Syn mi spadl z postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
4.7.20 22:26

Diky za uklidneni. Malej spí a vse nasvedcuje, ze je vse ok.
Jinak jsem vzala mobil, na pohotovost zavolala nasledne vysvetlila situaci a pozvali nás. Potom jeste radsi na kontrolu, ze jinak pry posilaji na pozorovani, ale malej se ji zdal v pohode tak ho chtela jen videt navečer jeste. Od toho tam jsou přece. Zaplatila jsem 90 kč poplatek a cestu no, abych pravdu rekla vubec mi to nevadí. Prckovi ani manzelovi taky ne. Aspon ho prohledl odbornik a ja byla klidnejsi. Ale kazda at si dela co chce, me to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.7.20 22:38
@Veveří píše:
Byli jsme ještě na sonu, aby se vyloučilo krvácení do mozku. Naštěstí to bylo v pořádku. Byli jsme v nemocnici na pozorování, nedělalo se s tím nic. Prasklina není tak závažná jako vpáčená zlomenina, to už by byl průšvih, protože může dojít k otoku mozku. Ale i tak, jakákoliv zlomenina lebky není asi v pořádku. Jinak zážitek to byl hrozný, jedná sestra v nemocnici mi řekla, že takové matky má nejradši - jako ty co neuhlídají dítě. Tak jsem se cítila ještě hůř.

To úplně chápu, to byla nějaká píp.
Taky jsem si párkrát vyslechla. Ale ono je uhlídat nejde. Navíc čím víc by jim člověk stál za zadkem, tím míň to sami dokážou odhadnout a ukočírovat.

Já tady někde četla příběh právě s krvácením do mozku, a vyšlo mi z toho, že stejně z rtg nikdo nic nepozná, muselo by dítě na MR nebo CT (už nevím), takže buď po každém pádu zůstat na pozorování v nemocnici (to mi nepřijde proveditelné) a spoléhat se tam na to, že se člověk dovolá případné noční služby a ta ho na to vyšetření pošle, nebo prostě je to o štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
4.7.20 22:57

@Lucie_Sx je to o tom štěstí. Teď jsem ještě četla, že i ta prasklina může být nebezpečná, když přes ní vede arterie, může to začít krvácet. No raději nevědět :( Synovi hledali krvácení jen sonem hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí