Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Určitě něco, aby to mělo multitouch a vzhledem k ceně asi s Androidem, ale verze 4, USB a čtečkou karet. Takže to máš následující:
Kdybys chtěla za tu cenu něco lepšího, tak to už je po obhlížení bazarů.
@kotyk díky, právě Prestigio mám jako jednoho z favoritů, tedy spíš mám vybrán jen tenhle zatím ![]()
@Lind002 Asi bych šla spíš do toho Archosu. Sice ma menší dispej, ale lepší HW a větší interní paměť (pokud to chceš hlavně na filmy a fotky tak to určitě oceníš).
Ahoj holky,
jelikož se vůbec nevyznám v pc technologiích, jdu si pro radu ke zkušenějším. ![]()
Potřebovala bych notebook, netbook nebo tablet, abych byla s netem trochu mobilní. Ale teď baby raďte, já se v tom absolutně nevyznám, jak to je s operačním systémem, ovládáním, kapacitou paměti, co bude pro mě nejvhodnější, na co si dát bacha? Chtěla bych, aby to bylo co nejjednodušší a chvíli to vydrželo. Abych vám popsala k čemu to využiju - hlavně vyhledávání na internetu, občas napsat jednoduchý text a jednoduchá práce s fotkami - vložit a jednoduše, laicky upravit, toť asi vše, jsem absolutně nenáročný uživatel. Co třeba takový tablet vše umí a dá se třeba připojit k tiskárně, aby šel vytisknout např. došlý e.mail nebo napsaný dopis?
Omlouvám se za stupidní dotazy, ale já se v tom fakt vůbec nevyznám.
Můžete mi třeba rovnou poradit konkrétní typ, zančku s čím máte dobré zkušenosti? Děkuji.
Pokud to máš takhle, nestačil by ti lepší smart mobil s velkým displayem a internetem? Např. Samsung Galaxy S III - má všechny parametry, které píšeš a mnohé navíc. Cokoliv většího (tablet, notebook, netbook, ultrabook…) mi v tvém případě přijde zbytečné. Data můžeš zálohovat na externím disku, k tiskárně připojíš přes BT nebo kabel ![]()
Ahoj, my máme doma PC na pevno a i notebook a nyní si chlap pořídil tablet samsung- není nic lepšího! On řadí na notasu-nic jiného nezbyva jelikož tablet mam neustále ja:-) mam rada tyhle vecicky:-) už bych nemenila! Stahuju Ta foto, filmy a sjizdim net -je to pohoda:-)
@neila
To mě napadlo, nějaký takový telefon, ale potřebuju se vejít do max. 10 000, bohužel.
, co jsem koukala, tak zrovna tento telefon začíná někde na 12. ![]()
My ten tablet koupili nanetu používaný s ještě roční zárukou, zkus si vyguglit něco použitého. Já za nás tablet jo!
@Kytina píše:
Ahoj, my máme doma PC na pevno a i notebook a nyní si chlap pořídil tablet samsung- není nic lepšího! On řadí na notasu-nic jiného nezbyva jelikož tablet mam neustále ja:-) mam rada tyhle vecicky:-) už bych nemenila! Stahuju Ta foto, filmy a sjizdim net -je to pohoda:-)
No, mě by se to asi taky líbilo, potřebuju něco, co zabere málo místa a splní, co potřebuju. Dala by se třeba na tom třeba ze školy přepsat jednoduchá přednáška? Nebo napsat nějaká prezentace a poté vytisknout? Jinak máme taky doma běžný pc s pevným připojením a jsem spokojená, ale chystám se jít ještě na stará kolena
při mateřské dálkově studovat a přitom být ve spojení a soběstačná, abych si třeba napsala nějaký úkol a nebyla závislá na nějakých učebnách s pc.
Je spoustu aplikaci, které sta nes volné z netu, Word, Excel, maily, vše v jednom, na klavesnici se pise paradne, Da se to připojit k tiskárně, připojit k PC i k tomu muzes prikoupit čtečku karet, je to normální pocitac ale v krásnem a lehkém obalu. Pokud nejsi zrovna grafik apod. tak jdi do toho! Budeš k tomu všemu ještě stylova ![]()
@Helii jj, je cenově náročnější, ale možná někde natrefíš na jetý a to už by ses mohla vejít. Opravdu si myslím, že by to pro tebe mohlo být optimální řešení. Nezkoušela si mrknou akce operátorů?
@Helii
Ten telefon zavrhni, není to ono, sice na tom surfovat jde, ale pokud mám zrovna po ruce PC když chci něco udělat, tak radši sáhnu po PC.
A vzhledem k těm textům a úpravám fotek bych asi volil notebook i na tom tabletu je to takový problematický, to je výborná věc hlavně na prohlížení.
Omlouvám se, že vpadám do diskuze, ale zajímalo by mě co to znamená když má tablet 3G?
@Heineken nevím co máš za telefon, ale SG III to asi nebude
Já na tom dělám téměř vše, včetně méně náročné grafiky. Pracuje se mi s tím lépe než s tabletem. Jasně, cokoliv náročnějšího se dá dobře vyřešit jedině s pc nebo nb… Ale pochopila jsem to tak, že o to zakladatelce nejde. Navíc při mobilu je vše v jednom, nemusíš řešit dvě věci. Také je to o zvyku, já si třeba nezvykla na tablet, hodně stránek načítá hůř než telefon, z toho rostu ![]()
To má slot na simku a muzes Mit net od operátora a byt online vsude