklad“, ale jsou prave i takovi.

@nestastna1
kazdopadne pokud ti rozumi, pomaha atd. tak to je super. mozna ho vazne neco zlobi po fyzicke strance. nebo ho trapi treba nocni mury a i pres den mu to neco pripomene a vystrasi.
kdyz ti nemuze nic rict, tak se to odhaduje hodne spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.1.19 10:48

@nestastna1 dobrý den, jak jste se synem dopadli? Je vše v pořádku? Reším teď něco podobného se synem, jsou mu dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí