Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já i přemýšlím jestli nezměnil strategii, vim ze se mu líbilo jak jsem pořad veselá a pozitivní ale mam toho uz dost, nejradši bych na nej začala uz víc tlačit a dala mu najevo ze takhke ne, stát se nedostupná, ale nevim jestli ho baví dolejzat nebo naopak oceňuje ze se mnou je sranda a pohoda…
A co bys z toho měla?Kdybys začala na něj tlačit?Myslíš,že ho nějak změníš?Po tlaku od Tebe ti už bude věrný? ![]()
@Kralikcek píše:
A co bys z toho měla?Kdybys začala na něj tlačit?Myslíš,že ho nějak změníš?Po tlaku od Tebe ti už bude věrný?
Já nevim, aspoň tu manželku aby vyřešil. Upřímně mi je jedno ze ma nejaky bokem na jednu noc čas kd času, ale chci abych s nim ofiiclane chodila nebo i žila ![]()
@Anonymní píše:
Já nevim, aspoň tu manželku aby vyřešil. Upřímně mi je jedno ze ma nejaky bokem na jednu noc čas kd času, ale chci abych s nim ofiiclane chodila nebo i žila
A udělal někdy něco, co chceš?
Hele a ty to fakt nevíš, proč je s Tebou rok a půl a ty ostatní holky má jen na chvilku? Ptže ty jsi „držák“ a ví, že Tě má jistou, ostatní se na něj po pár hezkých chvílích vykašlou, když je krmi těmi řečmi co Tebe ![]()
@Anonymní píše:
Já nevim, aspoň tu manželku aby vyřešil.Upřímně mi je jedno ze ma nejaky bokem na jednu noc čas kd času,ale chci abych s nim ofiiclane chodila nebo i žila
Aha. Dej bože, aby moje děti měly v dospělosti nějakou sebeúctu
![]()
@Twixinka píše:
Hele a ty to fakt nevíš, proč je s Tebou rok a půl a ty ostatní holky má jen na chvilku? Ptže ty jsi „držák“ a ví, že Tě má jistou, ostatní se na něj po pár hezkých chvílích vykašlou, když je krmi těmi řečmi co Tebe
Myslím ze to ukončuje spis on, ale těžko říct.
Když jsem to v léte skončila (měsíc to trvalo) tak vim ze se dal dohromady s jednou bývalou kolegyni, která se mu vždy líbila ale byla zadaná. Vyspali se spolu a on ji pak psal ze to bylo dokonalý a ze doufá te spolu objeví ještě spousta novych skvělých veci, zval ji na víkend někam do Berlína nebo co a byl z ni docela paf. A rikal ji ze ted s nikým nechodí a ze manželka žije v jejich starým bytě a občas se vidí ale ze uz to asi dohromady nemůžou dat. Neptejte se jak to vim, je to zamotané
Ale pak to nějak skončili - nevim kdo z nich a pak me ukecal zase a slíbil ze uz to bude lepší a vídáme se 2× týdne občas 3×.
@Anonymní píše:
Myslím ze to ukončuje spis on, ale těžko říct.
Kdyby s Tebou chtel byt,tak uz si davno vse s manzelkou vyresil,vidat se na akcich mezi spolecnymi prateli muzou i po rozvodu,ale hlavne by nemel dalsi holky,byt na jednu noc,to je proste hnus ![]()
@Anonymní píše:
Když jsem to v léte skončila (měsíc to trvalo) tak vim ze se dal dohromady s jednou bývalou kolegyni, která se mu vždy líbila ale byla zadaná. Vyspali se spolu a on ji pak psal ze to bylo dokonalý a ze doufá te spolu objeví ještě spousta novych skvělých veci, zval ji na víkend někam do Berlína nebo co a byl z ni docela paf. A rikal ji ze ted s nikým nechodí a ze manželka žije v jejich starým bytě a občas se vidí ale ze uz to asi dohromady nemůžou dat. Neptejte se jak to vim, je to zamotanéAle pak to nějak skončili - nevim kdo z nich a pak me ukecal zase a slíbil ze uz to bude lepší a vídáme se 2× týdne občas 3×.
Z cehoz vyplyva,ze mu lezes minimalne do telefonu
holka fakt bys mela mit nejakou hrdost a sebeuctu!!
@Twixinka píše:
Z cehoz vyplyva,ze mu lezes minimalne do telefonuholka fakt bys mela mit nejakou hrdost a sebeuctu!!
To vůbec, ale svět je malý…mobil bych pro své dobro nechtela otevřít. Ano sebeuctu nemám, naprosto souhlasím. Jenomže já jsem do nej bohuzel zamilovaná až po uši. Když me hkadi a septa mi do ucha jak me miluje tak bych mu tolerovala cokoliv
protože si říkám ze v tom nejsou city ale ze me rad ma…
@Anonymní píše:
Když jsem to v léte skončila (měsíc to trvalo) tak vim ze se dal dohromady s jednou bývalou kolegyni, která se mu vždy líbila ale byla zadaná. Vyspali se spolu a on ji pak psal ze to bylo dokonalý a ze doufá te spolu objeví ještě spousta novych skvělých veci, zval ji na víkend někam do Berlína nebo co a byl z ni docela paf. A rikal ji ze ted s nikým nechodía ze manželka žije v jejich starým bytě a občas se vidí ale ze uz to asi dohromady nemůžou dat. Neptejte se jak to vim, je to zamotanéAle pak to nějak skončili - nevim kdo z nich a pak me ukecal zase a slíbil ze uz to bude lepší a vídáme se 2× týdne občas 3×.
A ani tohle ti vůbec nevadí? Dva roky s tebou „je“ protože tě má jistou a ví, že mu dáš kdykoli. Ono je asi docela náročné shánět si několikrát za týden někoho dalšího na sex. Ty jsi taková jeho stálá matrace. Ale hlavně, že jsi nejvíc zamilovaná. To tak většinou bývá, že nejvíc miluje ten, který je nejvíc odstrkovaný. Kolegyně ho nejspíš odkopla, tak zase přilezl za tebou.
@AnastazieB píše:
A ani tohle ti vůbec nevadí? Dva roky s tebou „je“ protože tě má jistou a ví, že mu dáš kdykoli. Ono je asi docela náročné shánět si několikrát za týden někoho dalšího na sex. Ty jsi taková jeho stálá matrace. Ale hlavně, že jsi nejvíc zamilovaná. To tak většinou bývá, že nejvíc miluje ten, který je nejvíc odstrkovaný. Kolegyně ho nejspíš odkopla, tak zase přilezl za tebou.
Vadí moc. Ale je pravda ze v te době jsme spolu nebyli. Jsem asi hloupá ale vždycky me proste ukeca a já mu to sezeru
neumím to skončit, jsem jak pubertacka a přitom mi je 29. Dokonce me napadlo ze bych s nim chtěla dite ![]()
@Anonymní píše:
To vůbec, ale svět je malý…mobil bych pro své dobro nechtela otevřít. Ano sebeuctu nemám, naprosto souhlasím. Jenomže já jsem do nej bohuzel zamilovaná až po uši. Když me hkadi a septa mi do ucha jak me miluje tak bych mu tolerovala cokolivprotože si říkám ze v tom nejsou city ale ze me rad ma…
ach jo. No jo, prostě tohle je prokletí mnoha žen, že za slovo miluju tě jim úplně vypadne mozek. Zvlášť pokud nemají sebevědomí a bojí se, že už jim to nikdy nikdo neřekne.
Láska se ukazuje hlavně v činech, on o tom umí jen tlachat a manipuluje.
Já bych si být tebou našla nějakého psychologa a začla pracovat na sebevědomí, aby si ho dokázala opustit a do budoucna se už nikdy nespokojila s takovou ohlodanou kostí a falešnýma plkama od bezcharakterního ku.evníka. Pak třeba najdeš kluka, který to bude říkat, bude to tak myslet a bude se podle toho k tobě i chovat.
@teerax píše:
ach jo. No jo, prostě tohle je prokletí mnoha žen, že za slovo miluju tě jim úplně vypadne mozek. Zvlášť pokud nemají sebevědomí a bojí se, že už jim to nikdy nikdo neřekne.Láska se ukazuje hlavně v činech, on o tom umí jen tlachat a manipuluje.
Já bych si být tebou našla nějakého psychologa a začla pracovat na sebevědomí, aby si ho dokázala opustit a do budoucna se už nikdy nespokojila s takovou ohlodanou kostí a falešnýma plkama od bezcharakterního ku.evníka. Pak třeba najdeš kluka, který to bude říkat, bude to tak myslet a bude se podle toho k tobě i chovat.
Mne ještě hodne ovlivňuje ze s tou manželkou byl 12 let a z toho 10 let to byla láska největší, říkám si ze tak spatnej nemůže byt a ze ted teda ma špatný období, vim ze se hodne trápil ze jim to nevyšlo a ze to zkazil asi spis on. A lži to nejsou, ten vztah měli asi fakt hezky…jednou zezacatkh mi rekl ze uz se asi nikdy tak moc nezamiluje…
@Anonymní píše:
Já nevim, aspoň tu manželku aby vyřešil. Upřímně mi je jedno ze ma nejaky bokem na jednu noc čas kd času, ale chci abych s nim ofiiclane chodila nebo i žila