Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Eneer Wooky je něco jako tabletová noční můra.
Kup si tohle
Má to slušný soft a přečteš s tím prakticky všechny dostupné formáty včetně Adobe DRM.
@j.a.n.i1 píše:
V tom případě bych šla do čtečky, za tuhle cenu dostaneš slušnou, ale slušný tablet ne…
V čem má třeba tak levný tablet nevýhody oproti dražšímu? Já se v tomto fakt nevyznám…
@kotyk píše:
@Eneer Wooky je něco jako tabletová noční můra.Kup si tohle
Má to slušný soft a přečteš s tím prakticky všechny dostupné formáty včetně Adobe DRM.
Fakt??? Jakto?
díky za tip ![]()
Docela mě zaujala tahle http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/…specifikace/#…, máte s ní někdo zkušenosti? — když má čtečka wifi, tak tak jaký je uvnitř operační systém? To se dá dostat normálně na net? (nesmějte se prosím mým otázkám
)
@Eneer Dražší tablet mívá lepší displej, rychlejší procesor, novější operační systém atd. A především ty dva první parametry bývají dost znát. Pokud bys nechtěla nic extra, možná by ses mohla juknout na GoClever Není to žádné dělo, ale možná by ti vyhovoval.
360 je hodně podobná tomu, co jsem posílala. Akorát si nejsem jistá, zda je už dotyková.
Všechny čtečky v sobě mají nějaký OS, většinou nějakou mutaci linuxu/androidu. Jde spíš o to, zda je výrobci obdařili wifi kartou a potřebným prohlížečem.
@kotyk píše:
@Eneer Dražší tablet mívá lepší displej, rychlejší procesor, novější operační systém atd. A především ty dva první parametry bývají dost znát. Pokud bys nechtěla nic extra, možná by ses mohla juknout na GoClever Není to žádné dělo, ale možná by ti vyhovoval.360 je hodně podobná tomu, co jsem posílala. Akorát si nejsem jistá, zda je už dotyková.
Všechny čtečky v sobě mají nějaký OS, většinou nějakou mutaci linuxu/androidu. Jde spíš o to, zda je výrobci obdařili wifi kartou a potřebným prohlížečem.
Já jsem relativně nenáročná, co se týká techniky, co mě přijde normal, někomu přijde hooodně pomalé, atd. takže třeba by to byla dobrá volba, zkusím najít nějaké recenze, moc díky za tip! ![]()
Taky nad čtečkou hodně uvažujeme. U nás zatím vyhrává klasika čili Amazon Kindle VYpadá to na vánoce ![]()
Ahoj, doporučuji tablet, sám používám, kvalitní s úhlopříčkou 10´se dá sehnat i pod 5000kč a je to dvoujádro s IPS displejem. je to sice Čína, ale co dnes není že?
Kdo používáte čtečku, lze na nich mít i nějaké časopisy? Nebo objednat předplatné? Viděla jsem jen na tabletu…
Díky za info.
@Viking píše:
@Mahja mám na čtečku předplacený Respekt
A jdou i jiné? Prosím, nějaký link, jestli je větší výběr. díky
@Mahja např. na http://www.amazon.com máš velkej výběr (především v angličtině); link mi to nebere
@Mahja nějaký linky: http://www.ebook-ctecky.cz/…e-podobe-a25
Chtěla bych se zeptat, na stahování a formáty. A pak, pokud si eknihu koupím a stáhnu na OS android, otevřu to i na i-phonu? A v jakých univerzálních formátech se dá stahovat. Ta nabídka není tak veliká a univerzální. Stáhla jsem si něco cvičně v pdf. a wooky to v telefonu nenajde.
Pokud tomu rozumíte, můžete mi poradit. Sama váhám nad tabletem nebo čtečkou. Nechci si zkazit oči.
Mám to taky spíš pro cestovní potřeby. Letos mi došly knihy na dovolené. ![]()
@Peta2012 Čtu teď většinou v angličtině, takže lezu na místa jako epubbudy nebo smashwords. Taky na ereading nebo palmknihy, kde jsou i knížky zdarma.
Za univerzální formát se aktuálně považuje epub. Pokud si takovou knížku stáhneš, otevřeš jí všude, kde máš nainstalovaný program pro čtení knih. Na Androidu je to třeba fbreader, na iPhonu by měl jít eBookMobi, ale je jich fůra.
Wooky ti ten soubor nenajde, protože neumí číst formát PDF.