Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děti do třech až čtyřech let mají otevřené vědomí. Vidí duše, energie, leckdy bez potíží vidí auru. Pokud se s tím pracuje, zůstane jim to a pokud ne, běžně se to kolem třetího až čtvrtého roku „zamyká“. Do té doby můžou děti vyprávět i o minulích životech, apod. Dcera taky vidí duše, těm negativním říká „černý lidi“, už si na ně zvykla a ví, že mi je má nahlásit a já je odvedu kamm patří. S těmi pozitivními si pokecá než mi o nich řekne a chodí za ní nějací dva její kamarádi z minulého života, Kristýnka a Jonášek, to se vždycky zavře v pokoji a povídají si a chechtají se tam.. když umřel táta, věděla to, i když jí nikdo nic neřekl. Byla dva týdny u babičky, abych mohla být s mamkou a babičkou přes to nejhorší a když přijela, tak mi pak večer říkala, že děda se byl rozloučit, že si spolu hráli u babičky Káji.. Pak ještě dlouhou dobu za náma chodil, hlavně za Sophií, já ho vedle sebe cítila vždycky jen chvíli a Sophie si s ním pak dlouho živě povídala v pokoji.
Kdybys chtěla, můžu to u Vás zkontrolovat a případně je odvést. Jestli chceš, písni mi do vzkazu celé jméno, datum narození a bydliště, ať se k Vám dostanu (neboj, nepojedu k Vám, jen se tam napojím). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elata - me by zajimalo, jak se s tim „pracuje“ aby se ta schopnost udrzela nebo naopak zavrela?
Jak to s nim vypada - prestehovali jsme se nejen do jineho domu, ale i do jineho statu, tedy z jinych duvodu, ne kvuli duchum. Zadny podobny silny zazitek nemame. Obcas mluvi o bilych duchach.
Casto pouziva kombinaci, kdyz jsem byl velkej a mel jsem velky svaly - ale rekla bych, ze to je spis jeho predstavivost kombinovana s gramatickou nedokonalosti, nez hovor o minulych zivotech.
Skutecnosti je, ze on je mnohem citlivejsi a vnimavejsi, nez moje nejstarsi dcerka, ktera nikdy zadneho ducha nevidela, zato je vystrasena z kazdeho zvuku, ktery nezna, a on ji uklidnuje, at se neboji, ze ji ochrani. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraai píše:
Elata - me by zajimalo, jak se s tim „pracuje“ aby se ta schopnost udrzela nebo naopak zavrela?
Jak to s nim vypada - prestehovali jsme se nejen do jineho domu, ale i do jineho statu, tedy z jinych duvodu, ne kvuli duchum. Zadny podobny silny zazitek nemame. Obcas mluvi o bilych duchach.
Casto pouziva kombinaci, kdyz jsem byl velkej a mel jsem velky svaly - ale rekla bych, ze to je spis jeho predstavivost kombinovana s gramatickou nedokonalosti, nez hovor o minulych zivotech.
Skutecnosti je, ze on je mnohem citlivejsi a vnimavejsi, nez moje nejstarsi dcerka, ktera nikdy zadneho ducha nevidela, zato je vystrasena z kazdeho zvuku, ktery nezna, a on ji uklidnuje, at se neboji, ze ji ochrani.
Záleží na rodičích většinou. Trochu se blokne u každého, aby měl prostor pro „normální vývoj“, ale pokud má takové vnímavé dítě za rodiče hodně zemské lidi, kteří mu budou tvrdit, že je to nesmysl, nic takového není, vymýšlí si apod. tak si to blokne to dítě samo mnohem dřív a dochází ke klasickému bloku, který už sám nepovolí, musí se na něm pak pracovat. Přirozené jak já říkám „uzamčení“ se pak v dospívání samo povoluje a člověk může zas lecos vnímat. Se Sophií s tím pracuju, od malička jsem jí říkala a učila, co má duchům říkat, chodí za ní andělé.. to bylo nádherné, když jsem ji učila si v noci zavolat andílky, když se bojí a ona to zkusila a najednou vyskočila z postele a skákala kolem někoho uprostřed pokoje a pak se rozzářila ještě víc, že jsou tam dva a mají vééééélikééééé křídla a jeden je má dole růžové a druhý je celý modrý a pak se zastavila, koukala na ně, ruce v bok a že „čemu se jako smějete?“ a koukala do vzduchu na ně. Já vidím energie a leckdy duše, ale anděly vidím jen jako energii a barevné světlo a fakt krásně zářili. Teď má holka pět roků a v pohodě s tím pracuje, duše teda odvádím já, ale andílky si volá, když se bojí, zasvětila jsem si ji do Reiki prvního stupně, takže se mnou i léčí,když tu někoho mám.. Aby to tomu dítěti zůstalo na 100% to asi nejde, ale aby se to nezamklo, tak se tomu musí věřit, mluvit o tom s dítětem a dát najevo důvěru. Těžké je to pak ve společnosti, když Sophie na rodinné oslavě řekne „strejdo máš u sebe černý lidi, odveď si je“, tak si klepou na čelo. To jsme si pak vyříkaly s malou, že o tom budeme mluvit jenom spolu, že dospělí lidi jsou divní a nechápou to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není bláten?
Ahoj je mi 11 let.Moje kamarádka mi říkala že prý jednou za čas vydí ducha.Prý se jmenuje Bohouš a je mu 62 let.Nechápu jestli není blázen.Taky mi říkala že to byl její kamarád který se v 14 letech utopil.Říká že je hezkej a že on ji miluje.Asi je blázen ale možná ne.Třeba jsou duchové všude a každý člověk má svého(klydně i zvíře ducha) ducha.Tak mi to říká a já ji možná budu věřit.
![]()
Ale asi ne.
- Citovat
- Upravit
@levmah28 podle „klYdně“ bych jí/mu věřila i těch 11 let
ale asi jsem až příliš naivní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PjckjsANEBjája @levmah28 no každopádně je šikovná, že v 11 letech oživila správné téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
to jste ji teda pomohli holky ![]()
V každém případě, zakladatelko, kamarádce bych věřila. Nemusí o všem říkat pravdu a možná si i něco trochu přimyslela, ale ducha vídat může. Já je v práci slýchala a kolegové je vídali a to nám je rozhodně víc než 11. Zkus hledat i více na internetu a určitě najdeš stránky na tuhle tématiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky ja jsem asi blba ale ja nechapu to jak pises,ze vidi ducha je mu 62let a je to jeji kamarad kterej se ve 14lettech utopil?Tak jak mu muze byt 62? jsem asi mimo.Jinak ja na duchy verim a na netu je toho spousty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaja84 píše:
ahojky ja jsem asi blba ale ja nechapu to jak pises,ze vidi ducha je mu 62let a je to jeji kamarad kterej se ve 14lettech utopil?Tak jak mu muze byt 62? jsem asi mimo.Jinak ja na duchy verim a na netu je toho spousty
Nad tím jsem taky přemýšlela..
Nemá to hlavu ani patu..
![]()
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 to se mi ulevilo
priritila jsem se z prace tak jsem nevedela jestli mam dost nebo ne!kdyby se utopil ve 14lettech tak mu nemuze byt 62let.A hlavne kdyby mu jako touhle dobou melo byt 62let tak se neznali jako kamaradi kdyz oni nebyly na svete
snad mne chapes
prijde mi ze sem posledni dobou pise vic a vic pubosu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..mame s malou podobny problem…jak tu psaly nektere, ze maji zkusrnost a vijak je odvadet…nemuzeme minektera pisnout sz a poradit nebo jen povzbudit, at se taknebojim…dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farebne bodky
Ahojte,
my mame zase s tym, ze moja 7rocna dcera vidi vsade farebne bodky. Minule ked sme isli spat zobrala si moju ruku a zacala mi opisovat ako vidi tie bodky a ze moja dlan je cela ruzova a trblieta sa. Dokonca chcela tie bodky chytit.)Hovorila mi, ze aka je ta ruka krasna ako sa ligoce a svieti ze ci to vidim aj ja. Hovori, ze tie bodky vidi vsade. V prvom rade s nou idem k ocnemu lekarovi ale nepodcenujem ani vase skusenosti.Nema niekto podobny problem? Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit