Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To má slot na simku a muzes Mit net od operátora a byt online vsude
@audik píše:
Omlouvám se, že vpadám do diskuze, ale zajímalo by mě co to znamená když má tablet 3G?
To má slot na simku a muzes tam dat kartu od operátora a byt online vsude
@neila píše:
@Heineken nevím co máš za telefon, ale SG III to asi nebudeJá na tom dělám téměř vše, včetně méně náročné grafiky. Pracuje se mi s tím lépe než s tabletem. Jasně, cokoliv náročnějšího se dá dobře vyřešit jedině s pc nebo nb… Ale pochopila jsem to tak, že o to zakladatelce nejde. Navíc při mobilu je vše v jednom, nemusíš řešit dvě věci. Také je to o zvyku, já si třeba nezvykla na tablet, hodně stránek načítá hůř než telefon, z toho rostu
Jj, o nic složitějšího mi fakt nejde, v podstatě jen ty nejzákladnější věci, jak jsem psala - napsat text, prohlížet internet a občas vložit fotky, nic víc. ![]()
Mam Samsung galaxy 8.9 ke stejným účelům, co hledáš a je super. Moc jsem necekala a teď bych ho už nedala. Notas jsem nechala manželovi, tablika využívám já, predskolacka se učí angličtinu a hraje hry a kouká na filmy v autě no a rok a pul Stary Mates - na toho sedostane málokdy, aby si maloval, zkoumal zvířátka, zvuky, hrál na pianko atd. Koupili jsme ho za 5200 skoro novy se zárukou na Bazosi.
Holky je tablet vhodnej i pro studenta? Dají se na něm psát věci ve wordu a tak? naše mladá si vymyslela že musí mít tablet a chce ho nutně za vysvědčení. Tak jestli ji ho má smysl kupovat. Aby ho pak využila i ve škole ![]()
Ahoj tak já ti zrovna píši z ipad tabletu. Ipat je druh zbozi od znacky aple je to nazev misto tablet se tomi rika ipad
kdyz mas pevnej internet, tak si zajdes do elektra a reknes jim, ze by si potrebovala z pevneho internetu udelat i wifi. A oni tti poradi co koupit.Je to takovy modem. TAkze jestli doma jeden mate, tak budete mit dva. MUseji se spolu propojit.Ale to je vse v priruckach.Ja z pritelem jsme si koupili ipad za 9000 moje sestra si koupila tablet pc za 2000.ROzdilje v tom, zedo ipadu si muzes davat hodne aplikaci napriklad hry.ty levne jsou predevsimna internet.uzes tam mit i skypa volat si prez kameru .http://www.electroworld.cz/product/pocitace/ipad-tablet-ebook/GCTABR75/goclever-tab-r75-tablet podivejse sem.TEn ma sestra a je spokojena. JInak jeste wifi je zdarma jen si proste musis v elektrukoupit tu krabicku.KDyz budespotrebovat tak napis a ja ti poradim ![]()
@monika32 píše:
Holky je tablet vhodnej i pro studenta? Dají se na něm psát věci ve wordu a tak? naše mladá si vymyslela že musí mít tablet a chce ho nutně za vysvědčení. Tak jestli ji ho má smysl kupovat. Aby ho pak využila i ve škole
Ahoj pro studenta nedoporucuji. Vsechny aplikace semuseji stahovat a velka cast z nich je placena. Kupuji se prez bankovni ucet. Ajeste kevsemu wordv se donej neda ani koupit. Doporucuji koupitpeknej notebook ![]()
Mam Samsung galaxy 10 a jsem spokojena…na blbiny, surfovani, ebook, hry, filmy… ale na psani textu ve wordu je lepsi klavesnice a velky display…
@mc.ellinka píše:
Ahoj pro studenta nedoporucuji. Vsechny aplikace semuseji stahovat a velka cast z nich je placena. Kupuji se prez bankovni ucet. Ajeste kevsemu wordv se donej neda ani koupit. Doporucuji koupitpeknej notebook
Tak notebook nechce, jinak bych ji ho koupila. Jinak máme samozřejmě wifi
Hm a je v tom nějakej texťák? Něco v čem se dá psát?
@Berenikee píše:
Mam Samsung galaxy 10 a jsem spokojena…na blbiny, surfovani, ebook, hry, filmy… ale na psani textu ve wordu je lepsi klavesnice a velky display…
No tak k tomu tabletu co by jsme ji koupili, tak se dá přikoupit klávesnice, tak by ho měla s klávesnicí… ![]()
Hele a u toho tabletu píšou- lze vedle zábavy využít také pro pracovní činnosti. S pomocí nainstalovaných aplikací můžete prohlížet všechny dokumenty MS Office, přistupovat na firemní emaily, prohlížet pdf soubory, řídit svůj čas, vést záznamy o provedených schůzkách a další možnosti ![]()
@monika32 Psát se na něm dá. U Androidu se dá se připojit i velká externí klávesnice. Aby psala česky vyžaduje trošku větší hrabání v systému.
Nebo se dá koupit třeba Asus Transformer, co už klávesnici má a dá se zároveň změnit na tablet.
Pro iPad je potřebná zvláštní klávesnice jen pro něj (kvůli konektorům) a né všechny podporují češtinu.
Abych přiznala, zatím nemám školou povinné dítko, abych ohodnotila, jak je tablet přínosný. U nás na něm máme spoustu dětských her a slouží jako konzole a čtečka ![]()
@monika32 píše:
No tak k tomu tabletu co by jsme ji koupili, tak se dá přikoupit klávesnice, tak by ho měla s klávesnicí…
myslím si že by se dalo něco sehnat na to psaní ale chtělo by se poptat v elektru. VĚtšina aplikací je placená
@mc.ellinka píše:
myslím si že by se dalo něco sehnat na to psaní ale chtělo by se poptat v elektru. VĚtšina aplikací je placená
No to je mi jedno, peněz má mladá dost, alespoň by je přestala prožírat a investovala do něčeho co by mělo cenu ![]()