Tablet - zkušenosti :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
20.11.12 20:26

To má slot na simku a muzes Mit net od operátora a byt online vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.11.12 20:29
@audik píše:
Omlouvám se, že vpadám do diskuze, ale zajímalo by mě co to znamená když má tablet 3G?

To má slot na simku a muzes tam dat kartu od operátora a byt online vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
20.11.12 20:32
@neila píše:
@Heineken nevím co máš za telefon, ale SG III to asi nebude :D Já na tom dělám téměř vše, včetně méně náročné grafiky. Pracuje se mi s tím lépe než s tabletem. Jasně, cokoliv náročnějšího se dá dobře vyřešit jedině s pc nebo nb… Ale pochopila jsem to tak, že o to zakladatelce nejde. Navíc při mobilu je vše v jednom, nemusíš řešit dvě věci. Také je to o zvyku, já si třeba nezvykla na tablet, hodně stránek načítá hůř než telefon, z toho rostu :jazyk:

Jj, o nic složitějšího mi fakt nejde, v podstatě jen ty nejzákladnější věci, jak jsem psala - napsat text, prohlížet internet a občas vložit fotky, nic víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.11.12 12:46

Mam Samsung galaxy 8.9 ke stejným účelům, co hledáš a je super. Moc jsem necekala a teď bych ho už nedala. Notas jsem nechala manželovi, tablika využívám já, predskolacka se učí angličtinu a hraje hry a kouká na filmy v autě no a rok a pul Stary Mates - na toho sedostane málokdy, aby si maloval, zkoumal zvířátka, zvuky, hrál na pianko atd. Koupili jsme ho za 5200 skoro novy se zárukou na Bazosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 06:55

Holky je tablet vhodnej i pro studenta? Dají se na něm psát věci ve wordu a tak? naše mladá si vymyslela že musí mít tablet a chce ho nutně za vysvědčení. Tak jestli ji ho má smysl kupovat. Aby ho pak využila i ve škole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.2.13 07:12

Ahoj tak já ti zrovna píši z ipad tabletu. Ipat je druh zbozi od znacky aple je to nazev misto tablet se tomi rika ipad :D kdyz mas pevnej internet, tak si zajdes do elektra a reknes jim, ze by si potrebovala z pevneho internetu udelat i wifi. A oni tti poradi co koupit.Je to takovy modem. TAkze jestli doma jeden mate, tak budete mit dva. MUseji se spolu propojit.Ale to je vse v priruckach.Ja z pritelem jsme si koupili ipad za 9000 moje sestra si koupila tablet pc za 2000.ROzdilje v tom, zedo ipadu si muzes davat hodne aplikaci napriklad hry.ty levne jsou predevsimna internet.uzes tam mit i skypa volat si prez kameru .http://www.electroworld.cz/product/pocitace/ipad-tablet-ebook/GCTABR75/goclever-tab-r75-tablet podivejse sem.TEn ma sestra a je spokojena. JInak jeste wifi je zdarma jen si proste musis v elektrukoupit tu krabicku.KDyz budespotrebovat tak napis a ja ti poradim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.2.13 07:17
@monika32 píše:
Holky je tablet vhodnej i pro studenta? Dají se na něm psát věci ve wordu a tak? naše mladá si vymyslela že musí mít tablet a chce ho nutně za vysvědčení. Tak jestli ji ho má smysl kupovat. Aby ho pak využila i ve škole :think:

Ahoj pro studenta nedoporucuji. Vsechny aplikace semuseji stahovat a velka cast z nich je placena. Kupuji se prez bankovni ucet. Ajeste kevsemu wordv se donej neda ani koupit. Doporucuji koupitpeknej notebook :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.2.13 07:18

Omlouvam se zachybina ipadu se teprve ucim :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
8.2.13 07:41

Mam Samsung galaxy 10 a jsem spokojena…na blbiny, surfovani, ebook, hry, filmy… ale na psani textu ve wordu je lepsi klavesnice a velky display…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 08:10
@mc.ellinka píše:
Ahoj pro studenta nedoporucuji. Vsechny aplikace semuseji stahovat a velka cast z nich je placena. Kupuji se prez bankovni ucet. Ajeste kevsemu wordv se donej neda ani koupit. Doporucuji koupitpeknej notebook :mavam:

Tak notebook nechce, jinak bych ji ho koupila. Jinak máme samozřejmě wifi :mrgreen: :lol: Hm a je v tom nějakej texťák? Něco v čem se dá psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 08:10
@Berenikee píše:
Mam Samsung galaxy 10 a jsem spokojena…na blbiny, surfovani, ebook, hry, filmy… ale na psani textu ve wordu je lepsi klavesnice a velky display…

No tak k tomu tabletu co by jsme ji koupili, tak se dá přikoupit klávesnice, tak by ho měla s klávesnicí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 08:13

Hele a u toho tabletu píšou- lze vedle zábavy využít také pro pracovní činnosti. S pomocí nainstalovaných aplikací můžete prohlížet všechny dokumenty MS Office, přistupovat na firemní emaily, prohlížet pdf soubory, řídit svůj čas, vést záznamy o provedených schůzkách a další možnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.2.13 08:19

@monika32 Psát se na něm dá. U Androidu se dá se připojit i velká externí klávesnice. Aby psala česky vyžaduje trošku větší hrabání v systému.

Nebo se dá koupit třeba Asus Transformer, co už klávesnici má a dá se zároveň změnit na tablet.

Pro iPad je potřebná zvláštní klávesnice jen pro něj (kvůli konektorům) a né všechny podporují češtinu.

Abych přiznala, zatím nemám školou povinné dítko, abych ohodnotila, jak je tablet přínosný. U nás na něm máme spoustu dětských her a slouží jako konzole a čtečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.2.13 08:28
@monika32 píše:
No tak k tomu tabletu co by jsme ji koupili, tak se dá přikoupit klávesnice, tak by ho měla s klávesnicí… :think:

myslím si že by se dalo něco sehnat na to psaní ale chtělo by se poptat v elektru. VĚtšina aplikací je placená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 08:30
@mc.ellinka píše:
myslím si že by se dalo něco sehnat na to psaní ale chtělo by se poptat v elektru. VĚtšina aplikací je placená

No to je mi jedno, peněz má mladá dost, alespoň by je přestala prožírat a investovala do něčeho co by mělo cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák