Syn spadl ze schodů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
2.4.14 22:27
@Ell.Z píše:
Co tu čtu, tak to ještě u nás nic moc pádů nebylo. Manžel jako děcko byl prej pořád na chirurgii, tak jestli bude malej po něm…

no takžeje to jeho vina, dítě je po něm kamikadze a potobě bude řvát :lol: Možná by stálo za to nahodit téma s tchýní, třeba by ho to trochu srovnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457

@K9Girl tak to on řval okamžitě jak tur. Tak dobrý :)Manžel ani hlídat nechce.. To si radši prodlouží pracovní dobu.. :evil: Pak se řve jen na mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452

8o To koukam co vse je mozne.Jak to ctu tak mam hruzu co me do budoucna ceka. Zlate moje miminko ktere lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088

@Ell.Z tak tím spíš by měl pochopit, že někdy se to prostě uhlídat nedá. Třeba to bylo jenom chvilkové a přijde se omluvit, že to strachy přepískl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
2.4.14 22:28

@mybaby Já když nad tím tk přemýšlím, tak opravdu okolo toho roka byl chuděrka malej celej fialovej :oops:
Je to věkem :lol:

A koukej ho lupnout manželovi na hlídání, však on ti začne líbat nohy za to, že upadl teprve jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
2.4.14 22:29

Já viděla pád malého dítěte z nákupního vozíku a na to teda bacha, nic pěkného to nebylo, záchranka, hrůza, jak to dopadlo nevím, snad dobře. Tchýně pracovala v Kauflandu a říkal, že takových pádů viděla několik a pak už to maminkám chodila i říkat a ty jí samozřejmě fakovaly. Nenechala bych dítě o samotě, ani kdybych měla udělat dva kroky. Vídám to v obchodě vždycky a žasnu, jak někdo dítě může nechat o samotě. Tomu já třeba říkám hazard.

Příspěvek upraven 02.04.14 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
2.4.14 22:29

@mybaby no nevím, spí nahoře a já už ho ani dneska nechci vidět… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.4.14 22:30
@Ell.Z píše:
@K9Girl tak to on řval okamžitě jak tur. Tak dobrý :)Manžel ani hlídat nechce.. To si radši prodlouží pracovní dobu.. :evil: Pak se řve jen na mně..

no to je přesně to, co jsem psala. Sám se bojí ho hlídat, aby mu někde nespadlo a po tobě štěká. To by mně teda štvalo hodně a asi bych mu to sežrat dala. Protože tady přesně platí: kdo nic nedělá( v tomhle případě hlídání dítěte), ten nic nezkazí( upravila bych to na TOMU DÍTĚ NESPADNE)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.4.14 22:32
@DeTer píše:
@mybaby Já když nad tím tk přemýšlím, tak opravdu okolo toho roka byl chuděrka malej celej fialovej :oops:
Je to věkem :lol:A koukej ho lupnout manželovi na hlídání, však on ti začne líbat nohy za to, že upadl teprve jednou :mrgreen:

No u nás se to věkem příliš nezlepšilo. Teď si spíš vymýšlí ještě nebezpečnější zábavu, takže lítám za ním furt. Nekouká a narazí do futer, pořád o něco zakopává, šlápne na kostičku od lega, spadne ze židle, protože není schopný na ní sedět v klidu atd, atd. Je toho hromada. Asi ho olepím molitanem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457

@andice zrovna dneska jsem byla nakoupit a malej byl ve vozíku po prvé a nenapadlo by mě ho nechat samotnýho. I když jsem se třeba ohnula pro nějakou věc, tak jsem ho přidržovala, protože jsem se bála, aby se náhodou taky nechtěl ohnout.. Pak jsme přijeli dom a on sletí ze schodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947

Jo jinak já jako asi 2-3 letá srolovala asi 20 schodů u babičky v baráku, hlídal táta

anonymní no já právě, když viděla, co se s ním děje, jsem viděla krvácení do mozku atp. - a když nás doktorka chtěla pustit dom, tak jsem byla trošku víc naštvaná, ještě, že malej začal zvracet hned na ambulanci a nenechal si to na domů - a na neurochirurgii - to už byl úplně jinej přístup - navíc to tam znám z praxe, takže jsem se i uklidnila, že je v dobrých rukách kdyby něco
a ted jste již úplně v pořádku?
já se bojím pozdních komplikací jako je krvácení z nějaké žilky - které se může projevit až za několik týdnů
jinak manžel mě naopak podpořil, navíc ví, že já jsem na tohle pes, takže jsem udělala maximum aby nespadnul a stejně se mu to podařilo (stejně si pořád říkám, že držet ho pevněji - na druhou stranu vím, že držet ho pevněji, tak má modřinu) - u nás se s tím musím smířit hlavně já - hodně to beru jako osobní selhání
jinak kdyby to bylo obráceně, tak chudák manžel, on je na všechno flegma a já vždycky už vidím, jak se jedno z dětí zraní, když on hlídá a zatím naštěstí k žádným zraněním nedošlo, ale oba víme, že bych ho asi sprdla - že je flegmatickej a kam to pak vede apod. - takže on si spíš oddech, že nespadnul jemu, teda až ve chvíli, když jsme věděli, že je malej ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
2.4.14 22:33

@mybaby malej právě taky nedokáže sedět v klidu ani u toho jídla. Takže se mám připravit ještě na horší věci jo? To asi nezvládnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.4.14 22:40

Tak nejdůležitější je, že je malý v pořádku. Manžela radši nekomentuju, ten můj zkusil říct něco v tom smyslu, že toho našeho raracha nedokážu uhlídat, jen jednou. Pak stačilo, abych odešla na pět minut do sklepa s tím, že on na něj dohlédne a až pod schody o tři patra níž jsem slyšela to žuchnutí, co se od nás ozvalo a pak řev. Samozřejmě, že z toho byla boule jako švestka, ale od té chvíle jsem už nic podobného od něj neslyšela. Náš je pořád samá boule a modřina, jedna vybledne a vyrobí si další. Přijde mi, že snad nemá pud sebezáchovy a jen se modlím, aby ho ty kamikadze akce co nejdřív přešly, protože ho není možný uhlídat. Zrovna dneska se začal točit na místě, že prý kolokolo a než jsem stihla zakročit, tak se samozřejmě zamotal a padnul na hranu postele. Naštěstí ten pád trochu zbrzdila matrace, ale i tak má móňo na lícní kosti. Moje nervy.
Na tvém místě bych chlapa nechala, ať s ním zůstane sám, když třeba jdeš nakoupit. Ať si to zkusí a pak ať komentuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088

@Ell.Z jestli bude akční jako ten můj, tak jo :roll: Za oběd se mu to podaří i 5×. Dneska jsem to na poslední chvíli vychytala v pokojíčku. Bylo déle ticho( asi 10 vteřin), tak se tam jdu podívat a malej si stavěl „horu“ z plyšáků, polštářů, autíček a kopačáku a zrovna na ní lezl, aby dosáhnul na nástěnné hodiny. Čapla jsem ho v poslední chvíli, když stoupal na ten míč :roll: A jednou ráno jsem se vzbudila malej stál na špičkách na kuchyňské lince, otevřená sektorka a hledal si kakao :zed: to mu bylo asi 2,5 roku On je takovej horolezec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336

@Ell.Z nic si z toho nedělej - podobného chlapa mám doma :-), tím že též velmi málo malého hlídal tak taky pokaždé když se mu něco stalo řval na mě…časem jsem se naučila ho poslat do určitých míst s tím, ať mi něco zkusí říkat, až ho bude hlídat sám déle než 30minut, kolikrát my se na toto téma chytli („neschopná matka“)… Prostě se bojí a někdo tu vinu nést musí že. Teď je našemu mlaďáskovi 2,5 a on si už konečně zvykl, že náš syn je kamikadze - jen minulý týden padl hlavou přímo na schod (rána mezi oči - rentgen jestli nemá zlomený nos - nemá - a následně se mu vybarvili modřiny okolo obou koutků) a hned za dva dny rána mezi obočí, vypadal jak po boxerském zápase. A jako malý měl min. 3 pády kdy jsme jeli na RTG. Prostě je to divoch a na provaze ho mít nechci, takže sice pořád upozorňuju ať dává pozor, ale ne vždy to zaregistruje. Jo a kdyby byl syn pecivál tak by se to mýmu chlapovi taky nelíbilo…tak si vyber co je lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák