Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BeNiPe píše:
Tvl, tak v tobě musí mít tvoje decka teda neskutečnou oporu
s 3letym ditetem nediskutuji. že by ve školce nekdo týral deti a nikdo by se to nedozvedel…o takovem pripadu nevim…
@axelina píše:
s 3letym ditetem nediskutuji. že by ve školce nekdo týral deti a nikdo by se to nedozvedel…o takovem pripadu nevim…
Ano. Pokud se to nikdo nedozvěděl, tak o tom opravdu nemůžeš vědět, to je logické ![]()
Ale žij si v té bublině, ze učitelka je bůh co miluje děti, klidně dal. A pokud s tříletým neumíš (a nebo hůř, nechceš) diskutovat, tak je mě tvých děti lito ještě víc. Doufám, ze až budeš stará, tak ti to vrátí a taky s tebou nebudou diskutovat ![]()
Dobry den, chtěla bych se poptat, neni tu nějaká maminka která má stim zkušenosti. Jde o to ze moje dcera chodí přes rok do školky chodí i o prázdninách. Jedna školka je zavřena a druhá otevřená. Ale jde to to ze červenec v pohodě chodila srpen to samé. Nebrecela nic byla v pohodě hrála jsi a tak. Ale přišla středa 14 srpna, přišli jsem do školky rano vydela tam učitelku která tam byla v pondělí a úterý a začala brecet zničeno nic. Tak jsem to nějak neresila, dceři jsem vysvětlila ze ve školce musí být ze nemam žádnou možnost ji nechat doma a ze jsi proni prijdu po obědě aby to vydržela. Když jsem si proni přišla tak učitelka říkala ze bylo všechno v pohodě ze si hrála a tak. Ale přišel druhy den, šli jsme do školky byla tam stejná učitelka co predtim a zase pláč ze tam nechtěla do třídy a tak. Tak už jsem se zeptala učitelky jestli jse neco nestalo, jestli ji děti neco neudělali jestli ji neudělala ta paní učitelka. Tak mi řekla slovi ze tady ji nikdo nic neudělal a nezlobte se na me ze občas svísime hlas ze si neuklidi po sobě hračky a tak tak na tom není nic špatného. V patek jsem ji nechala doma aby se uklidnila. A teď dneska rano to samé do školky jsme šli normálně vše v pohodě, do třídy jsme šli taky ale když ji viděla ve dveřích tu stejnou učitelku tak se zarazila a sla jsi pak hrát ale šli jsme bez breku. Nevím jestli jse mam znova zeptat jestli jse neco stalo ale když tu učitelku vidí tak buď se zarazí nebo brečí. Jestli ji dceři nesedla nebo má jen takové období. Netusim. Má někdo stim nějaká maminka zkušenosti a jak jste to řešili? Dekuji. ( s jinejma ucitelkama je v pohodě.)
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.