Synovi chutná od partnera víc než ode mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
23.12.18 21:17
@Monika7878 píše:
Právě že to ani ne, že by tam cpal pepř nebo celkově něco pálivého. Když dělá něco co budu jíst i já, tak tím spíš šetří, protože ví že já to zas moc nemusím, ale i tak. A ani kluk není takový, že by ujížděl na pálivém.

Koukalas mu někdy pod ruce u něčeho, co vaříš taky? Třeba používá „finty fň“, umí líp dochucovat,… Mamka třeba do rajské z protlaku dává hřebíček a skořici. Linecké peču podle Kuchařky pro dceru, přijde tam citronová kůra, špetka skořice a hřebíčku, mamka nic z toho nedává, ale zase tam dává k tuku ještě navíc kousek sádla :nevim:

Oprava preklepu.

Příspěvek upraven 23.12.18 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.12.18 21:21
@janiiiv píše:
Koukalas mu někdy pod ruce u něčeho, co vaříš taky? Třeba používá „finty fň“, umí líp dochucovat, … Mamka třeba do rajské z protlaku dává hřebíček a skořici. Linecké peču podle Kuchařky pro dceru, přijde tam citronová kurs, špetka skořice a hřebíčku, mamka nic z toho nedává, ale zase tam dává k tuku ještě navíc kousek sádla :nevim:

To je zas fakt že vysloveně pod ruky mu nekoukám a zadkem mu nestojím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.12.18 21:41

@Monika7878 Jsem si teď ještě vzpomněla, ale nevím, jestli to psal někdo tady? :think: Manželka vařila manželovi jídlo podle receptu jeho maminky/babičky, ale nikdy to nebylo ono. Jednou se jí to přichytilo, protože se věnovala dítěti - a konečně to bylo to „ono“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
24.12.18 06:52

můj přítel třeba používá dochucovadla a koření a prostě dětem to chutná víc, já vařím zdravě a to jim moc nejede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
218
26.12.18 20:14
@janiiiv píše:
@Monika7878 Jsem si teď ještě vzpomněla, ale nevím, jestli to psal někdo tady? :think: Manželka vařila manželovi jídlo podle receptu jeho maminky/babičky, ale nikdy to nebylo ono. Jednou se jí to přichytilo, protože se věnovala dítěti - a konečně to bylo to „ono“ :lol:

No nevím jestli připálit to je úplně správná cesta :) to asi nebude úplně ta ideální chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.12.18 20:27
@malone.v píše:
můj přítel třeba používá dochucovadla a koření a prostě dětem to chutná víc, já vařím zdravě a to jim moc nejede :mrgreen:

To můj právě že umělá dochucovadla prakticky vůbec, já taky ne a celkově zásadní rozdíl ve „stylu“ vaření není. Pokud jde o koření, tak je fakt že oba mají občas rádi trošku pikantnější věci, asi na to mají chlapi celkově víc sklony, ale zas nic extra a jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
26.12.18 20:32

@Monika7878 jeje tak buď ráda, slavní kuchaři jsou vždycky muži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.12.18 20:35

@stinga no já jsem ráda každopádně, za prvé si u toho rozumí a co si budeme povídat, není to jen na mě a potěší to, když někdo uvaří tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
26.12.18 20:37

@Monika7878 no přesně, já tedy vařím nerada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.12.18 20:39

@stinga já právě i ráda, ale zas je fajn, když někdo občas zastoupí sám od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.12.18 21:37

Stejně mě tak napadá. Je běžné že kluci v tomto věku chtějí sami vařit nebo se to učit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.12.18 20:47

proč by nebylo, kde by se asi brali učni kuchaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie