Syn spadl ze schodů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
2.4.14 22:14

Ale když to otočím a někomu by spadla moje dcera, tak nezávisle na tom, kdo hlídal bych taky byla vyjukaná a vyletělo by ze mě něco ve smyslu, že neumí pohlídat dítě. Ono když řekneš, že ti dítě spadlo ze schodů, tak to zní blbě a člověk má strach stejně jako ty ;)
A malá má 4 roky a nespadla mi, nikdy neměla nic odřeného :nevim: A to je divoká, ale dost na sebe opatrná, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
2.4.14 22:14

Ono na tohle je nejlépší lék - hlídání :lol: At to zní sebehůř nebo líp je to tak. Nikdo a kor když je to první mimčo si nedovede představit jaký to je, dokud to sám nezažije. Ono uhlídat roční dítě, když není obalený polystyrénem prostě nejde. A bude hůř. Mleému bude rok a půl a je to čím dál výživnější. Naštěstí se naučil už padat lépěji, než když byl začátečník…
Stane se, neplaš, ale sleduj.. DKybych ti měla říct co se stalo mě, styděla bych se, takže to necháme být a ty dej zítra vědět že je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.4.14 22:15
@mybaby píše:
Takhle většinou řvou ti, co nehlídají skoro vůbec. :zed: Nebuď s toho smutná, že dítě odněkud spadlo, nebo někam narazilo se stalo snad každé z nás. PS: chlapům se to nestává, protože děti skoro nehlídají. A ti co hlídají by nic takového nikdy neřekli :)

Ano s tím souhlasím:-) manžel hlídá dost, řekla bych 50:50 semnou :-D a spadl jemu :-D taky jsem mu nenadávala, protože je to fakt moment, večer jsme si pak lehli a byli rádi, že syn je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259

Je to opravdu mžik a spoustu věcí prostě nejde ohlídat. Nám malý v roce a půl spadl na Lipně na rozhledně /ne z rozhledny :oops: :oops: /, ale na rovném betonovém chodníku, plná pusa krve mezi zuby, nevěděli jsme co mu je, kolem nás kruh lidí, naprostý peklo. Manžel mu pak jupíkem vypláchl pusu „jako hokejistům“ a malý si dal sušenku. Pět minut předtím jsem si myslela, že zavolám záchranku a že nám umře, co bylo na chodníku krve krve. No a naprostá rovinka. :oops: Nevyčítej si to, prostě se někdy stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457

Holky děkuju, potřebovala jsem trochu uklidnit. Je mi fakt hrozně. Malej začal hnedka brečet, za chviličku přestal a byl v pohodě. To já jsem řvala teda dýl. On je hodně živej a furt někam leze a lítá a padá na hlavu, ale tohle byl děs. Chlap mě naštval, ustlala jsem mu mimo ložnici.. teda slovo ustlat se tomu říct nedá… Malýho budu v noci ještě kontrolovat, ale myslím, že bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.4.14 22:18
@Ell.Z píše:
Holky děkuju, potřebovala jsem trochu uklidnit. Je mi fakt hrozně. Malej začal hnedka brečet, za chviličku přestal a byl v pohodě. To já jsem řvala teda dýl. On je hodně živej a furt někam leze a lítá a padá na hlavu, ale tohle byl děs. Chlap mě naštval, ustlala jsem mu mimo ložnici.. teda slovo ustlat se tomu říct nedá… Malýho budu v noci ještě kontrolovat, ale myslím, že bude v pohodě

určitě bude v pořádku :) Podle mě to byl větší šok pro Tebe, než pro něj. A manžel ti zrovna taky nepomohl ke klidu, to je celé :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.4.14 22:18

Tak když je tak chytrej, ať víc hlídá.
Jinak kluk taky sletěl ze schodů. Horší byl držkopád z opěradla gauče, kdy spadnul do domečku morčete a zaseknul se tam zadkem (nevěděla jsem jestli se smát, jak tam chudák seděl nebo ho něčím dorazit - říkala jsem mu asi 150× ať tam neleze). Morče i kluk to přežili bez úhony, jenom domeček má kus prasklýho plexiskla.
Brácha sjel v roce a čtvrt mamce ze schodů na odrážedle a rozeskl si čelo mezi obočím o zavařovací hrnec postavený pod nima.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.14 22:20
@petramrk píše:
Mě spadl syn v sobotu z přebalováku - asi tak metr v koupelně na dlažbu, držela jsem ho, ale vysmekl se mi, vyrazil si dech ale jinak vypadal v pohodě, ale kvůli té výšce, jsem se rozhodla, že raději pojedeme, i když jsem zdravotní sestra a hned jsem mu zkontrolovala zornice a ty byly ok, jenže než jsem ho oblíknula, tak začal omlívat a usínat, takže jsem okamžitě volala záchranku a celých deset minut než dojely se ho snažila udržet vzhůru a viděla ty nejčernější scénáře - přijely a zkontrolovaly ho, na něco akutního to nevypadalo, takže nás odvezly do nemocnice, tam se jim malej zdál ok, vůbec nebyl spavej, no to proto, že byl vytočenej, jak jsem ho celou dobu i v sanitě budila - řval jak tur, ale proto mu nešlo vyšetřit bříško, takže raděj ultrazvuk, při čekání na uz začal hodně zvracet, uz v pořádku, tak nás chtěla doktorka poslat domů, jenže jak jsem jí řekla, že ted zvracel a hodně, tak raděj na neurogirurgickou ambulanci a tam si nás pan doktor nechal, malej měl otřes mozku se všemy projevy (bolesti, zvracení, spavost) - celou noc nás hlídaly a nechaly si nás tam až do pondělí - malej je dobrej, skončilo to naštěstí jen tím otřesem mozku a nic už z toho snad nebude
proč to píšu, taky si to vyčítám a vždycky budu, ale prostě občas se něco takovýho stane a to i když je hlídáme a děláme vše pro to aby ne, takže nejsi hrozná - já se toho pádu bála vždycky, takže jsem obě děti hlídala, všude držela, všechny poučovala, ať je nikdy nikde nenechaj ani vteřinku a prd, nakonec mi stejně spadnul
hlídej ho, jestli si myslíš, že se mohl udeřit hodně do hlavy, tak ho každý dvě hodinky probuď, tím máš jistotu - sice to bude nepříjemná noc, ale budeš si jistá
jinak děti takhle padaj hodně a většinou jim není nic
a na manžela se vyprdni, má strach a potřeboval se na někom vybít - stejně tak se to mohlo stát jemu

mám podobnou zkušenost jen místo zvracení a spavosti, otok na mozku, paréza pravé nožičky a týden ve špitále, manžel se mnou 4 dny vůbec nemluvil

• Citovat
  • Upravit
1088
2.4.14 22:20

@DeTer přesně. Můj malej kolem roku byl jedna velká modřina. Nebyla hodina, aby do něčeho nenarazil, odněkud nespadl a neřval…A nejlepší na tom bylo, že se vyřval, pofoukali jsme a dali pusu na bolísku, utřeli nos a letěl tam znovu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.4.14 22:22
@lucenka píše:
Tak když je tak chytrej, ať víc hlídá.
Jinak kluk taky sletěl ze schodů. Horší byl držkopád z opěradla gauče, kdy spadnul do domečku morčete a zaseknul se tam zadkem (nevěděla jsem jestli se smát, jak tam chudák seděl nebo ho něčím dorazit - říkala jsem mu asi 150× ať tam neleze). Morče i kluk to přežili bez úhony, jenom domeček má kus prasklýho plexiskla.
Brácha sjel v roce a čtvrt mamce ze schodů na odrážedle a rozeskl si čelo mezi obočím o zavařovací hrnec postavený pod nima.

promiň, ale to se nedá. Musím se smát :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.4.14 22:22
@Ell.Z píše:

Jasan, bude ok, uvidíš:-) Taky jsem to dlouho rozdýchávala.. Když jsem syna zvedla ze země, celá jsem se klepala a pořád lapala po dechu, syn byl už dávno v pohodě a já ho pořád „utěšovala“, klepala se a nemohla dýchat, syn nechápal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
2.4.14 22:23

To se stane… Jednou mi půjčený dítě spadlo nejdřív čelem na topení, a potom ještě ze schodů, byl jí cca rok a půl a přežila jen s modřinou :) A i její „dokonalý“ otec místo toho aby řval, nadával apod. řekl jen, že se to holt stane… ostatně, asi za dva týdny přijela k nám s modřinou, protože… spadla tatínkovi ze schodů :lol:

U nás teď probíhali taky boje, protože se malej několikrát při stoupání řachl hlavou o zem, ale vyšumělo to hned druhý den, když ho měl pohlídat tatínek, malej mu málem spadl z postele, ale na poslední chvíli to zachránil, tak mu jen sedřel záda a tekla krev z nosu.. Myslím, že už nebude nikdy víc komentovat, že to dítě nehlídám :)

Ještě taková zkušenost : Když dítě po pádu pláče, je to dobrý znamení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.4.14 22:24
@mybaby píše:
promiň, ale to se nedá. Musím se smát :D :D :D

teď už se tomu taky směju (no vlastně jsem se smála hned, jak jsem zjistila, že jsou oba v pořádku).

• Citovat
  • Upravit
1457
2.4.14 22:26

Co tu čtu, tak to ještě u nás nic moc pádů nebylo. Manžel jako děcko byl prej pořád na chirurgii, tak jestli bude malej po něm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.14 22:26

Ještě jsem si vzpomněla, že i já jsem sletěla kdysi ze schodů. Byly to schody na terasu v prvním patře a já se skulila z toho nejvyšího. Nic se mi nestalo. (jen teda maminka tehdy byla asi dost naštvaná na babičku, která to celé asi zavinila, protože jak mě tam viděla nahoře na schodech, tak na mě zařvala jménem, já se otočila a už jsem letěla dolů :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák