Synovec je asi trošku jiný než ostatní děti

89
5.9.20 21:25

Synovec je asi trošku jiný než ostatní děti

Ahoj holky, potřebovala bych menší radu…Od mé sestry syn mi přijde trošku jiný než ostatní děti je sice chytrý a celkově i hodný pokud nedostane nějaký amok…( Např) že stratí třeba nějaký klacek nebo kamínek… Jsou mu 4 roky a je přes umělé oplodnění a možná že je to i tím… Ale přijde mi že má trošku svůj svět nehledě na to že vůbec neumí běhat, skákat a pomalu ani chodit nebo chodí tak že to vypadá tak že má nějaké postižení, ségra říkala že to má z toho že měl nějaké menší problémy kyčlemi když byl maličký že chodili i na nějaké cvičení.. dejme tomu ok beru ale mě spíš zaráží jeho chování.. Mě přijde takový zvláštní prostě nevím přesně jak to mám popsat ale je takový jakoby v jiným světe.. sice si s dětmi jde normálně hrát ale chová se i tak jinak než ostatní… I stím jak si hraje je tak trošku na přemýšlení.. Dokonce i 2 leté děti se chovají úplně jinak( líp) jak on…a když něco chce tak musí být po jeho jinak je zle a začne hysterčit dokud to nedostane… Možná je tak rozmazlený nebo něčím trpí… Už to sleduji delší dobu a furt mě nenapadá co to může být, třeba se mi to jen zdá ale zatím si jsem toho názoru že je jiný… Ale hlavně nevšimla jsem si toho jen já ale i ostatní ????‍♀️snad to pochopíte ale vážně nevím jak to napsat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
5.9.20 21:27

A proto je někdy dobré o umělém oplodnění neříkat ani nejbližším 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
5.9.20 21:28

A ty to řešíš proč??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.20 21:30

@kavenka protože se mě sestra ptala 🙂 a já nevím čím ji to popsat a k čemu srovnat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.9.20 21:30

A? Příspěvek dlouhej jak týden, ale nedala si jediný příklad toho, čím by dle tebe měl být jiný :nevim: starej se o sebe, popřípadě o vlastní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.9.20 21:31

Sorry, ale v furt opakuješ to samé dokola a nedokážes ani napsat v čem ti přijde jiný/divný / zvláštní? Vzteká se každé druhé dítě v jeho věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.20 21:33

Tohle opravdu miluju, když se lidi pletou do věcí, do kterých jim nic není. Do mě takto vandrovala švagrová, že syn je jiný, že to a že tamto a vymysleli s tchýní, že to je kvůli tomu, že se syn narodil sekcí.
My to řešili, ale jim jsme se nechlubili.

• Citovat
  • Upravit
9296
5.9.20 21:33

@Kikirep pokud má tvoje sestra pochybnosti o správném vývoji svého syna, tak by to měla řešit s lékařem. Založením diskuse mu opravdu nepomůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haley83
5.9.20 21:34

Dospělý člověk, který je schopen napsat tolik pravopisných chyb, by si neměl pokoušet hrát na psychologa amatéra. A především by se neměl vměšovat do péče a výchovy cizího dítěte.

• Citovat
  • Upravit
89

@Daisy86 tady nejde o to že je přes umělé… Ale jen o to že je v chování jiný, může trpět nějakou vadou a může to být i dědičný 🙂proto se ptám jestli třeba někdo náhodou nepostřehl něco podobného u svých blízkých..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159

Jde… Ztratí sutr, klacek.. A hysterci. To dělá každý druhý dítě, pro ně je to jako kdybys ztratila peněženku. Sbírá po cestě poklady? Opet sutry, kamínky, lístečky? Naprosto normalni. Chodí hůře = kvůli kyclim. Asi nemáš děti ze? :think:

• Citovat
  • Upravit
212
5.9.20 21:35

Není to autista? A upřímně vy jste nějaký expert že jste musela upozornit nato že je po umělé oplodnění :zed: jelikož děti, po normální oplodnění jsou jenom zdravé a bez žádných potíží co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.9.20 21:36
@Kikirep píše:
@kavenka protože se mě sestra ptala 🙂 a já nevím čím ji to popsat a k čemu srovnat 🙂

Sestra se tě ptá jestli je jeji dítě divný / jiný? Neverim.

• Citovat
  • Upravit
74217

Porad sestre, at se radi u odborniku.
Ty se starej o sve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377

Co znamená, že je jiný v chování? Musíš nějak definovat, co máš na mysli, dej prostě konkrétní příklad, ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí