Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Natálka26 Brokolici se smetanou přestal odmítat cca před měsícem, fakt z něj šílím,…šupák jeden, je celkem malý, má ve 3 letech jen 93 cm,…
@malinkaNy
Ale to já mám doma podobnýho chcípáčka.
Ale právě brokolice se smetanou, těstovinama a telecím/kuřecím masem mi sní. Jinak žije z vlhkosti vzduchu. ![]()
@Natálka26 To je šílený, co mě jeho jídlo už stálo nervů, nechce dokonce ani moc sladkosti, což samozřejmě nevadí, ale ten vápník mě vytáčí, to jo,..
@malinkaNy
Mě taky nejí sladkosti, nejí nic z MC/KFC, nejí prostě skoro nic, ale já už došla do stavu kdy se nenamáhám, ona se dobrovolně hlady nezabije a já mám nervy jenom jedny. Nechceš jíst? Nejez. A světe div se funguje to, nehubne ![]()
@Natálka26 Mně taky MC/KFC nejí. Když jsem se to do něj snažila nacpat, vyzvracel to, takže teď ho nechávám jíst samotného a pak dokrmím, nebo střídáme jednu lžičku on a jednu já, tohle celkem funguje, když řekne, že nechce, tak končíme. Mě štve, že je to kluk a je tak malý. Jo a nedávno se mi pozvracel i po bonbonu a to ho při tom chtěl,.. Už se snažím jídlo neřešit, ale fakt to stojí hodně námahy,..
Reaguji na poslední příspěvěk…právě ze jsme přešli z Nutrilonu na Sunar Complex který je o poznání sladší. Flaštičku mame mam ale zkoušela jsem jiné dírky..a taky nic…a kaše davam od Sunaru a od Hami a i ty ze zdravé výživy…ryžovou, jahlovou, krupicovou…Jako normalni puding ze sáčku a dat vařit z UM? to mě nenapadlo
Dnes jsem dala misto mleka na svačinu jogurt…