Syn si holí penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
28.11.20 17:14

Ach, tyhle matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.11.20 17:20

Ježíš, proč mu lezes do koupelny? Já se nedivím že většina puberťáku nesnasi svoje matky. Ve 14ti je to naprosto normální, však vy samy se holite. Počkej až zacne za rok ne li driv soulozit. Ještě budes rada az najdes sprcky.

• Citovat
  • Upravit
2089
28.11.20 17:22

Není mu deset, ve 14 je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
28.11.20 17:40
@mackA159 píše:
Počkej až zacne za rok ne li driv soulozit. Ještě budes rada az najdes sprcky.

No to snad ne 8o Ještě že mám v tomhle směru děti pomalejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.11.20 18:09
@madyb píše:
Proč pozdě? To snad není standard oholit chloupky sotva začnou růst ne?

Ráčila si to přečíst pořádně madam. Reagoval jsem na to, že ho má poučit o sexu, ochraně atd. To už ve 14 je opravdu na poslední chvíli, i kdyby neměl žádnou sexuální zkušenost tak čím starší tím méně ochotný se o téhle věcech s rodiči bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
28.11.20 18:19

@DruhaStrana A to se omlouvám, vztáhla jsem odpověd automaticky k dotazu a reagovala ne to, že některým klukům ještě ani chloupky nerostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
28.11.20 18:43
@Svítící žárovka píše:
Já teda nevim, ale hlavně mu POD STROMEK nedávej žádný vlastní vybavení. Když jsi ho načapala a skrýval to, tak si určitě přeje rozbalit pod stromečkem před celou rodinou****strojek na chlupatý koule.
:lol: :lol: Si tomu teď nasadila korunu :lol: :lol:. Myslím, že by předpokládali, že je to na chlupatou hubu a né koule. :lol:. Ale jinak na tom holení nic hroznýho nevidím. Lepší když o sebe dbá než aby byl čunče co na sebe komplet prdí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.11.20 18:45
@Svítící žárovka píše:
Já teda nevim, ale hlavně mu POD STROMEK nedávej žádný vlastní vybavení. Když jsi ho načapala a skrýval to, tak si určitě přeje rozbalit pod stromečkem před celou rodinou strojek na chlupatý koule.
:lol: :lol: Jo to je sen každýho kluka.. Pochybuju že mu na obličeji něco roste, aby nevznikla trapná chvilka.. :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mackA159
28.11.20 18:49
@madyb píše:
No to snad ne 8o Ještě že mám v tomhle směru děti pomalejší. :)

Abys nebyla (ne)mile překvapena.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.20 18:52

U nás je to naopak, ani jeden syn se neholí a já bych byla raději, kdyby ano, zn. „chlupy všude“ a to je děs teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
986
28.11.20 18:59
@mackA159 píše:
Abys nebyla (ne)mile překvapena.. :lol:

Doufám že ne, zatím mu ani chlupy asi nerostou ( v podpaží vůbec, dole teda nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
28.11.20 19:01

Můžete se holit všichni společně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.11.20 19:11
@Anonymní píše:
Dobrý den, promiňte že píšu anonymně, ale přijde mi to jako osobní téma. Takže včera, když se můj 14 letý syn koupal, tak jsem šla do koupelny a nevěděla jsem, že je ve vaně, když jsem otevřela dveře, tak si zrovna holil penis… Žiletku rychle schoval a dělal, že se nic neděje.
Nevím, co mám dělat, mám to s ním řešit?
Já i manžel se holime, ale podle mě na to kluk ve 14 má ještě čas. Co si o tom myslíte, mám ho nechat? Děkuji a hezký den

Nech ho být…vždyť se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
28.11.20 19:12

Nechte ho být. Ve čtrnácti je dost starý na to, aby měl představu o tom, jestli se mu tam dole víc líbí chlupy, nebo ne. Když si to časem rozmyslí, zase to nechá dorůst. Kde je problém? Snad jen v tom, že byste se měla naučit respektovat, že když se někdo koupe, neleze se mu do koupelny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.11.20 19:13

Tohle už jste s ním měli probrat dávno, plus další věci týkající se sexu. Teď už je určitě trapný konkrétně to holení řešit, evidentně si poradil sám a pokud začal schovávat žiletku, tak mu to asi nebude příjemný. Jen si myslím, že není uplně vhodný mu dávat příslušenství k holení pod stromek. Pravděpodobně na obličeji není co holit, tak na to, to nehodíš, to až tak nejdříve za rok. Prostě bych mu to koupil a dal normálně jako třeba kartáček na zuby a víc se nestaral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí