Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak ale proč se vždy vrátí, o holky rozhodne nemá žádnou nouzi, muže mít na sex celkem jakoukoliv si zamane, v praci mu holky psaly dopisy co by s nim dělaly atd
Zda se mi ze se strasne snazis obhajovat a nepriznat si uplnou pravdu - coz chapu. Ale hooodne totozny pripad ted zazivala ma nej kamaradka. Porad jsem ji rikala uz to trva dlouho dej mu ultimatum, ale ona vzdy polevila a polevila. On mel na vse odpoved, vse melo duvod a ona mu vse verila a vse videla naivne a zastavala se ho.:D az to jednou nevydrzela a rekla mu tedy ze s nim konci, protoze se to nikam neposunulo a prestala mu odepisovat. Za mesic se dozvedela, ze celou dobu s tou svou „byvalou“ spal a hral to na obe dve strany. Takze tot ma zkušenost…
@Anny A píše:
Zda se mi ze se strasne snazis obhajovat a nepriznat si uplnou pravdu - coz chapu. Ale hooodne totozny pripad ted zazivala ma nej kamaradka. Porad jsem ji rikala uz to trva dlouho dej mu ultimatum, ale ona vzdy polevila a polevila. On mel na vse odpoved, vse melo duvod a ona mu vse verila a vse videla naivne a zastavala se ho.:D az to jednou nevydrzela a rekla mu tedy ze s nim konci, protoze se to nikam neposunulo a prestala mu odepisovat. Za mesic se dozvedela, ze celou dobu s tou svou „byvalou“ spal a hral to na obe dve strany. Takze tot ma zkušenost…
Je to samozřejmě možný ale přišlo by mi ujety aby u nej nic neměla a aby každy zil jinde. Upřímně víc zarlim na ty známosti co ma na chvíli protože s manželkou je spojuje leda minulost ale ničem moc mezi nima uz nemůže byt, takže tohle bych i “vyhrála” ale samozřejmě vidím ze kdyby byl zamilovaný tak se rozvede a bude se vídat jen se mnou což se tedy nedeje…nevim jak dal, zase brečím a sleduju telefon až napíše nebo zavolá, vsechno se točí okolo nej, jsem šťastná jen když jsem s nim nebo se máme vidět. Neumím to skončit. Pořad doufám ze k němu vede cesta ![]()
@Anonymní píše:
Je to samozřejmě možný ale přišlo by mi ujety aby u nej nic neměla a aby každy zil jinde. Upřímně víc zarlim na ty známosti co ma na chvíli protože smanželkou je spojuje leda minulost ale ničem moc mezi nima uz nemůže byt, takže tohle bych i “vyhrála” ale samozřejmě vidím ze kdyby byl zamilovaný tak se rozvede a bude se vídat jen se mnou což se tedy nedeje…nevim jak dal, zase brečím a sleduju telefon až napíše nebo zavolá, vsechno se točí okolo nej, jsem šťastná jen když jsem s nim nebo se máme vidět. Neumím to skončit. Pořad doufám ze k němu vede cesta
Tak kdyz Ti nevadi manzelka,protoze je minulost,tak proc resis rozvod?Minulost je minulost a rozvod je jen papir k tomu nic vic
A ty nove znamosti by nemel, kdyby chtel Tebe ![]()
@Kralikcek píše:
Tak kdyz Ti nevadi manzelka,protoze je minulost,tak proc resis rozvod?Minulost je minulost a rozvod je jen papir k tomu nic vicA ty nove znamosti by nemel, kdyby chtel Tebe
No já si opravdu myslím ze s manželkou skončily, neumím si představit ze by se dali dohromady, ale přijde mi ze ji používá jako vymluvu proč nemůže byt ještě se mnou…
@Anonymní píše:
No já si opravdu myslím ze s manželkou skončily, neumím si představit ze by se dali dohromady, ale přijde mi ze ji používá jako vymluvu proč nemůže byt ještě se mnou…
Ráda bych ti napsala,že to s Tebou myslí vážně a chce Tě,ale zažila jsem něco podobného a víc let a věř mi,že Tě nechce…jsi nejlevnější milenka a proto se vrací…Zkus začít něco chtít a uvidíš…pokud zas jen vymluvy,tak ty budou i za pár let
Holky díky za reakce, potřebuju to slyšet asi tisíckrát že to je haj..zl a nemyslí to vážně. V únoru jel s kamarády na Bali a chtěl abych přijela, jela jsem s kamarádkou a vlastně jsme tam byli týden spolu, akorát v utajení…ted mi slíbil že pojedeme někam na výlet, což za celou dobu neudělal. Pořád říká co musíme spolu zažít a kam mě vezme adt atd. jsem blbá a naivní, já vím, ale kdo zažil tak pochopí, jak strašně nejde odejít, když v tom jsou city.
Potřebuji asi natvrdo zjistit jak se věci mají. Napadlo mě že bych si snad i zaplatila detektiva, aby ho sledoval a zjistil mi, jak se vídá s manželkou, případně s jinýma…
@Anonymní píše:
Holky díky za reakce, potřebuju to slyšet asi tisíckrát že to je haj..zl a nemyslí to vážně. V únoru jel s kamarády na Bali a chtěl abych přijela, jela jsem s kamarádkou a vlastně jsme tam byli týden spolu, akorát v utajení…ted mi slíbil že pojedeme někam na výlet, což za celou dobu neudělal. Pořád říká co musíme spolu zažít a kam mě vezme adt atd. jsem blbá a naivní, já vím, ale kdo zažil tak pochopí, jak strašně nejde odejít, když v tom jsou city.Potřebuji asi natvrdo zjistit jak se věci mají. Napadlo mě že bych si snad i zaplatila detektiva, aby ho sledoval a zjistil mi, jak se vídá s manželkou, případně s jinýma…
A k čemu Ti bude dobrý, když budeš vědět věci natvrdo, jak se mají? ![]()
@Kralikcek píše:
A k čemu Ti bude dobrý, když budeš vědět věci natvrdo, jak se mají?
Asi že mi zmizí naděje, já nevím…protože ted stále naději, že se mnou jednou bude oficiálně, mám…
@Anonymní píše:
Tak ale proč se vždy vrátí, o holky rozhodne nemá žádnou nouzi, muže mít na sex celkem jakoukoliv si zamane, v praci mu holky psaly dopisy co by s nim dělaly atd
A nepřemýšlela si nad tím, že takhle má zahackovanou i manželku? Dost možná ji podváděl, ale jestli je tak charismatický, asi se z toho ani žena nedostala… Máš tolik indicií, že to není správný chlap…ale tobě je to jedno. Prostě ho chceš. Smutné. Pro něj je každé další „ukecani“ malou výhrou, trofejí, že má nad ženami moc.. a tobě se to evidentně líbí. Takovým ženám se říká masochistky.
@Anonymní píše:
Asi že mi zmizí naděje, já nevím…protože ted stále naději, že se mnou jednou bude oficiálně, mám…
Nadeji na co?Že ted jsi už na něj zbyla,tak se teda k Tobě přidá?
@Anonymní píše:
brrrr, ten chlap je slizkej uz od popisu.
@Anonymní píše:
Moc ne no![]()
Já jsem takovouhle nicku asi v životě neviděla a pravděpodobně ani ještě nic podobně hrozného nečetla.
Nebylo by docela fajn, kdyby Tě obral o pěkný prachy ? To už bys rozumněla, jak to s ním máš?
Když si s takovým nějakým „nedopatřením“ pořídíš dítě, tak si představ, že to dítě je stejně nestálé a stejně spolehlivé. Měla bys dítě a přitom ani neměla, protože duševně by to byl velmi vzdálený člověk. Ty povahy hrajou roli v tom, jestli máš šanci na HEZKÝ život s dítětem nebo i s tím děckem budeš mít těžké konflikty kvůli jeho vnitřnímu založení. Ale nevím, zda to dokážeš pochopit, zdáš se mi taková nijaká. To bývá u hloupějších jedinců.
@Anonymní píše:
Je to samozřejmě možný ale přišlo by mi ujety aby u nej nic neměla a aby každy zil jinde. Upřímně víc zarlim na ty známosti co ma na chvíli protože s manželkou je spojuje leda minulost ale ničem moc mezi nima uz nemůže byt, takže tohle bych i “vyhrála” ale samozřejmě vidím ze kdyby byl zamilovaný tak se rozvede a bude se vídat jen se mnou což se tedy nedeje…nevim jak dal, zase brečím a sleduju telefon až napíše nebo zavolá, vsechno se točí okolo nej, jsem šťastná jen když jsem s nim nebo se máme vidět. Neumím to skončit. Pořad doufám ze k němu vede cesta
Situaci s manželkou chapu. Ja myslela jakoze do toho spadaji i ty další holky. Jestli vis ze se s nekym schazel, proc by to nedelal furt
je mi to lito, taky jsem zazivala podobne situace. Ale budes akorat nestastna.
@LaPaloma píše:
Já jsem takovouhle nicku asi v životě neviděla a pravděpodobně ani ještě nic podobně hrozného nečetla.
Nebylo by docela fajn, kdyby Tě obral o pěkný prachy ? To už bys rozumněla, jak to s ním máš?
Když si s takovým nějakým „nedopatřením“ pořídíš dítě, tak si představ, že to dítě je stejně nestálé a stejně spolehlivé. Měla bys dítě a přitom ani neměla, protože duševně by to byl velmi vzdálený člověk. Ty povahy hrajou roli v tom, jestli máš šanci na HEZKÝ život s dítětem nebo i s tím děckem budeš mít těžké konflikty kvůli jeho vnitřnímu založení. Ale nevím, zda to dokážeš pochopit, zdáš se mi taková nijaká. To bývá u hloupějších jedinců.
To me neurazilo pokud mělo ![]()
Moc ne no