Syn má jizvy ze školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
18.5.17 19:26
@sabinka098 píše:
umite cist asi ne ja sem psala, ze ublizoval vice detem.

Ale zároveň jsi psala, že konflikt při kterém došlo ke zranění tvého dítěte, vyvolal tvůj syn.

• Citovat
  • Upravit
891
18.5.17 19:27
@lucenka píše:
To se tý mamince nedivím. Své dítě bych taky nechtěla mít s tvým synem ve třídě.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.17 19:29
@sabinka098 píše: :palec:

Jsem ráda, že uznávas, že se tvůj syn a ty neumíte chovat ;)

• Citovat
  • Upravit
891
18.5.17 19:29
@lucenka píše:
Ale zároveň jsi psala, že konflikt při kterém došlo ke zranění tvého dítěte, vyvolal tvůj syn.

takze triletej kluk odstrci petiletyho a on se mu zareje do obliceje,,prober se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.17 19:31
@sabinka098 píše:
takze triletej kluk odstrci petiletyho a on se mu zareje do obliceje,,prober se

Tvůj syn neměl co strkat do jiného dítěte.

• Citovat
  • Upravit
891
18.5.17 19:32
@lucenka píše:
Jsem ráda, že uznávas, že se tvůj syn a ty neumíte chovat ;)

tak co ty mam nato napsat, tady se soudi lidi aniz by se znali, ja jsem si sem sla pouze pro radu a ne pro takovy reci vis,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 19:33
@lucenka píše:
Tvůj syn neměl co strkat do jiného dítěte. [/cita
@lucenka píše:
Tvůj syn neměl co strkat do jiného dítěte.

tys videla asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 19:34
@sabinka098 píše:
tys videla asi :lol:

tys to videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.17 19:35
@sabinka098 píše:
tys to videla

A tys to viděla? 8o

• Citovat
  • Upravit
891
18.5.17 19:39
@lucenka píše:
A tys to viděla? 8o

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
18.5.17 23:35

@sabinka098 hele, většinou, když dítě přijde pokousané, poškrábané, tak si za to může hodně samo. Zvlášť u takhle malých. Někdo ho vyprovokuje a on se brání. Když byly synovi dva a byl v jeslích, jednoho kluka 2× kousnul. Maminka stropila podobně hysterickou scénu jako ty. Jenže ten kluk za mým synem pořád lezl, hrabal na něj, úplně na něm byl závislej - tak ho syn prostě kousl, aby mu už dal pokoj. Neděje se to bez důvodu a ty se zamysli, čím tvůj kluk provokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
18.5.17 23:56
@katkalaila píše:
Presne rada typu… vyhrozuj malemu diteti je fakt pecka…
Jako kdyby nekdo takhle vyrazil na lov meho ditete… tak to by byla asi konecna…

Lov ditete? Je to stejne jako kdyz mi nejake dite otravuje dceru na hristi. Pokud jeho matka neni v dosahu, nebo nereaguje, taky diteti reknu, at ji nechaji na pokoji/neberou hracky atd. Nekricim, nevyhrozuji, nenadavam, proste razne pozadam, at prestane :nevim: ale jak rikam, pokud vim ze moje dite do druheho strka a ten ho pak na oplatku poskrabe, promluvim se svym ditetem, ze nema co do druhych strkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
19.5.17 00:00
@Saatine píše:
Jo taky si pamatuji jak po mě jednou maminka jednoho kluka co mě otravoval, mlátil a posmíval se takto ječela. Protože jsem mu vzala aktovku a skočila po ní, aby mi už konečně dal pokoj. V oblibě jsem s ním opravdu soutěžit nemohla. A je to dost nepříjemné, měla jsem pak strach chodit do šatny.

No prave rikam, zakladatelka ma prvne promluvit se svym synem, proc do kluka strka. U mne to byla jina situace, stejne jako ty jsem byla jen obet, nezacinala jsem. Ale tatka na ni nekricel, jen prisne rekl, at me uz necha na pokoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.5.17 13:28

Tak ty jizvy ne cely zivot bych taky chtela videt!! Ale chapu zakladatelku, je to neprijemna situace. Mimochodem, vcera jsem prisla pro syna do skolky a zrovna mu valila krev z nosu, protoze ho jeho kamarad ve vzteku bouchl pesti do nosu. Ucitelky to nevidely. Ale snazily se to pak vyresit, zjistit co se stalo, a tak. Myslim, ze ucitelky nemuzou zabranit vsemu. Ale chce to spolupraci, idealne obou rodicu a ucitelek. Nema smysl se hadat. Ja te mamince toho chlapecka taky rekla, co se stalo, ale take jsem ji poprosila, at s nim promluvi a zjisti, proc to udelal, protoze pochybuju, ze by k memu synovi jen tak prisel a uplne bezduvodne ho bouchnul. Ale male deti jeste treba nevi, proc kamarada nastvaly, ze mu treba bylo lito, ze si s nimi nehraje, nebo ze se predtim rvali o hracku…proste to chce pochopeni a trpelivost vsech zucastnenych stran. A pokud by to fakt neslo vyresit, rekla bych synovi, at se od toho chlapecka drzi dal a poprosila pani ucitelky, at mu v tom trosku pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
19.5.17 17:32

Jizvy na cely zivot… co je na tom udivujiciho? Nase dite ma takovy suvenyr ze skolky take a mit bude navzdy. Je rozdil skrabnout a zaryt neostrihane nehty do hloubky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML