Synova přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6189
2.4.21 20:27

No to není drzý od slečny, ale spíš od syna. Já když bývala u svého přítele přes víkendy, ptala jsem se ho vždy, jestli to nevadí. Uklidňoval mě, že neee, po 3 měsících jsem se dozvěděla, že jooo :lol:
Jinak vzkázat ji to přes syna je úplně normální, ona by to vzala stejně i od tebe takže to je jedno…
Jinak zakladatelko se tím netrap. Holčina se spíš cítí ponížená, než ublížená. Jestli to s tvym synem mysli vážně, tak to hold bude muset překousnout a jednou se vám ukázat :mrgreen:
Jinak jsem na tvé straně, ale vím jaká jsem byla já ve 20, mladí nad nějakým soukromím rodičů absolutně nepremýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.4.21 20:39

Ja myslim, ze reseni situace pouze se synem je naprosto normalni. Ty prece „nevyrizujes“ neco nejake cizi slecne, ale domlouvas si pravidla navstev se svym synem. To, jak to odkomunikoval syn sve navsteve uz je jeho problem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
2.4.21 21:14

Tak já se jí nedivím, že se ji to dotklo. Spis nechápu, že tam chtěla bydlet takhle pohromadě. Možná se s nim rozejde, kvůli tomu, že má pocit, že je mamánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
2.4.21 22:01
@prokr píše:
Nemyslím si, že se vztahy kazí tím, že se po pár týdnech známosti v dost ranném věku, kdy dítě má před sebou ještě spoustu let studii, nechovám k patrnerům svých dětí, jako kdyby měly týden před svatbou. :mrgreen:
Před zakladatelkou smekám-mně by se po pár týdnech známosti bez předchozí dohody domů nikdo nenakvartýroval. S dětmi máme vztahy v pořádku a fungující, jejich partneři a kamárádi se u nás doma vyskytují běžně, ale vždy jenom s mým výslovným souhlasem i když se jedná třeba jenom o jednu noc. Děti to berou jako samozřejmost a všechno je O. K.

Je to o dohodě, ale ptají se tě tvoje deti nebo partneři? Podle mě se měl zeptat syn a řešit s rodiči pobyt sve přítelkyně, ne ze zakladatelka bouchne a může za to ta holka, že je podle většiny nevychovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.4.21 22:37
@Kubula.K píše:
Když syn začne kouřit a já mu přestanu dávat kapesné, taky zavinim, že si cigára bude MUSET shánět jinak než za moje prachy? Přijde mi, že trochu michas dohromady nárokové položky a privilegia, která dítěti můžu, ale nemusím poskytnout. ;)

8o 8o 8o Cigára? To jako vážně? Tak nevím, kdo co míchá dohromady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
4.4.21 16:10
@takymanžel píše:
8o 8o 8o Cigára? To jako vážně? Tak nevím, kdo co míchá dohromady. :mrgreen:

No dává to smysl, stejně jako rodiče nechtějí podporovat své potomky, aby během studentských let hulili, tak prostě nechtějí, aby odtrhávali pozornost od učení tím, že tu energii investují do povrchních vztahů s pochybnými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.4.21 16:27

No takhle zpětně, asi jsi se s ní měla domluvit přímo. Bůhví, jak jí to syn podal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
4.4.21 17:34
@me57h píše:
No dává to smysl, stejně jako rodiče nechtějí podporovat své potomky, aby během studentských let hulili, tak prostě nechtějí, aby odtrhávali pozornost od učení tím, že tu energii investují do povrchních vztahů s pochybnými lidmi.

A ty tu dotyčnou znáš, že zmiňuješ povrchní vztah a pochybné lidi?
Je veliký rozdíl mezi tím podporovat někoho finančně, pokud ty prostředky investuje do toho aby si ničil zdraví a mezi tím dospělému člověku zasahovat do soukromého života.
Nejhorší jsou ti, co ve jménu něčí ochrany ničí dotyčnému život. Od 18ti let je člověk svéprávný a právně za sebe zodpovídá a tím pádem nikdo ani jeho rodič nemá právo mu zasahovat do života. Samozřejmě se to netýká zmíněného užívání domu, tam je to zcela v kompetenci zakladatelky podle jejího svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
4.4.21 20:41
@takymanžel píše:
8o 8o 8o Cigára? To jako vážně? Tak nevím, kdo co míchá dohromady. :mrgreen:

No ty. Tvaris se, jako že chudák synek se bude muset scházet s holkou jinde, a matka to ZAVINILA. Chápeš, že není o jaké vině mluvit? Syn nemá nárok na to, aby mu matka nechávala doma bydlet přítelkyni.

U nás je teď taky synova přítelkyně už měsíc, ale po dohodě a za nějakých podmínek. A ty určujeme hlavně my rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
5.4.21 18:04
@Dollorres píše:
Tak já se jí nedivím, že se ji to dotklo. Spis nechápu, že tam chtěla bydlet takhle pohromadě. Možná se s nim rozejde, kvůli tomu, že má pocit, že je mamánek.

Co a proč by se jí mělo dotknout? Nerýpu, fakt mě zajímá, jak tihle lidé přemýšlejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
5.4.21 18:25
@anniette píše:
Co a proč by se jí mělo dotknout? Nerýpu, fakt mě zajímá, jak tihle lidé přemýšlejí.

Jaky lidé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
5.4.21 20:07
@Pidulka1991 píše:
Jaky lidé?

Lidé, kterým nepřijde nic divnýho na tom se bez domluvy pristěhovat k cizím lidem. :) Řešíme něco vzdáleně podobného, včetně toho uražení, tak mě zajímají ty myšlenkové pochody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí