Syn má jizvy ze školky

891
18.5.17 09:13

Syn ma jizvy ze skolky.

Ahoj dnes rano jsem se dost pohadala s maminkou ve skolce kvuli jejimu synkovi ktery mymu triletymu drape do obliceje.Muj syn ma uplne zjizvenou tvar. nehtem se mu zaryl do tvare a jednu jizvu ma dost velkou ostatni jsou mensi.co ted stim jak to resit pokazdy to reknu ucitelkam nic stim nedelaj a u pritele jsem ja neschopna ze to neumim vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
18.5.17 09:16

Jiná školka. Nedávala bych dítě tam, kde mu ubližují a učitelky s tím nic neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.5.17 09:18

Mě by zajímalo, co má dělat ta matka toho kluka? Ve školce není, jak mu v tom má zabránit. Pokud je to nějaký tříletý, tak nějaká domluva nepomůže. Odpovědné jsou učitelky, nic o tom, že pro ně to v počtu nějakých 26 musí taky být masakr. Když je přítel tak chytrý, tak ho tam pošli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
18.5.17 09:18

A učitelky jako nic? Šla bych za ředitelkou. Tvůj mu nic nedělá, druhej přijde a škrábne ho jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 09:20

To sem nechtela protoze kdyz byli prazdniny a dala sem ho do jiny skolky tak sem ho tam nemohla dostat sel jednou a druhy den jsem ho nedala.tomu chlapeckovi co mu to dela je pet navrhla sem aby on prisel do jiny tridy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
18.5.17 09:20

No tak at tam dojde pritel a zhulaka je :nevim: ony ty ucitelky jsou k chlapum mnohem vstricnejsi a vlitla bych i na rodice ditete, at si ho vychovaj a strihaj poradne nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.5.17 09:23

Tak pokud je „útočníkovi“ 5 let tak moc dobře ví co dělá, to není mimino se kterým se nedá domluvit (pokud nemá tedy mentální poruchu). Ať tam tedy zajde partner a zkusí to vyřešit, laxní přístup učitelek ovšem nechápu.. Mmch, zkoušela jsi sama něco říct tomu 5ti lettému? Oni někdy poslechnou lépe cizího než vlastní rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
18.5.17 09:26

@sabinka098
Pokud to jde, a máte více tříd ve školce, tak ho přeřaď do té druhé.
Pokud ne, tak ho dej jinam, aby tam měl klid.
Nebo se snaž to říkat denně paní učitelce, vyfoť si ho, jdi k dětskému doktorovi, ukaž mu to a zeptej se, zda je to normální, když takhle dítě ubližuje ve školce.
Nebo jdi na váš úřad, ten je zřizovatelem školky a řekni jim, že nejsi spokojená s postupem školky, a ukaž jim, jak je syn poškrábaný a učitelky s tím nic nedělají.

Pořád si stěžuj, usí s tím něco udělat.
Přeji pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 09:27

Ucitelkam sem to rikala nekolikrat ze by stim meli neco delat a nic. hodne se tam deti postuchujou ale neznamena ze muj malej do nej strci a on mu rozdrape oblicej.chci mu nechat oblicej vyhladit leasrem a z maminkou se domluvit at mi nato prispeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.17 09:39

Já tedy raději anonymně, ale když takhle jeden sprateček ze školky, v té době taky pětiletý celkem dost trýznil naši malou tak jsem si ho jednou vyčíhla řekla mu, že pokud na ni ještě jednou šáhne tak mu zakroutím krkem. Tvářila jsem se u toho dost hrozivě a byl pokoj. Faktem je, že kluk je momentálně největší sígr školy, ale mojí dceři už pak dal pokoj…

• Citovat
  • Upravit
18.5.17 09:40

Nemáš fotky jak ty jizvy vypadají? Řeším něco podobného s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 09:44

Mam a nejde mi vlozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 09:46

Ja pudu zitra za reditelkou dneska tam nebyla jeli na vylet, bud skolka nebo maminka at me odskodni tohle zohizneni je na cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.5.17 09:50
@sabinka098 píše:
Ja pudu zitra za reditelkou dneska tam nebyla jeli na vylet, bud skolka nebo maminka at me odskodni tohle zohizneni je na cely zivot.

Prosím tě, trochu se uklidni, nevím teda jak ty jizvy vypadají, ale pochybuji, že škrábance, které mu udělá druhé dítě, způsobí jizvy na celý život. ;) Jako určitě to není příjemné, ale zas na druhou stranu, chtělo by to i trochu soudnosti. Protože si myslím, že za rok nebude po jizvách ani památky. Teď v létě teda naopak při opálení trochu vyniknou. To bys totiž musela mít jizvu na celý život z každého škrábanečku nebo odřeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.17 09:51

Chtela jsem poslat fotku ale nejde mi to klikam na fotku a nic tak nevim proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí