Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MBrno ahojky uz jsem koukala na internete ze se to da stahnout ![]()
HOlky já jsem naprosto zoufalá. Já tablet nikdy nechtěla, ani nevím, na co mi bude. Manžel mi ho ale koupil včera ke třicetinám. Ach jo. To bych radši za ty prachy jela někam na prodloužený víkend si odpočinout… no ale když už ho mám, tak co nadělám. Manžel myslel, že mi to bude na něco na VŠ, studuju dálkově, tak abych si tam mohla do toho psát poznámky. Ale já tam nevím ani jak tam dostat nějakej textovej program? A s tou externí klávesnicí mi to taky nejde. Upřímně ani nevím, jak to funguje, když si budu chtít stáhnout ten External Keyboard Reader Pro za těch 60,– Kč. Jak se to jako zaplatí?
Mám asi blbý dotazy, ale jsem fakt antitalent a nevím, co s tím, jsem z takového dárku fakt zoufalá. Ach jo, radost mi teda neudělal vůbec
ale copak mu to můžu říct? Takže musím bojovat a nějak se s tím naučit ![]()
Díky za každou radu.
Je to ANDROID LENCO TAB 9702
@Tinakaterina Zaplatíš normálně kreditkou. Programy postahuješ přes Google Play, pokud ho tam máš. Jestli nemáš účet u Google, tak se tě to při prvním spuštění na něj zeptá a případně nechá vytvořit. Měla bys tam mít pro Play přímo ikonku. Pokud Play nemáš, hoď to chlapovi na hlavu, ať se o to postará, když to koupit. Většina věcí se tam dá ve velmi slušné kvalitě najít zadara za cenu vložených reklam (obvykle někde pidi proužek). Kdybys byla pražanda, tak bych tě pozvala na školení nad Nescafe/čajem, ale jsi krapet z ruky ![]()
U poznámek záleží, jestli ti stačí jenom jednoduchý text nebo chceš přímo office. Hezký je třeba Olive Office Premium.
A jak tě tak poslouchám, tak ti manža dal ten nejlepší dáreček na povzbuzení počítačové gramotnosti
Sice nepotěšil, ale užitečný bude.
@kotyk
Díky : ) No já mám Sony Ericson Xperia s Androidem, s tím to umím, pak samozřejmě používám noťas, ale prostě mě tahle technika vůůůbec nebaví. Ó jak by mě potěšil, kdyby mě radši pozval na nějakej víkend : )
Jsem teď dva měsíce po potratu a hodně času jsem trávila v nemocnici, tak asi i chtěl, abych tam měla časem i na čem koukat na filmy. Protože mi tuhle povídal, ať si nastahuju filmy zase do nemocnice. Chystáme se zkoušet další, tak s tím už asi počítá, že zase budu v nemocnici více než doma
Školení bych brala, ale je to vážně krapet z ruky : )
@Tinakaterina No vidíš, tak jestli si něco instalila na mobil, tak tady je to prakticky stejné. Už máš tím pádem heslo a tak. A na play.google.com si pak po registraci zařízení můžeš instalit na mobil/tablet z počítače.
Ahoj holky
, chtěla jsem se zeptat, jestli vám některé neblbne připojení přes wifi tak jako mě, popřípadě jak jste to vyřešily? Asi dva, tři dny mi strašně dlouho trvá než se připojím na wifi, píše mi připojeno, síla signálu, vše tak jak má být, akorát dole mi to signál neukazuje a nejede to, sem tam se to na chvilku připojí a internet funguje, ale za chvilku to zase nejede
na mobilu a na pc nám to frčí normálně. Předem děkuji za případné reakce ![]()
Ahoj všem, dostala jsem tablet Prestigio geovision 7777 s gps, ale je bez návodu. Takže nic nevím. Máte někdo návod, nebo kde si ho můžu stáhnout? Nemám vůbec ponětí, jak funguje. Jak tam třeba stáhnout z přes usb pohádky.
Ahoj všem, dostala jsem tablet Prestigio geovision 7777 s gps, ale je bez návodu. Takže nic nevím. Máte někdo návod, nebo kde si ho můžu stáhnout? Nemám vůbec ponětí, jak funguje. Jak tam třeba stáhnout z přes usb pohádky.
Manuál najdeš na stránkách výrobce, zde
Připojíš k počítači, odklikáš na obou stranách, co je potřeba, a překopíruješ na tablet. Nebo si můžeš pohádky dát na kartu a dát do tabletu (ušetříš místo přímo v tabletu).
Já mám odedneška tablet
a vůbec sním moc neumím tada už jsem najela na seznam cyz, facebook, ale moc jiným věcem nerozumím…potřebovala bych vedet jak se tablet colorovo ovládá
za prvé jsem se dotkla nijak nešikovně obrazovky a displey se postavil na výšku, přitom na šířku by mi to vyhovovalo víc, a nevím jak stím zpet..holčiny poradte prosím. a nujaké hry do neho jak je stáhnu?
Prosím, asi jsem taky trochu analfabet v tomto. chci koupit tablet, jednak aby dítko v autě mohlo koukat na nejakou pohádku, ale dál mě zajímá co takový tablet může umět? Jako zeptám se úplně blbě, ale může se s ním dát třeba fotit, točit video? Připojit na net předpokládám že určitě přes wifi..
Holky tabletačky..pište..pište…je dost co řešit…sice už jsem 14dni s tabletem, ale ještě bych potřebovala plno věciček vyladit. Myslím, že dnešní nabídce na trhu, všechny tablety fotí, natáčí…já mám colorovo, levnější a ten tuto službu má.
..ale v kvalitě a výkonu se moc nevyznám já jsem nenáročný uživatel a mě stačí ten výše popsaný, fotí, natáčá, pripojená přes wifi, malé jsem tam zvladla stáhnout už i nijaké hry…ale jestě potřebuji pozjistovat plno vecí
@marmelada78 Do auta slušný displej, aby mu moc nevadilo, že na něj nečučíš z ideálního úhlu nebo že nemáš dokonale zastíněno.
@kotyk píše:
@marmelada78 Do auta slušný displej, aby mu moc nevadilo, že na něj nečučíš z ideálního úhlu nebo že nemáš dokonale zastíněno.
Prosímtě, můžeš mi nějak specifikovat ten slušný displej? Označení, parametry atd.. Je to to označení IPS? Už se potřebuju nějak rozhodnout a koupit ale strašně tápu. Klukovi jsou teprv dva, mám strach že to stejně rozbije. Ale nedá se s ním vůbec cestovat tak na to dost spoléhám. A když to dobrý displej mít nebude tak co se stane, nebude tam z úhlu prostě nic vidět, nebo jak?