Syn v noci hrozně řve uprostřed noci - proč?

788
17.11.16 00:19

Syn v noci hrozně řve uprostřed noci - proč

Ahoj, jsme s manželem úplně zoufalí, prosíme o pomoc. Syn má týden neštovice, během toho se i odplínoval (i na noc) - je mu dva a půl. Jenže už tři noci po sobě se po půlnoci vzbudí a strašně řve jako tur. Je úplně mimo sebe, sedí nebo stojí, třese se, nesmíme na něj sáhnout, má zavřené oči a řve a brečí na plné pecky. Jsou to noční můry? Chce se mu čůrat? (dáme ho násilím na nočník a vyčůrá se) Leze na něj další nemoc? Má hlad? Bolí ho něco? Jak to poznáme? Nevíme, jsme zoufalí…řve třeba deset minut v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
17.11.16 00:21

Jo a dneska to dělal i přes den. Něco jsem mu zakázala, řval, brečel, válel se po zemi. Na dědu křičel, ať jde domů a tahal ho celou dobu za ruku ke dveřím. Prostě se chová poslední dny divně. Ptáme se, jestli ho něco bolí, neodpoví, řve a drbe si neštovice - ale už ho podle mě nesvědí, z nejhoršího jsme venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 00:47

Není to k období vzdoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.11.16 01:27

S tou nocí to mohou, ale také nemusí být noční děsy. Také jsme to měly chvilku. Zkus přemístit postel o kousek jinam možná to pomůže. Pokud to bude dlouhodobě šla bych k doktorce. Může být nemocí nějak oslabený a je náchylnější. Ale co se válení po zemi týče a hlavně to křičení a vyhazování dědečka tam bych volila pár na prdýlku neštovice neneštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.11.16 01:42

To muze souviset s tou nemoci.Ja jsem treba v horeckach mivala slusny halucinace.
@bibi2233 Ma teplotu?

edit docteno ze radi i pres den

Příspěvek upraven 17.11.16 v 01:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.11.16 01:44

Jo PS:vcera v nlci byl „superuplnek“ to ma na dost lidi taky vliv.Ja tady cumakuju uz hodinu. Dala bych tomu jeste jednu-dve noci, to vliv uplnku vetsinou odezni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.11.16 07:42

Syn mívá občas noční můry. Zní to dost podobně. Jinak ty scény přes den bude asi vzdor - ta nemoc tomu nepřidá. Obrň se a vydrž :mrgreen: jo ale tahání dedy bych netolerovala. Bud by toho nechal nebo mazal do pokojicku řev neřev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.11.16 07:50

Mohly by to být noční děsy, ale taky to může jen souviset s tou nemocí. Uvidíš, zda to bude pokračovat i po vyléčení a bude to dlouhodobější nebo to přejde. Pokud to jsou noční děsy, tak nenaděláte nic, prostě to vydržet, přejde to s věkem. Taky jsme si tím prošli, dcera na ně trpěla asi rok a půl. Bylo období, kdy to bylo každou noc a někdy několikrát, byli jsme zoufalí. Ale s věkem se to lepšilo, až nakonec přešlo. U nás byl spouštěč jakýkoliv větší vzruch přes den, klidně i pozitivní, výlet nebo tak, to byla záruka. Řešit to nejde, oni v tu chvíli prostě spí, nevnímají, musíš počkat. Já jsem pak už jen seděla a čekala, někdy ji měla na klíně, někdy pochodovala po pokoji a jen jsem hlídala, aby se jí nic nestalo, uklidnila se vždy sama do 15 minut. Ráno si nic nepamatovala. Zkoušela jsem probírat, nic nefungovalo. Někdy trošku zabralo vzít ji vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.11.16 12:02

MLadší mel neštovice v roce a tři noci mi nespal. Jen v náručí. Nechtěl ani nic jist. Pak jsem zjistila ze ma neštovice i v pusince a to ho hrozne bolelo. proto tak plakal. Pak to přešlo. Myslim ze to bude k te nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
23.11.16 10:55

Tak záhada nakonec vyřešena. Opravdu to byla komplikace neštovic. Syn dostal horečky a zvracel a nakonec se hrozně osypal nějakou vyrážkou. :-( Posledních pár dní jsme si s ním fakt užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí