Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
blacktears tablet je v podstate „pocitac“, takze se s nim i tak pracuje.
Pokud chces vylozene cist knizky, tak urcite ctecku.
Knihy stahnu z internetu, ale musim je prevest do formatu, ktery kindle podporuje, do mobi. To podsviceni je super, muzes cist potme.
I kdyz budes mit ctecku z wifinou, tak to nei jak tablet. Je to cernobile, to surfovani po netu je spis nouzovka.
No a ctecka mi vydrzi bez nabijeni mesic. DObry tablet 8 hodin
Holky je pravda, že když máte v čtečce nahraný hodně knížek tak pak je těžší?
@Black Tears píše:
Holky je pravda, že když máte v čtečce nahraný hodně knížek tak pak je těžší?
tak to fakt ne
To je stejne, jakoby ti ztezkl pocitac, kdyz do nej naladujes vic dat ![]()
@Black Tears ahoj ja mam ipad mini.. je malej, dobre se s nim pracuje, da se delat vic veci, nez cist knizky… ale muzu si tam stahnout pdf ![]()
@BABIES Já si na čtečku můžu taky stáhnout PDF
Taky doc, epub a čert ví ještě co. Tohle formátové omezení mají jen čtečky vázané k nějakému portálu jako Kindle nebo Nook.
@Black Tears
Čtečka a tablet jsou obojí počítače, liší se jen výkonem a displejem, a data, jak známo, prakticky nic neváží. Uši od kabelky se ti neurvou, neboj.
@kotyk ja to nepsala jako nejakou vyhodu, jen jsem nekde zahlidla otazku, jak se do toho knihy dvaj a ja jen vim, ze v pdf nebo koupit primo
ty ostatni vyrazy ani neznam ![]()
Ahoj, používáte někdo tablet i čtečku? Prosím o srovnání, nemůžu se rozhodnout… O výdrž baterie mi nejde, jedná se mi o čtení v noci, abych nemusela svítit lampou. Když čtu na mobilu, dost mě z ostrého světla mobilu bolí oči a chtělo by to něco většího. Na většině tabletů se dá jas jednoduše upravit, je to pak podobné jako čtečka? Děkuji
@LauraLola Já mám tablet i čtečku, čtu hodně často a na tabletu nebo PC bych nikdy nečetla.
Mám Kindle - ten používá elektronický inkoust, není podsvícený a je to jako papír, takže z toho nebolí oči. V noci si musím normálně svítit. Teď ale novější čtečky používají podsvícení, ne jako má PC nebo tablet, ale mají nad displejem zabudovanou v podstatě takovou malou lampičku, takže z toho oči taky nebolí. Asi celou knížku přečíst na PC nebo na tabletu bych nezvládla. Čtu hodně rychle a hodně často, proto jsem si pořídila kindle ![]()
@LauraLola Mame taky oboje a ctecka je mnohem lepsi. Mne by z cteni na tabletu hrozne bolely oci a hlava.
@LauraLola mám oboje a na čtení jen čtečku, je to lepší. Mám PocketBook a ta je i podsvicená. Má WiFi a celkové super
Koupila bych podsvicenyho Kindla.
Mam Kindla asi 4 roky, miluju ho, ale to podsviceni mi obcas chybi.
Tablet na čtení ani za nic, to jsem zkoušela chvíli a neuvěřitelně mi to vadilo, vůbec k tomu není uzpůsoben. Mám miláčka Kindle 4/5 a miluji ho
jediná nevýhoda je nepodsvícenost, takže doporučím podsvícený ![]()
@LauraLola píše:
Ahoj, používáte někdo tablet i čtečku? Prosím o srovnání, nemůžu se rozhodnout… O výdrž baterie mi nejde, jedná se mi o čtení v noci, abych nemusela svítit lampou. Když čtu na mobilu, dost mě z ostrého světla mobilu bolí oči a chtělo by to něco většího. Na většině tabletů se dá jas jednoduše upravit, je to pak podobné jako čtečka? Děkuji
nemůžeš srovnávat, každý má jiný displej - jinou technologii. Podsvícená čtečka bude pro oči šetrnější ![]()
@LauraLola Rok jsem četla eknihy na tabletu. Teď už mám koupenou čtečku. Je to nebe a dudy. Malá, lehká, s šetrným displejem. Nechápu, že jsem se jí tak dlouho bránila.