Tahá me za nos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1916
12.7.25 12:15
@Anonymní píše: Více

Tahá vás za nos. A je to velmi dobře vidět. Ani to nemaskuje. Tohle je čistě vaše hloupost, že někoho takového, kdo má navíc vztah (vsadím se, že ona o tom, že je ex, ještě neslyšela), taháte do života svému synovi. Vy v tom vidíte něco, co tam není. Ten chlap si chtěl jen občasně odskočit od partnerky, která už ho nebaví. A vy v tom vidíte šanci na vztah. Nemyslím, že tam je. Myslím, že byste měla mít větší nároky na muže a nebrat vážně řeči žádného muže, který nemá své už nějakou dobu vyřešené a nedává zcela jasné signály, že má zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1916
12.7.25 12:18

Protože jste jednoduchá jistota. Muži se nevrací za ženami, o které doopravdy stojí. Protože je ani neopouští. S těmi prostě jsou. A všechny ty ostatní ženy, se kterými se tak nějak sem tam tahají, než poznají tu, co za to stojí, jsou pro ně ve výsledku zaměnitelné. Máte funkci matrace a možná občasného terapeuta. Ne životní partnerky. Bohužel. Neznamená to, že jste špatná ženská. Jenom nejste ta správná pro tohohle chlapa. Což teda za mě není žádná škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 12:21

To tím ses teď nejsem vůbec jistá čím mě zaujal první pobláznění dělá i z vola boha…
A já ho nikomu nechtěla představit.
Ale přijel já tu zrovna měla rodinu řekla jsem mu ať jede domů že se to teď nehodí ale on je ten typ co ho ženská musí mít pořád za zadkem

• Citovat
  • Upravit
1916
12.7.25 12:25

Ano, přesně takhle to bývá. Ale ono je jedno, která to bude - i kdyby to byla ta manželka nakonec. Vy to nebudete na 100 %. Tak to prostě je. Čekáte zbytečně. Tam nikdy žádná naděje ani nebyla. Týráte sama sebe, když tímhle ztrácíte čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
22.7.25 13:31

On má těch blbých dnů, kdy potřebuje přemýšlet, docela dost. Nad čím dumá?
To se 3 cm vůbec nechápu. Jak jste k takové „srandě“ dospěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.25 06:32

Pořád se tu řeší jak jsem pitomá že jsem mu představila syna, ikdyž si myslím že ženy by si takhle mezi sebou nadávat neměli. Každá děláme chyby.
Ale on mi představil svého 11 letého syna jako první s tím že už spí na gauči posílal i fotky. Protože už jim to neklape. Ale ona má dvě děti z předchozího vztahu a jemu je hloupé vyhnat je na ulici. Což mi bylo sympatické. A abych mu věřila že to semnou myslí vážně tak mi představil svého syna.
Dokonce za námi oba přijeli i na dovolenou a to jsme byli 300 km daleko…
Teď má teda dovolenou on, pochopitelně i s ní protože to tak bylo naplánované ještě než šli od sebe. Tak zase píše jen ráno a večer…
A nestykame se spolu týden jak si tu některé z vás myslí ale už pár měsíců to bude…
Nepředstavila jsem mu syna hned třetí den jak si tu některé myslí.

• Citovat
  • Upravit
3002
30.7.25 06:46

Zvláštní lidé jsou mezi námi …
Všechno bych zkousla, ale 3 cm fakt ne e..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.25 08:33
@freeport píše: Více

Pane bože. Než sem se s ním vyspala tak vtipkoval že ho má malého a když jsem se ho ptala kolik tak říkal 3 cm. Coz asi ano v klidovém režimu…

• Citovat
  • Upravit
14275
30.7.25 08:55

Najdi si nějaký příspěvek na téma „jak se zbavit milenky“.

Možná jsi se do podobné hry dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.25 08:59
@Josef_t píše: Více

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
17
1.8.25 14:52

@Lissima to mi připomnělo…
Pane doktore, mám přirození dlouhé tři centimetry… můžete se k tomu nějak vyjádřit?
Bohužel ne, mám opar a nemůžu se smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria