Synovec je asi trošku jiný než ostatní děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
haley83
6.9.20 04:43

Pokud má chlapeček skutečně nějaké výrazné problémy, které v matce vzbuzují obavy, má spoustu možností, kde požádat o pomoc. Může začít u pediatra, kterému sdělí své obavy, a požádá o žádanku k dětskému psychologovi nebo k pedopsychiatrovi. Máme tu možnost se s dítětem objednat, i bez žádanek, do PPP/SPC. Vyhledat odborníka ze soukromé sféry. Určitě není potřeba zakládat pochybné anonymní diskuse na internetu. Celé to na mě působí jako vyfabulovaný nesmysl a snaha o provokaci.

• Citovat
  • Upravit
929
6.9.20 07:36

Takže do sestry šiješ, že malý je divný a je to kvůli ivf a tady hledáš potvrzení toho, že divný je, protože se tě sestra zeptala, co ti na něm přijde divné a ty sama nevíš, co jí říct a doufáš, že tu někdo hodí nějakou použitelnou diagnózu. Tebe bych moc chtěla za sestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.9.20 08:10

Podle popisu je to běžné školkové dítě, ale zaměřila bych se na sebe. Nesplňuješ zrovna obraz příkladné tety :think: Pokud máš děti, tak půjde určitě o klasika souboj, kdo je víc. No a pokud ještě ne… tak nám sem pak napiš, až je budeš mít :mavam: PS : A dávej trošku víc pozor ve škole při hodině ČJ.

• Citovat
  • Upravit
1129
6.9.20 08:36

Každé dítě je trošku jiné, než ostatní děti :nevim: nejsou to klonované ovečky Dolly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
6.9.20 08:40

No jo, umělé oplodnění, určitě ho i ockovali, to má z toho! :zed:
A ted si vemte, ze treba nějaká slabodussi maminka bude tohle doma vykládat pred klukovym spolužákem. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
6.9.20 09:21
@Oli.Lyon píše:
No jo, umělé oplodnění, určitě ho i ockovali, to má z toho! :zed:
A ted si vemte, ze treba nějaká slabodussi maminka bude tohle doma vykládat pred klukovym spolužákem. Ach jo.

A určitě bylo císařem a na sunaru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.9.20 09:56

@Kikirep omg promiň, ale fakt se za sebe styd 8o neskutečný tohle

• Citovat
  • Upravit
378
6.9.20 09:56

Podle tvého psaného projevu jsi spíš „jiná“ ty a ne synovec. Nech ho žít, nenapsala jsi ani jednu věc, co by byla jiná. Mám dvouletaka a když ztratí něco, co si našel, tak scény dělá taky. A je úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.9.20 10:01

Měla bys vidět moji hysterii, když ztratím gumičku :dance: Kluka je mi líto, nenašla sem v tom tvém výlevu o něm nic hezkého :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.9.20 11:51

Ježkovi voči! Já mám dítě po IVF, narozený císařem, na sunaru a ještě vočkovaný… 8o Doprčic, jak je možný, že je úplně normální… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1129
6.9.20 12:22
@Janli píše:
Ježkovi voči! Já mám dítě po IVF, narozený císařem, na sunaru a ještě vočkovaný… 8o Doprčic, jak je možný, že je úplně normální… :think: :mrgreen:

To si jenom myslíš. Nějaká dobrá duše jistě najde problém :mrgreen: samozřejmě to bude pro vaše dobro, chce pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
6.9.20 12:41
@karkarka píše:
A určitě bylo císařem a na sunaru ;)

A otec nebyl u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
6.9.20 12:45
@Janli píše:
Ježkovi voči! Já mám dítě po IVF, narozený císařem, na sunaru a ještě vočkovaný… 8o Doprčic, jak je možný, že je úplně normální… :think: :mrgreen:

Určitě není normální! To si myslíš jen ty, jako neobjektivní matka. Dítě by potřebovalo nějakou starostlivou tetičku, která by tě na to upozornila a otevřela ti oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 15:29

Byla jsem jako dítě podobná

Může mít nějakou formu vysokofunkčního autismu (nebo taky ne). Neboj, není to nic smrtelného, léky na to stejně nejsou a pokud bude mít problémy, přijde se na to až to bude třeba. U spousty lidí včetně mě se na to přišlo až v dospělosti, dřív se to tolik neřešilo a jak jsem si užila dětství bez nálepky. Že si ostatní mysleli, že jsem divná, mi bylo v tom „mém světě“ šumák. Většina okolí to o mně neví do teď. :mrgreen: Ty potíže jsou v téhle lehčí formě poměrně dobře zvladatelné, už se dost ví, jak na co a kluk taky nejspíš ledacos ohledně toho, jak se jedná s lidmi atd. okouká od ostatních nebo třeba vyčte na internetu, i když třeba pomaleji. A může být klidně časem špička v nějakém oboru - když se do něčeho zažereme, budeme se tomu nadšeně věnovat od rána do večera a býváme v tom pak dobří. Nebo může být normální člověk s normální prací a rodinou, trošku zvláštnějšími koníčky a pár problémy, se kterými se dá žít - jako to mám já :)

• Citovat
  • Upravit
6827
16.9.20 07:29
@Kikirep píše:
Ahoj holky, potřebovala bych menší radu…Od mé sestry syn mi přijde trošku jiný než ostatní děti je sice chytrý a celkově i hodný pokud nedostane nějaký amok…( Např) že stratí třeba nějaký klacek nebo kamínek… Jsou mu 4 roky a je přes umělé oplodnění a možná že je to i tím… Ale přijde mi že má trošku svůj svět nehledě na to že vůbec neumí běhat, skákat a pomalu ani chodit nebo chodí tak že to vypadá tak že má nějaké postižení, ségra říkala že to má z toho že měl nějaké menší problémy kyčlemi když byl maličký že chodili i na nějaké cvičení.. dejme tomu ok beru ale mě spíš zaráží jeho chování.. Mě přijde takový zvláštní prostě nevím přesně jak to mám popsat ale je takový jakoby v jiným světe.. sice si s dětmi jde normálně hrát ale chová se i tak jinak než ostatní… I stím jak si hraje je tak trošku na přemýšlení.. Dokonce i 2 leté děti se chovají úplně jinak( líp) jak on…a když něco chce tak musí být po jeho jinak je zle a začne hysterčit dokud to nedostane… Možná je tak rozmazlený nebo něčím trpí… Už to sleduji delší dobu a furt mě nenapadá co to může být, třeba se mi to jen zdá ale zatím si jsem toho názoru že je jiný… Ale hlavně nevšimla jsem si toho jen já ale i ostatní ????‍♀️️snad to pochopíte ale vážně nevím jak to napsat :(

Podívej se kolem sebe, takových lidí je spousta a nejsou to děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect